Pediatrička sa dozvedela o našej nespokojnosti s ňou

ivmila
11. jún 2012

Zaujíma ma Váš názor...sme jedna väčšia obec a mame tu len jednu pediatričku, uz niekolko rokov. Na fb máme založenú súkromnu skupinu, do ktorej patria mamičky najmensich deti a tam dala jedna z nás podnet na debatu ci sme spokojne s nasou lekarkou. No a uz dlhsie som pocuvala vela negativnych ohlasov na nu tak samozrejme sa tam rozprudila vasniva debata a kazdy pisal svoje skusenosti. Predstavte si, že sa medzi nami nasla jedna osoba, ktora vsetko skopirovala, vytlacila a pekne krasne zaniesla pani doktorke, ktorej to nebolo tri krat prijemne, urcite ju to ranilo a aj my sa citime teraz blbo, zacala to rozmazavat a riesit s kazdou mamickou co prisla k nej potom, dokonca to ukazala aj starostovi, a ktovie kde vsade, nakoniec sme proste zle my vsetky, lebo ju ohovarame, ale ved my sme to riesili na sukromnej stranke, nemala to nikdy vidiet a ani sa o tom dozvediet, ani nikto, kto do tej skupiny nepatri a okrem toho sme nepisali klamstva len pravdu a svoje skusenosti a rozoberali sme moznosti ako sa na nu mozme stažovať a co robiť. Teraz vieme, ze si treba tri krat premysliet co pises na internet, ale aj tak sa mi to zda prilis pritiahnute za vlasy, jednej mamicke dokonca zubarka vyradila syna zo svojej evidencie len preto ze sa jednou vetou tiez v tej diskusii zmienila aj o nej (a neboli tam ziadne nadavky ani nic...) je mi z toho smutno...este som nebola pri doktorke ale asi budem musiet ist a viem ze si "podá" aj mňa. Aký máte na to všetko názor?

zuzi0911
11. jún 2012

no nie moc prijemne. neviem co by som robila,. ale ak by som nebola s doktorkou spokojna sa odhlasim a to ete pred tymto skandalom..

ivmila
autor
11. jún 2012

@zuzi0911 vieš, ide o to, ze najblizsi lekar je 30km preto tu mamicky zostavaju, lebo je to poruke.

zuzi0911
11. jún 2012

@ivmila no tak o to je to asi najhorsie. neviem si predstavit byt v tvojej kozi. ale na druhej strane a byt doktorkou a nieco podobne si precitam tak sa snazim polepsit.

limoncino
11. jún 2012

Ak by bola pani doktorka taká hrozná, tak ani tých 30 km nebude problém, veď tam predsa nechodíte denne, či??

a pýtaš sa na názor, nuž, môj bude tvrdý, ale tak vám treba ženské klebetné... To ste si naozaj mysleli, že sa to k nej nedostane??? Aspoň jedna z mnohých je s ňou spokojná, tak je voči nej maximálne loajálna a vyklopila jej to..

Ale možno to bude tak, ako píše @zuzi0911 a pani doktorka si z toho zoberie ponaučenie...

vroni
11. jún 2012

@ivmila, tak ja neviem, ale moznost c. 1 je, ze ste pisali len pravdu a v tom pripade by si si to mala s doktorkou vydiskutovat pekne z oci do oci. Alebo moznost c. 2, ze ste (vsetky alebo niektore) zvelicovali, v tom pripade by som sa doktorke (ako prve) ospravedlnila a vydiskutovala problematicky zvysok alebo moznost c. 3, ze ste nepisali pravdu, v tom pripade by som asi musela vydrzat, ze si ma doktorka "poda" ci pripadne ma odporuci k nejakemu kolegovi. To, ze si na FB zalozite sukromnu skupinu neznamena, ze to, co napisete nemoze ktokolvek zverejnit alebo precitat. Nikomu by sa asi nepacilo najst zverejnene vlastne chyby a preslapy na nete, nech by to bola akokolvek pravda. Takze ked uz ste niekoho rozobrali na verejnej socialnej sieti, mali by ste mat aj "gule" na to, aby ste jej to zopakovali do oci. Inak budete posobit len ako klebetne baby, co nesuhlasia ani so svojim vlastnym nazorom. Proste by som sa k tomu postavila tvarou a nie hrala sa na mrtveho chrobaka....

titkovamiriam
11. jún 2012

@ivmila ja by som to nevidela tak tragicky,na roznych forach sa verejne dnes o lekaroch hovorí,ved aj napriklad tu alebo na skoro kazdom dedinskom fore.Ak tam nebolo nic hanlive tak by to lekarka,,mala zobrat s humorom,,ono je asi problem v tom že ste klebetili tajne a niekto to zneužil -čo je dosť smutne.

