Nočné časté budenie 7 mesačného dieťaťa
Dobrý deň mamičky. Zúfalý stav ma núti sa tu vyliať. Viem, že viaceré ste si prešli podobným, ba určite aj tým istým. Preto vás prosím o podporu, či o vašu skúsenosť. Malý mi začal späť zle cez deň v 3mesiaci. 30.min spanky azda poznáme každá. To sa nejako upravilo dá sa už cez deň aj douspať. To už má tak netrápi. Od 4 mesiaca sa pokazili aj nočné spanky. Začal sa budievat častejšie ako na jedlo a neskôr aj každú hodinu. Teraz už aj po tej hodine tazko zaspáva a niekedy sa zobudí už po 3minutach a to zopakuje aj 3 krát. Väčšinov sa to dialo túto noc každú tu hodinu. Kým vlastne asi ne zaspal tým tvrdím spánkom. Ja som posledne dve noci co toto robí úplne paf. Som uplakana, lebo však únava robí svoje. Niektoré noci už týždeň dozadu boli dobre. Jednu noc sa zobudil dokonca len 3x. Prosím vás kedy sa to skončilo u vás toto hodinové nočné budenie. Viem ze každé dieťa to ma inak. Dôležitá informácia sme na UM. Čiže žiaľ nedojcim. Ďakujem vopred za vaše skúsenosti a podporu. Viem ze to je normálne, ja sa snažím mu byť oporou a zvažujem ci nepomôže že si ho vezmem do postele. Ale z toho mam aj strach. Ze mu ublíži. Prosím napíšte mi, ako ste to mali vy. Od kedy vám to začalo a kedy asi skončilo, či sa začalo zlepšovať. A pripadne ci pomohlo presunutie do postele k sebe. A ci ste mali detičky na UM. Pekný večer vám prajem.
@aschkimka viem ze toto nie je tvoja tvoja trénerka, písala si, že keby si to predtým čítala tak asi k tej nepôjdeš.
Táto moja poradkyňa mi radila, ale robila som si aj podla vlastného uváženia. Kontakt na ňu je tu na Li ku https://linktr.ee/SpinkajBabo
Ale ma voľno až od októbra. Ale čo by si konkrétne chcela? Mala sa ti budí len 3x v noci. Chcela by si aby už prespala noc?
@m_o_n_c_a_k nie, nechce mi cez deň spať v postieľke , Vrcholne to odmieta, už mesiac a spí mi cez deň len v kocari ale to ju niekedy musím každých 15min cicikat (spí v dome v jednej voľnej izbe) a jediné tak mi zaspí, len v kocari...a ja nič takto nespravím, musím byť len pri nej...chcem ju opäť naucit tej postieľke...noci už neriešim, už som si akosi zvykla, je to lepšie ako keď som vstávala xykrat...a ďakujem!!!!
@aschkimka tak určite ti poradí aby si ju do postieľky dávala aj sa trosku pohrať aby sa s ňou zoznámila a aby zistila ze postieľka je ok. Pripadne ti možno navrhne nosič. Ale to je len môj názor. Keby máš instagrame môžeš jej napísať správu a v ten deň ti odpise. Alebo skus cez niekoho instagram.
@m_o_n_c_a_k už mi odpísala že jej mám nahrať hlasovku na WhatsApp a uvidí či mi môže pomôcť, a ja ju do postieľky cez deň dávam hrať sa, a v nosiči od malička nechcela byť,ale skúsili sme ju dať do turistického lebo už začína sedieť a tam sa jej veľmi páči ale isto to teraz nebudeme vyuzivat kým nesedí normalne
@aschkimka no v každom prípade držím palce nech vám pomoze
@m_o_n_c_a_k ta pôvodná z lepšieho spánku nepomohla, takže ju bohužiaľ neodporúčam aj keď je vidieť že má skúsenosti a je sympatická...ale celkovo som si našu komunikáciu predstavovala lepšie za tie peniaze...mala neprespala celú noc a Max 2x v noci za to obdobie čo sme komunikovali bola 2x cez noc hore, inak je to úplne to isté...maximálne mi pomohla ako a čím ju "kŕmiť" pričom to som nepozadovala,ale aspoň som sa uistila že robím čo sa jedla týka všetko v poriadku....takže za mňa web lepší spánok určite nie

@m_o_n_c_a_k ja sa s ňou nemám ako stretnúť nie som z ba a vlastne ako ju pozerám tiež je pekne vybookovana,že az október...keby chcem s ňou telefonovať...takže škoda