icon

Nočný spánok bábätka

26. okt 2021

Ahojte.poradte mi prosim nejake triky ako naucit babatko 8m v noci kontinualne dlhsie pospat.moja nala je v noci kazdu hodinu hore.a to doslova.cucne si mlieka a bud zaspi (lepsi pripad) alebo sa chce hrat.cez den toho tiez nejak nenaspi.cca 4x po 30min v priebehu dna.na noc ju ukladam okolo 19.o 19:30 sa prebera,dam jej papat a spi cca do 21 a potom zacina kolotoc mrncania,jedenia,uspavania az do rana.som uz vyčerpaná, ale tak skutočne velmi,bojim sa aj soferovat lebo co len niekde na sekundu sadnem padne mi hlava od unavy...

Strana
z2
lacibo
29. okt 2021

@elizabeth22 to je jasne, ze takto male dieta sa este naje, ale myskela som to tak, ze da sa to postupne naucit, ze noc je noc a den je den..skratka nerobit v noci zbytocne cinnosti..a ked je babo chore, to je tiez jasne, ze rozbity rezim..

elizabeth22
29. okt 2021

@lacibo áno, tak sme sa pochopili 🙂 je to pravda, noc je noc a deň je deň. uplne ine ritualy, praktiky, len existuje tooooľko detských míľnikov, zuby atď . že to niekedy je fakt ťažké. ja mám 4 mesačného a teraz sa toľko budí v noci na dojčenie, že som ráno rozbitá ako po fláme 😀

lacibo
29. okt 2021

@elizabeth22 verim ti..ja to uz mam 3 krat za sebou..(23, 18 a 5)..😉materstvo je krasne aj tazke zaroven..vzdy balansujes, aby si sa udrzala ako tak v pohode a aby bolo v pohode aj babo..prajem vsetko dobre😀

Strana
z2