Odišla som od manžela a už našiel si frajerku s dieťaťom
Dobrý deň. Chcem sa svami podeliť o nejaku fu radu. Mam dvojročnú dcérku je to moj život. Som. Na nu sama.. S manzelom sa rozvadzame proste sme si vôbec nerozumeli nefungovalo to o malu nemal zaujem az taky ppradte aky bi mal mat otec. Sme od seba uz skoro 2 roky.. Počas tých 2 rokov sme sa aj dali naspäť do kopy ale ukončila som to ja pretoze nevedel sa o nas postarať. Teras si nasiel inu krajsiu odomna aj s dietatom. Bol to premna šok! Ale najviac ma trapi to he cudzie dieta sa stara a o vlastnu dceru nie?
@mejbelyn1994 nepochopila som, v com chces poradit. Rozvadzas sa, cize vyzivne a starostlivosť o dieta snad urci sud. Rodičovstvo rozvodom nekonci. Ze si ex nasiel novu partnerku, no, nech je šťastný, nemôže byt sam zvysok zivota. Mozno si casom tiez niekoho najdes. Prečo sok? Venuj sa malej, mozes ju dat do skolky a najst si zamestnanie, začni novy zivot. Neziv v sebe zlost a nenavist, nikomu to nepomôže. A trosku odveci, ale slovencinu mas prisernu...
@mejbelyn1994 ved nie ste spolu uz dlho, bola otazka casu, kedy si niekoho najde. Kasli nanho a zi si svoj zivot. Naco porovnavas jeho priatelku zo sebou? A prvej casti a otazke som nepochopila
Nerozumiem....nevedel sa o vas postarať? Co si ty pod tymto predstavuješ? Vies, to postarať ma dost široký záber
Ak si tak rychlo našiel náhradu, asi to uz dlho medzi vami nebolo OK a nema zmysel to uz naťahovať.
Daj si sudom určiť vyzivne a hotovo.
to je dosť časté na sk, že chlap zabudne na svoje deti a radšej sa stará o tie cudzie...ale s tým asi nenarobíme veľa....taký je život...😉
ano
Hajzel je to bohuzial poznam to nic prijemne ale kasli na to
Nechapem takych co sa vyseru na vlastne a este sa staraju o cudze
Mne sa stalo to ze moj manzel sa so mnou fakt ze brutalne vyvadil ze ake som meno vybrala pre nasu dcerku ma 2 mesiace a on ju videl raz zaujem ziadny a bojoval aby som sla na matriku zmenit meno ja som aj chcela jedneho casu vsak ok ma narok aj on si povedat svoj nazor a nakoniec som zistila ze preto nechce aby sa mala volala tak ako sa vola pretoze jeho milenka a jej dcera sa tak volaju 😈😈😈 som myslela ze rovno porazku dostanem

S tym zial nic nenarobis. Podla mna. Je to smutne, ale hadam sa najde niekto milujuci aj pre vas.