Nočné prehadzovanie
Ahojte maminky.Prosím Vás nemáte niektorá skúsenosti z nočným prehadzovaním?Malá má 11 mesiacov a posledný týždeň strašne cestuje po postielke nemôže si nájsť miesto len sa hádže z jednej strany na druhú pritom spí a to nevydrží v jednej polohe ani minútu.Cez deň spí bez pohnutia len v noci cestuje.Čím to môže byť veď si chúďa ani neodýchne.
no moj drobec tiez v noci cestuje z jednej strany postele na druhu. Spi medzi nami vo velkej posteli...to by si mala vidiet, my kazdy na krajicku a on rozvaleny v strede a este mu je malo 🙂 raz je hlavou hore, raz dole, raz doprava, raz dolava
Naši to robili všetci traja. Chalani už z toho vyrástli, teraz sa "len" odkopávajú, ale Domča tiež neobleží ☹. Veľmi to neriešim. Mám prichystanú deku pri posteli, keď sa v noci preberiem, len ju zakryjem (aspoň nôžky) a spíme ďalej... Okolo postielky má hniezdo, aby si pri cestovaní neublížila. A ako píšeš, cez deň sa ani nehne, iba v noci cestuje 🙂.
nebudu tie nase deti namesacne ? 🙂
Ten istý problém máme aj my🙂 ):malinká polročná posledné dva týždne cestuje po postieľke celú noc, už si nevieme rady, vôbec sa nevyspíme, cez deň spinká krásne, ani o nej nepočuť.
moj maly ma okopava uz 1rok minimalne :D a ked sa uspava tak myka hlavickou az kym nezaspi a to robi od narodenia uplne spontanne
@tjesulka aj moj to zacal robit cca pred dvoma tyzdnami.. som si myslela ze je to kvoli teplu, ale uz sa ochladilo a robi to stale.. tak ja vstavam kazdu chvilu ho ukladat a zakryvat :/
aj naša ta robí ja to robila snad až dovtedy kým som nezačala spať u priatela a naučila som sa davať trocha pozor 😀 mne by to až tak nevadilo len sa poslednou dobou na to prehadzovanie budí a to znamená aj pre mňa vstávať aj 8x za noc...
ahoj, náš drobec tiež v noci cestuje po postielke, a robí to odvtedy, ako sa začal plaziť, cca od 5 mesiaca, cez deň spí kľudne, bez pohnutia, maximálne skope zo seba perinku, ale v noci, precestuje postielku ani neviem koľkokrát, pretože spinká, a ani sa vôbec nebudí.... 🙂
Ako čítam tak nie sme sami,aj moja malá sa strašne veľa vrtí v posteli,prehadzuje sa a v noci zvykne aj stonať,alebo aj plakať,ale pri tom má zavreté očká!Aj ja som cez noc aj 100 x hore,ale už som si aj zvykla.Prvá dcérka to tiež robila,a prešlo ju do do 1 roka,tak dúfam že ju to tiež prejde!Ináč neviem prečo to detičky robia,prečo spia tak nekludne???Pekný deň vám prajem mamičky 🙂
Nasa robi to iste.vobec sa pri nej nevyspime..uz aby bola velka 🙂
Ale keby to naše detičky nerobili, nemali by sme potom na čo spomínať....aj mi je v noci do smiechu keď vidím čo robí, tie ranne kruhy pod očami stoja za to vstávanie...veď čo by sme bez nich robili, len nech nám zdravé rastú 🙂
Presne stymto mam problem uz 3mes,a neviem co stym ,taze viem ako sa citite je to fakt na prd,neviem ani spat pritom 😒
no nas ma 5,5 mesiaca a zaciname to riesit :( naucil sa otacat a odvtedy to ide dole vodou 😒
Ahojte, ja uz s tumto bojujem asi vyse mesiaca. V noci mam uz infarktove stavy, ked pocujem ze uz zase "smejdi" po postielke....😬Preslo to teda Vasich drobcov, alebo nie?
@marianaru ahoj neviem kolko ma tvoje dieta ale moja dcera tak cestuje po postielke asi od 8 mesiacov doteraz a to ma uz 17 mesiacov.zaspava so mnou.ked zaspi dam ju do postielky.tam vydrzi spat jednu max. Dve ci tri hodiny.a potom sa zobudi s placom a musim si ju dat k sebe lebo stale sa prehadzuje.otaca.inak by sa v malej postielke nevyspala...tiez som zvedava kedy to prejde 🙂
Nasa tiez zacala takto putovat, pomohlo, ked sme jej dali podusku. Dovtedy spavala bez nej iba na madraciku. Bola to taka tenucka poduska, co davaju k detskemu paploniku. Neskor zase pomohlo, ked sme ju dali do velkej postele, mali sme trojletisko, od steny k stene to v panelaku vyjde 🙂, lebo v postielke stale pchala nozky medzi tie tycky alebo si buchala hlavu, ona bola dost dlha uz v tych 10 mesiacoch...
No moja ma 10 mesiacov, a mam pocit ze sa to zacalo ked mizacala lozit....v postielke svojej spi od narodenia a bolo to bez problemov. Doteraz. Ona ani nie zacne plakat, ale pomrnkava si ked sa najde na uplne inom mieste v postielke. Spavala v spacom vaku, teraz jej skusam davat paplonik, ale ziadna zmena. Ale cez den je v pisteli jakanjelik, bez protestov, pride moc a koniec sveta.....jaaaaj tie deti to su radost ;)

@tjesulka My mame doma dvojicky a chlapec Janik bude mat rok a uz skoro od malicka nespi v noci kludne tiez tomu nevieme prist na chybu ked sa zobudi tak ocka zavrete a place a place nic mu nepomaha...tak ho skrabkame po chrbte a to zabera :D potom zaspinka...lenze budi sa castejsie , nie iba raz ... takze sa ho oskrabkas ako kona 😀