ivmila
autor
11. jún 2012

@vroni mas svätu pravdu...len doteraz som tam nebola ale ked tam pojdem, chcem jej povedat len tolko, ze je mi luto ze sa to dozvedela takto, ale ze my sme si len vymienali skusenosti (nikto nezvelicoval ani neprifarboval) A nezavesili sme to na internet verejne, ale v sukromnej skupine, keby sme chceli poskodit jej meno tak by sme to zavesili rovno na obecnu stranku alebo neviem kde, to si uz clovek nemoze povedat ani svoj nazor? ona sa teraz hra na obeť a my sa mame citiť ako hieny. Uz to vidim, ze oni sa poobede pri kavicke o pacientoch nerozpravaju!!

limoncino
11. jún 2012

@ivmila názor si samozrejme povedať môžeš, to Ti nikto nezakazuje... Ale ak ste z malej obce, to ste si to nemohli povedať niekde na káve, alebo na ihrisku?? A ak si za svojím názorom stojíte, tak by ste namali mať problém pozrieť sa pani doktorke do očí... Ak ste na ňu nenadávali, ale len ste riešili jej profesionálnu stránku, tak čoho sa bojíte??

katecameron
11. jún 2012

no ja by som si dla pozor aj na tom ihrisku na dedine ma vsetko oci aj usi

katecameron
11. jún 2012

a inak ak je dr. slaba a nieste s nou spokojne viacere mamicky co sa nestazujete alebo nespísete petíciu ziadajte dr.vymenit a este aj ja som nebola spokojna s dr. a teraz dochadzame tiez slusnu vzdialenost 20km lenze co clovek neurobí koli detom

vroni
11. jún 2012

@ivmila, chapem, lenze FB je verejna siet, aj ked tomu das nazov sukromna skupina 🤐 🤐 🤐 Ak ste tam riesili pripadnu staznost, potom kde je problem si to s doktorkou vydiskutovat? O staznosti by sa predsa tiez dozvedela... Ak uz je teda sidlo z vreca von (aj ked dost neprijemnym sposobom), tak si s nou vydiskutujte, kde ste mali problem (-y) a ci to naozaj chce riesit verejne (ked utekala za starostom). Ono zatial to je v stadiu, ze sa o vasich nazoroch lekarka dozvedela sposobom, ako keby ste tie hyeny skutocne boli - aj ked som presvedcena, ze to vasim umyslom nebolo. A o com sa rozprava doktorka pri kavicke nie je podstatne. Ze je sused zlodej este predsa neopravnuje kradnut aj mna (prenesene povedane)

ivmila
autor
11. jún 2012

@katecameron no prave toto sme riesili, ake su moznosti, ci peticia alebo stažnosť...nevidim na tom nic zle...a za doktorkou sme isli po jednom, nie vsetky naraz...ona to vybalila a kazdy jej povedal aj do oci....lenze je to velmi velmi neprijemne...ale mohla by si uvedomit ze asi nieco nieje v poriadku ked su na nu take ohlasy

latvia
11. jún 2012

este je diskutabilne, ci ste riesili podstatne veci a fakt jej pochybenia, alebo nieco, co ste po nej chceli a nevyhovela vam lebo na to mala iny nazor..staci si pozriet temu kde sa mamicka chvali ze podpisala reverz a vysmieva sa z doktorky ake lieky to preboha dala jej decku.....ak sa medzi vami nadsla co i len jedna podobna mamicka, tak sa doktorke vobec necudujem.mna by sa to dotko takisto a "podala" by som si kazdu jednu osobne, pohovor, vydiskutovanie si kazdeho osobneho problemu s mojou pracou danej mamicky.ak na tom bolo nieco opravnene, treba sa k tomu aj rovnako postavit.skus si predstavit ze cela obec poza chrbat hovori o tvojom preslape, ktory mozno ani preslap nebol....bolo by ti dobre?

traktor
11. jún 2012

ak nie som spokojna riesim..a hoc to bola sukromka a napisala som tam pravdu, tak sa nemam preco obavat..je len na povazenie..preco ste sa tolke o tom bavili takto a neriesili ste vasu nespokojonost s danou doktorkou a teraz sa obavate jej reakcie..tak ste nespokojne alebo nie?..tak isto som teraz trosku prekvapena...a som?..ze sa v admin teme pytas, preco sa zmenil nazov temy, ktory bije do oci..ved si na verejnom fore, cely obsah si môze hocikto precitat, tak myslim, ze na nazve az tak nezalezi..preco sa zas obavbas..stojis si za tym co pises?