Nevhodné prostredie pre dieťatko

krstnamamamichaela
25. jún 2012

Zdravim všetkych rodičov. Potrebujem sa poradit, mam nevlastnu sestru, ktora sa stala mamičkou, je to velmi jednoduche velmi mlade dievče, ktore dokonca nevie presne, kto je otcom babatka. Rozhodli sme sa jej maximalne pomoct, prichylilisme ju, nakupili všetko potrebne, pomahali so starostlivostou i materialne. Bohužial je to dievča, ktore žilo doslovne kočovnym životom a bez povinnosti. Včera sa zobrala, zbalila aj chore babatko s alergiou na slnko a ušla s nim z domu, bez liekov, bez ničoho. Pričinou hadky bola prozba, aby si upratala izbu, že taky neporiadok a špina, nie su vhodne pre malinkeho. Najhoršie je, že sa nastahovali do bytu, kde žije vela ludi, psov, ktorych nevenčia a potrebu vykonavaju na zem, močia na steny, je tam špina, dotrhane zariadenie, je to na zvracanie, a sme zufali, bo chlapček nam prirastol k srdcu, je to nevhodne prostredie na život pre kohokolvek a hlavne nie pre malinke babatko......

liz_lemon
25. jún 2012

@krstnamamamichaela a tvoja otazka?

mata2
25. jún 2012

upozorni na to socialku

krstnamamamichaela
autor
25. jún 2012

Ved to je to, čim som si nebola ista, či to je zaležitost, ktora je na "socialku", aby nas nebrali ako hysterickych rodinnych prislušnikov!

naty
25. jún 2012

@krstnamamamichaela pokud je miminko v prostředí, kde psi vykonávají potřebu všude kolem něj, tak tam snad o hysterii nemůže být ani zmínka, ne?? co jinýho by pak měli řešit, když ne tohle...?

krstnamamamichaela
autor
25. jún 2012

Dakujem, potrebovala som ziskat aj iny pohlad na moj problem a ziskat odstup, aby som nespravila zle rozhodnutie, ale určite spravim kroky, ktore babatku hadam dopraju lepšie prostredie.

eaka
25. jún 2012

Jednoznačne kontaktovať sociálku, veď pre ňu je to dieťatko očividne len nejakou živou bábikou..

cestovatelkaandrea
25. jún 2012

@krstnamamamichaela tiez by som kontaktovala socialku.

krstnamamamichaela
autor
25. jún 2012

Len pre objasnenie, raz zahlasila, že:"jej, maly ma mesiac, vydržal mi dlhšie ako zajac".....

eaka
25. jún 2012

@krstnamamamichaela úžasný míľnik... tak už dokázala, že sa o "niečo" dokáže postarať...