icon

Opaľovací krém so SPF v škôlke

elzika
13. máj 2022

Ahojte maminy. Zaujima vasa skusenost s opalovacimi kremami v skolke. Davate detom do skolky opalovaci krem, aby sa nim poobede natreli alebo ich natieraju ucitelky?
Nasa 5rocna je uplna bledula bojim sa, aby sa nespalila. Rano ju doma natriem, ale poobede ked idu von okolo 15tej by sa mala zatriet zase. Kupila som jej krem vo forme gulicky , cize si to v pohode zvladne natriet bez vacsieho bordelu sama, ale ucitelka povedala, ze to do skolky nepatri a ma ju maminka natriet doma... (statna skolka)

Strana
z2
maciatkolulu
13. máj 2022

@marcellka32 aj s dlhým, aj s krátkym, aj overal s dlhším spodkom a aj zvlášť nohavice s dlhším spodkom a keď sa zveceeieva ma len slipove.

bimbambom
13. máj 2022

@elzika poviem to takto , keď som bola s deťmi v lete počas prázdnin , vedela som deti natierať sama . Na nich by som to asi nenechala , keď niečo má byť , nech to je poriadne . Ale keď som bola počas bežného dňa , kedy som bola na všetko sama , upratovačka zalezená, v školke je aj nejaká organizácia dňa , dalo mi to zabrať natrieť skoro 20 detí . A ako bonus rodičia nevedeli ani na ten opaľovák meno napísať :( a to som aj mladá, aj ochotná , aj celkom chápavá ...
PS : prosím neútočne na mňa , ani ma neurážajte 🙂

ukulela
13. máj 2022

@travelllerka mam pocit, ze sme kupovali biodermu ... ale presne ti nepoviem, urcite detsku a urcite 50ku.

myaaa
13. máj 2022

@elzika lieky ani v našej škôlke nemôžu podávať, ale krémovať môžu o106 a aj do skupiny na fb napísali, aby rodičia dali do skriniek krémy na opaľovanie, keďže ide dobré počasie, aby deti nespálilo… V každej triede sú dve učiteľky a v každej mastia deti predtým, ako idú na dvor pred obedom a aj po spánku.

bimbambom
13. máj 2022

@myaaa každá trieda má dve učiteľky ? Nemá . Teda má asi od 11:30 do 13:30

domiklik
13. máj 2022

@zuzubb007 to ti tak max 2 hodiny vydrží, koža pracuje

elzika
autor
13. máj 2022

@zuzubb007 Opalovaci krem sa ma re-aplikovat kazde 2 hodiny. Neplati, ze natries sa rano a vecer este "funguje". Ak by aj fungoval, pokial sa nezmyje, tak sa urcite osucha v posteli, ked spi a spoti sa.
Ja nepotrebujem, aby ju ucitelka natierala a ani tak nedovolia.

elzika
autor
13. máj 2022

@travelllerka To bude tym, ze je to sukromna skolka. Mam pocit, ze tam na taketo dbaju.

elzika
autor
13. máj 2022

@zuzanaete Vidis, aj tie hrebene maju kazda svoj a teda na vycesavanie ucesov maju ucitelky cas... Vlani chodila "domov" so vselijakymi ucesmi, ale nepacilo sa jej to. Nasa ma rada len sponky, nic ine do vlasov nechce a 3-krat som musela povedat ucitelke, nech jej necese drdoly a copy, lebo sa to malej nepaci a hned v satni dava von gumicky.

kuko55
13. máj 2022

@ichbinich pls aký krem vo forme guľôčky sa ti osvedčil?

elzika
autor
13. máj 2022

@bimbambom Ja to chapem, ze ucitelke by dalo zabrat natriet tolko deti, ale je myslim lepsie, ak si mala napatle na seba opalovak gulickou ako byt bez neho. Vela rodicov si ani neuvedomi aky poklad ma v ochotnej ucitelke ako ty ❤

ichbinich
14. máj 2022

@kuko55
Kedysi nivea, ale teraz som našla iba balea kids sensitive, tak nejak.
Našťastie to deti znášajú dobre, ani neboli spálení, napriek tomu, že sme všetci bledi.

maciatkolulu
15. máj 2022

@marcellka32 aktuálna foto. Za mňa je toto lepšia prevencia

myaaa
16. máj 2022

@bimbambom lebo ty vieš, do akej škôlky chodí moje dieťa 😉

bimbambom
17. máj 2022

@myaaa no dá sa to aj milšie . Neviem , ale viem ako to chodí asi na 95% školách . Takže to , že TY to tak máš je nič platné OSTATNÝM . Toľko k tomu ....

Strana
z2