Odmietanie spánku v kočíku
Ahojte, moj maly vzdy zaspinkal v kociku, niekedy bez placu niekedy s placom ale proste bola to vzdy istota ze ano tam mi zaspinka, no posledny mesiac ani nahodou, (ma 11mes), normalne reve jak tur akokeby som ho rezala alebo ja neviem co mu odrazu vadi ale proste, posediet posedi ale aj to uz nie zak dlho ako zvykol, a zeby zaspal to nehrozi zqcne mi revat aj ked je uz proste unaveny moc tak zacne revat a z toho je uz extremne vycerpany ale proste nezaspi.. prejde to ? Ci uz bude stale odmietat 😫😫
Dcéra si ako 6 mesačná - keď už v kočíku sedela, sama prestavila režim. Prešla na 1 spánok doma v postieľke, v kočíku ani náhodou, tam bola zvedavá na okolie.
Prispôsobila som sa, spávala doma poobede a ja som si zdriemla tiež.
Náš 22 mesačný najlepšie v kočíku. Síce sa bráni a reve čo tam nechce ísť, ale treba ho prekonať a on zaspí na prechádzke.
Naša nespávala v kočíku. Aj matrac som vymenila, ale jednoducho jej tam nebolo pohodlne. Teraz má 8 rokov a ani v aute nespí. Akoby jej prekážalo, keď sa s ňou svet počas spánku hýbe. Vonku bola radšej na rukách alebo v nosiči, prípadne neskôr po sediačky obdivovala svet. Radšej som si s ňou doma ľahla na posteľ a pospali sme si obe.
Aj mne sa v tomto veku dvihal v kociku. Nechala som ho sediet, ked zaspal, operadlo som sklopila. Alebo sme isty cas uspavali v aute 😅
@elizabet173 tak vzdy bola istota ze zaspi svokre v kociku ked ja som niekam potrebovala ist, teraz proste nehrozi zeby tam zaspal
ja by som to este skusala na tvojom mieste. pre mna osobne je obmedzujuce, ak dieta zaspi len v postielke, pretoze je clovek ako prikovany a nemoze sa pohnut s tym dietatom mimo domu.moja starsia spavala v kociku do 4 rokov cez den, mladsia ma coskoro 9mes.a od narodenia ma denne spanky vonku na balkone v kociku. a nehodlam to menit, pretoze s nou viem kdekolvek kedykolvek ist a viem, ze sa vyspi.
Moja zas od narodenia nechcela spavat v kociku a zacala az v 5.mesiaci na jesen, ked som ju dala do fusaku.
Každé dieťatko je ine, staršia my spavala v kočíku bez problémov kým som chodila spala a mladšia len v Rischino nosiči.

moj ma 13m, a od cca 10,5 mesiaca odmieta spat v kociku. a nepreslo to este. je tolko na pozeranie v kociku, ze nezaspi. v lete ked bolo 37 mi to nevadilo. uz ani neskusam v kociku
co uz, spi doma, som s tym v pohode, niekedy spim s nim.