icon

Neznášam svoje dieťa

leni3012
6. júl 2019

Mám depresiu. Pravdepodobne už od pôrodu a neviem ako sa jej zbaviť. Nemám peniaze na sedenie u psychológa a obvodnej lekárke to povedať nemôžem. Ako mám prežiť a nezabiť pritom vlastné dieťa?
Nechcela som ho. Tie čo máte rady typu - čo by iné ženy za to dali - prídete si ho vziať na vám ho darujem. Teraz sa tu s ním pol roka trápim, lebo musím a on noooonstop reve, na rukách, v postieľke, v kresielku, v kočíku, v nosiči,... vôbec neviem čo mu je. Nič nezaberá. Reve zásadne len keď je so mnou. S ostatnými je to zlaté milé dieťa.
Mám stavy kedy mi je to úplne jedno že mi tu reve a proste ho nechám kým neprestane. Nevládzem k nemu ani vstať, mozog mám úplne vypnutý.
Ako sa mám toho pocitu a nechuti starať sa o neho zbaviť? Čo pomôže? 😢
Účet je nový, na MK chodím pod iným účtom. Prosím nerýpať. To mu vôbec nepomôže... niekedy by som ho najradšej dala na adopciu, ale priateľ nesúhlasí. 😢 ja som úplne na dne.

11mirka22
6. júl 2019

@viki113 sa už upokoj!

bruneta880
6. júl 2019

@viki113 ak tam má teda
@evaachesa páliť, tak pošli, ale svoju adresu, pochybujem, že pozná ešte väčšiu než si ty...

viki113
Odpoveď bola odstránená
meluela
6. júl 2019

@viki113 ked raz poletis lietadlom a bude treba kyslikove masky, tak uvidis plne lietadlo strasne sebeckych hnusnych rodicov co najprv daju masku sebe a az potom dietatu .. a len ty jedina to spravis "spravne" a ako dokonale obetavy rodic odpadnes niekde v polovici montovania masky dietatu ...

lindusss2016
6. júl 2019

@viki113 ok, mas pravo na svoj nazor. Zelam ti, aby sa ti splnilo, po com tak tuzis a hlavne dufam, ze si svoj idealizmus zachovas aj potom, ked budes musiet previest teoriu do praxe... dobru noc ti zelam

evaachesa
6. júl 2019

@lindusss2016 autorka sa pozastavovat urcite nebude ... nad hlupymi isto nie 😀 mozno ju tak maximalne polutuje 😏

11mirka22
6. júl 2019

@meluela juj, toto ona ťažko pochopí...

viki113
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
6. júl 2019

@viki113 fuha, to museli byt riadne dlhe a narocne rozumove pochody 🤣 takto od veci teraz zavalit 😅😅😅

lindusss2016
6. júl 2019

@viki113 na to, aby si napisala, ze skolu mas, nestaci len povinna 10rocna dochadzka...

viki113
Odpoveď bola odstránená
alexandraalexandrova
6. júl 2019

@lindusss2016
@evaachesa robila som dva roky s romskymi deckami, chodila som s nimi aj do osady, poznam ich mentalitu a zmyslanie...proste je to skoro to iste ako keby ste cinanovi skusili vysvetlit po slovensky ako asi chuti bryndza...nadavkam rozumeju dokonale, slusnemu slovu iba niektori. Tuto viki zjavne nie...a idu si svoje, tvrdohlavo a dokolecka...ako tuto viki 😉

galioska
6. júl 2019

A už sa hádajú medzi sebou🤦

lubkaaanz
6. júl 2019

To co tu citam za vyjadrovanie v posled.prispevkoch je cista katastrofa.To ma autorke pomoct? Ja lutujem aj ju aj to dietatko co za nic nemoze,potrebuje len citit lasku a bude kludnejsie aj ono potom aj matka...A hlavne matka by mala vyhladat pomoc urcite,psycholog psychiater..ako sa tu pisalo...aby sa najhorsie nestalo...vsetko sa da riesit...vela mamiciek trpi depresiami(starostlivost o babätko,domocnost,nemat s kym prehovorit,citit sa sama atd...to sa vsetko na tom podpise).Urcite tu nieje ale na mieste pisat take veci aby matku odradilo vobec nieco zo sebou robit.Urcite to nieje ziadna hlupana,kedze si uvedomuje svoj problem.Ja som sice nikdy nevyslovila ze nenavidim svoje dieta,ani by ma to len nenapadlo...za svoje deti by som dychala ako mnoho matiek..kazda sme obcas vycerpana citime sa vyhorene atd...ale nebudem ju odsudzovat lebo niesom v jej kozi a neviem ako sa moze citit.Len mi to je moc luto.Velmi zo srdca ti drzim palce aby si to zvladla a prosim vyhladaj pomoc a mysli nato ze tvoje dietatko ta potrebuje..aby si raz nelutovala...myslim to v dobrom.Vela sil zelam...

