Nočný spánok bábätka
Ahojte.poradte mi prosim nejake triky ako naucit babatko 8m v noci kontinualne dlhsie pospat.moja nala je v noci kazdu hodinu hore.a to doslova.cucne si mlieka a bud zaspi (lepsi pripad) alebo sa chce hrat.cez den toho tiez nejak nenaspi.cca 4x po 30min v priebehu dna.na noc ju ukladam okolo 19.o 19:30 sa prebera,dam jej papat a spi cca do 21 a potom zacina kolotoc mrncania,jedenia,uspavania az do rana.som uz vyčerpaná, ale tak skutočne velmi,bojim sa aj soferovat lebo co len niekde na sekundu sadnem padne mi hlava od unavy...
@lacibo áno, tak sme sa pochopili 🙂 je to pravda, noc je noc a deň je deň. uplne ine ritualy, praktiky, len existuje tooooľko detských míľnikov, zuby atď . že to niekedy je fakt ťažké. ja mám 4 mesačného a teraz sa toľko budí v noci na dojčenie, že som ráno rozbitá ako po fláme 😀
@elizabeth22 verim ti..ja to uz mam 3 krat za sebou..(23, 18 a 5)..😉materstvo je krasne aj tazke zaroven..vzdy balansujes, aby si sa udrzala ako tak v pohode a aby bolo v pohode aj babo..prajem vsetko dobre😀

@elizabeth22 to je jasne, ze takto male dieta sa este naje, ale myskela som to tak, ze da sa to postupne naucit, ze noc je noc a den je den..skratka nerobit v noci zbytocne cinnosti..a ked je babo chore, to je tiez jasne, ze rozbity rezim..