O koľkej dávate spať 3 ročné deti?
Prosim vas o vase skusenosti s vecernym spanim vasich 3 rocnych deti... O kolkej ich davate spat ak este spavaju cez obed 2 hod. a kedy vam zaspia, ste pri nich kym zaspia? dakujem za vsetky odpovede ..
Budíček je okolo 8-mej ráno, poobede spí od tej 12:00 do tej 14:30h. a večer ide búvať okolo 21:00-21:30hod. 🙂
my sice este nemame 3 roky,ale chodime spavat tak o 21,15-21,30 a zaspi tak do 30 minut max., lezim pri nom,aj na obed, rano vstavame vacsinou okolo7,00, na obed chodi spavat o 11,00-11,30, spi tak 1,5-2 hodky.Ked si ideme lahnut skor,zaspavanie trva ovela dlhsie.Cez zimu sme chodili spavat o 20,00. 😉 ale samozrejme,ze teraz je dlhsie svetlo,je lepsie byt vonku neskor kvoli teplu,takze sme to posunuli a vyhovuje to aj nam takto.... 😉
Ja dávam spávať syna tak o 12-12,30. Spí tak hodinku a pol a večer musia obaja o 8 do postele. Netrvám na tom, že ma okamžite spať, ale už musí ležať. Do polhodiny zaspí. So synom som mala problémy, zaspával pri mne, v dvoch rokoch som ho to odučila, odvtedy zaspáva sám, má otvorené na izbe dvere, kým nezaspí. Dcérku som učila odmalička samu - chcela som sa vyvarovať problémom ako som mala so synom
naši majú ráno budíček okolo 6,30 vstávajú sami , cez obed o 13tej zaspávajú a spia 1,5 - 2 hodiny a večer už o ôsmej v posteli , ale zaspávajú až okolo 21,30 hod. lebo to sa ešte šalia a rozprávajú , ale mi to nevadí , hlavne že sú v posteli a ja mám po ôsmej už veget

Malu davam sinkat poobede o 12tej a spi asi do 15tej a večer ju dávam spať okolo 20tej hodiny a zaspi samuckja...