Odkedy bábätko do sedačky na bicykel?

1. júl 2023

Ahojte, odkedy sa môže dať bábätko do sedačky na bicykel? Uvažujeme nad kúpou výkop vozíka alebo sedačky, ale neviem čo je vhodnejšie. Syn má len 9m, vie už sám pekne pevne sedieť. Čo by ste viac odporučili vozík či sedačku?

zafir01
1. júl 2023

Máme aj aj . V odpruženom cyklovoziku sa deti vozili od cca 4 mes (v miminovniku ) .a v cyklosedacke od roka . Vozime sa často po horách sú po ceste . Za minulý rok som s dcérou od pôrodu (január ) odbajkovala okolo 800km.

pribinak
1. júl 2023

Vozik. Babo je chránené pred slnkom, vetrom. Odvezies aj veci

nikdenikto
1. júl 2023

Tak podľa toho aký typ cyklo chceš robiť….ak na nejaké dlhé trate samozrejme vozík ale na nejaké len že previesť sa po dedine tak rozhodne sedačka. Môže odkedy sedi.

zafir01
1. júl 2023

A aby som doplnila .. používam ,striedam oboje .krátke vzdialenosti nahodíme cyklosedacku .a ak je ideme na celý deň ,tsk vozík .zmestime tam veci pre celú rodinu .a vozime sa aj v zime ,hoci je sneh ,či teploty k nule (teda muž sa v zime vozí )

majlo1234
1. júl 2023

Ja som mala rovnaku dilemu, a v tom obdobi vyhrala cena-cize som sla do polohovatelnej sedacky. Syna som tam dala, ked uz sedel sam cca mesiac. Chodievali sme kratsie trasy zo zaciatku. Tento rok som rozmyslala nas vozikom, ale zase sa na to skrz cenu asi vykaslem a buduci uz bude hadam bajkovat sam😃

alison11
1. júl 2023

Sedačku sme používali asi od 9-10mes. a veľmi sa synom páčilo,chodili sme len do obchodu a späť prípadne nakúsok,proste bolo to rýchlejšie ako kočíkom.

nwnw
2. júl 2023

Od kedy vedeli pekne stabilne sediet. Presne tych 9m ale vozili sme sa max hodinu po dedine a okoli.