evaachesa
6. júl 2019

@viki113 no vravim ... hlupy hlupym ostane ... tebe uz nepomoze nikto zial... je to skoda .. ale zase po svete nemozu chodit len mili a mudri ludia, vsakze 🤷‍♀️

viki113
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
6. júl 2019

@viki113 no a teraz si dokazala, ze matematika ti nejde o nic lepsie ako slovencina. Takze nam, prosim ta, vysvetli, ako si toto vyratala, ked v profile mam jasne napisane, ze ma 32 rokov a najstarsie dieta ma 3... tak akym vypoctom si dostala cislo 15? Toto mi uz fakt unika 🤪

evaachesa
6. júl 2019

@lindusss2016 kombinatorika predsa 😂

meluela
6. júl 2019

@viki113 drzim palce, aby sa to dietatko konecne podarilo. no a aby ste nikdy nemuseli zazit a riesit bolest silnej depresie

lindusss2016
6. júl 2019

@evaachesa 😂

lindusss2016
6. júl 2019

@evaachesa no tak podla jej vypoctov by som uz mala mat 17rocne dieta, cize to by som uz rovno mohla byt starou mamou... nuz, ale tak vsade su ine obycaje 😂

evaachesa
6. júl 2019

@lindusss2016 noo, to by si uz mala akeho partaka 🙂 ale vazne som netusila ze moze byt niekto az tak mimo 🙄

alexandraalexandrova
6. júl 2019

@evaachesa
@lindusss2016 joooj baby, moze...toto este nebolo az tak mimo, moze to byt aj ovela horsie...

lindusss2016
6. júl 2019

@alexandraalexandrova ja ti verim...

evaachesa
6. júl 2019

@alexandraalexandrova no tak to dovidenia zdravy rozum 😳 snad uz nebudem mat to "stastie" na taketo cudne osoby ..

alexandraalexandrova
6. júl 2019

@lindusss2016 inak ja som celkovo slusny clovek. Myslim ze mam v poriadku aj iq, aj chapanie...ale poviem vam, ak stretnem takehoto cloveka, prepnem na jeho vlnu a komunikujem s nim tak aby mi rozumel. Kludne ho poslem do pi a vynadam mu do ko...lebo viem ze tomu rozumie. Bohuzial...skusenosti ma naucili...
@evaachesa

lindusss2016
6. júl 2019

@alexandraalexandrova 😂 no tak ano, je dolezite komunikovat jazykom, ktoremu vsetci zucastneni rozumeju.

eva8
6. júl 2019

Mozno sa len bojis, sisi neista sama sebou.ama od teba odisla, myslis si, ze nevies dat lasku dietatu, ked si ju nedostala. Vykasli sa na to. Sleduj instinkt, povedz si, ze to das. Dieta vuciti, ze ho beries s neistoto, zneistie aj ono, boji sa, neciti sa x bezpeci a rozplace sa. A potom uz place te spolu zo zufalstva.
Nespievas mu? Nevies si to predstavit? Nevadi, pust detske pesnicky alebo hudbu, ktoru mas rada ty. Nevies ako sa s nim rozpravat? Nevadi. Lenu citaj nejaku kednoduchu knizku, nech pocuje tvoj prijemny hlas.. Nevadi, ze nerozumie. Ty sa pri citani ukludnis a syncek tiez.
Vies koho plac bolo pocut na osme poschodie cez otvoreny ventil? Mojej dcerky z kocika na prechadzke 🙂. Drz sa, dobre si spravila, ze si sa vypisal. Vygugli si psychologa s dobrumi recenziami. Si spravna baba a dobra mamka, aj ked by si ho najradsej dala niekedy prec. Moja kamaratka tiez

bruneta880
6. júl 2019

@alexandraalexandrova ja tak isto, mierová holubica, ale keď ma už niekto naserie 😁

alexandraalexandrova
6. júl 2019

@lindusss2016 no vies, ked raz chcem byt pochopena, nemam velmi na vyber 😉