icon

Plienky na noc u 5-mesačného

bibiqa
3. jún 2020

Ahojte, potrebujem poradiť, mam čoskoro 5 mesačného chlapca. Posledne tri noci sa mi precural, záhada je ale že plienka nieje plná len trosku nacurane a zvysok na v posteli, spinka na boku vždy. Neviete kde bt mohol byť problém? plienku ma zapnutu tak ako vždy. Ďakujem 🙂

Strana
z2
smejko25
3. jún 2020

@bibiqa ake mas plienky ? 🙂
Ja sice stale pouzivam Lupilu ale tiez sa mi niekedy stalo to iste 🙂 a tak som zistila ze bud som jej ja zle zapla alebo tym ako sa vnoci prevalovala si plienku posuvala 😁

bibiqa
autor
3. jún 2020

@smejko25 používame Dada plienky, má ekzém tak pampers sme museli prestať používať, a huggies čo lepšie saju mozme len cez den, ked ju ma celu noc vyhádzal sa mi znich
môže byť že sa prevaluje ale každe rano prevliekat postel nie je nič moc :D rada by som sa tomu vyhla

smejko25
3. jún 2020

@bibiqa a lupilu si neskusala ? 🙂
Mne sa lupilu zdaju väcsie a podvolnejsie 😁 mam na porovnanie 4ky lupilu a 4ky papmers a teda pamper ssa mi zdaju mensie 😁

lenuliatko84
3. jún 2020

Ja som pouzivala pampers a nikdy mi ju neprecikal,ked som pouzila lacne z lidla bola to hotova katastrofa,precikane smrad,

bibiqa
autor
3. jún 2020

@smejko25 mali sme aj tie, ale malý je taký šuplík, chudý a dlhý :D tak väčšie moc mu zas neviem dať ani
asi mu v noci cestuje pišulak po plienke a potom cura kade take :D

smejko25
3. jún 2020

@lenuliatko84 netreba hned urazat “lacne z lidla” ...my ich pouzivame od narodenia a su mi ovela priatelnejsie ako pampersky...kazdemu vyhovuje ine netreba hned dehonestovat

bibiqa
autor
3. jún 2020

@smejko25 presbe, nám pampers absolútne nevyhovujú napríklad, každému sadnú iné plienky

pralinka86
3. jún 2020

Skus inu značku, mame dm ich znacku a uplne super su. Lidlacke mi v tejto veľkosti nesedia, hrube, divny povrch, menšie velkosti boli fajn, ale tieto nie

bibiqa
autor
3. jún 2020

@pralinka86 skúsim len sa bojim experimentovať lebo mame ekzem
len cez den mi ich neprecika, nechapem tomu, ze plienka takmer sucha a všetko konci v posteli 🤔🤔

vladka2503
3. jún 2020

Ahoj, moja mala sa napríklad totálne vychádzala z Dady, lupilu a pampers a active, jedine ktoré jej sadli boli pampers prémium. Však prečo nie :D ale tiež sa mi takto pre cikavala a potom sa dala o číslo menšiu plienocku a riadne napravila na zahyboch na ritke a bolo po probléme 🙂

orangiiina
3. jún 2020

@lenuliatko84 po jednom dni používania plienok Pampers mal moj celu zapareni ritku. Takze tie lacné z Lidla ako hovoríš, sú pre nás prijateľnejšie, lebo mu nich mu nič nie je.

ivanasp
3. jún 2020

@bibiqa my používame babycharm a sú parádne, vydržia naozaj celu noc a su bez chlóru

bibiqa
autor
3. jún 2020

@vladka2503 toto ma nenapadlo, každý praveze odporúča na noc väčšie, ale moj malý je také špáradlo že možno by to pomohlo ďakujem

dzejsik
3. jún 2020

@bibiqa a skúšala si Pampers Premium Care? tie sú neparfemované a jediné čo nám v noci vydržia ozaj od večera do rána

smejko25
3. jún 2020

@orangiiina no ja si pamätam jeden prieskum plienok kde pamper vysli ako najhorsie 😁
Ale nemam toto rada ked niekomu nieco nesadne a hned to takymto sposobom dehonestuje ze je to odpad hnus neviem co 🙂 mne tiez vela veci nesadlo napisala som svoj nazor/skusenost ale nikdy som to takto nekomunikovala

bibiqa
autor
3. jún 2020

@dzejsik skúšala som, jednotky boli ok a z dvojok ked už mu začal ekzem sa vyhadzal :(

pininka1
3. jún 2020

@bibiqa u chlapcov to býva, troška sa sprieci pipík a už to ide mimo. Starší syn tak mával občas mokrý celý blok. Nepomohlo ani zmeniť plienky.

bibiqa
autor
3. jún 2020

@pininka1 to si ma nepotešila :D presne celý bok mokrý

renatka1985
3. jún 2020

skus nocne kolorky, su super.

somkatka
3. jún 2020

@bibiqa ahoj, problem nemusi byt len v plienke, ale v tom ako tam.ma pipika. Ked ho ma nejak doboku alebo dohora tak vycura von z plienky. Treba ho vzdy nasmerovat dole 😉

bibiqa
autor
3. jún 2020

@somkatka dávame ho vždy smerom dole ale podla mna ak osa v noci hýbe atď. možno ho potom už ma nakoniec kade tade :/

ckatka
3. jún 2020

Nám vyhovovali babylove z DM. A dobre zalepit aby nebehali. A samozrejme gumenu podložku pod plachtu keby náhodou.

somkatka
3. jún 2020

@bibiqa noo moze byt asi, ajne sa maly zvykol tak precurat, vzdy na boku mal.mokre.. ale nebolo to casto

orangiiina
3. jún 2020

@smejko25 moj muž pracuje v odbore kvality a ja zase v marketingu. Upozorňujeme každého, najmä čo majú deti,aby používali detskú kozmetiku a prípravky, ktoré nie sú reklamovane vo veľkej miere. Vždy to je vyvážené. Tam kde ide viac do marketingu, ide menej do výrobkov a naopak 🙂 reklamovane veci sú aj drahšie, lebo ľudia masírovaní reklamou si to radi potom kupujú ako tie, ktoré stoja menej. Je to aj o statuse. Čím drahšie, tým lepšie. A pritom to tak vôbec nie je.

lenuliatko84
3. jún 2020

@orangiiina kazde dieta je ine.nas mal len pampers nikdy nemal zaparenu ritku.

lenuliatko84
3. jún 2020

@smejko25 no ja by som icg nikomu neodporucila,radsej som priplatila a mala pokoj celu noc

smejko25
3. jún 2020

@lenuliatko84 lenze nie vsetko sa cene rovna aj kvalite 🙂 a sama vidite ze su tu aj komentare ze z pampers sa zaparila nie jedna ritka 🙂 takze kazde dieta je ine 🙂 zato pisem ze netreba hned totalne dehonestovat

11alenka11
3. jún 2020

Skus pozriet ked davas plienku ako ma pipik. Kamaratka mala tiez problemy s precikanim a zistila ze pipika smerom dohora a ked to uz vedela, tak potom uz nemali problem

dusankomoj
3. jún 2020

@bibiqa presne! Môj mal s úžasných pampersiek úplne od malička prdel vyhadzanú až strach!

anicka182
3. jún 2020

@bibiqa presne ako pipinka pise, stale skontroluj ci ma pipik smerom dole, ja ked som nekontrolovala a ostal inak ako smerom dole, docikal sa az pod pazuchu :D nemusi to byt plienkami

Strana
z2