Plienky na noc u 5-mesačného
Ahojte, potrebujem poradiť, mam čoskoro 5 mesačného chlapca. Posledne tri noci sa mi precural, záhada je ale že plienka nieje plná len trosku nacurane a zvysok na v posteli, spinka na boku vždy. Neviete kde bt mohol byť problém? plienku ma zapnutu tak ako vždy. Ďakujem 🙂
Ja som pouzivala pampers a nikdy mi ju neprecikal,ked som pouzila lacne z lidla bola to hotova katastrofa,precikane smrad,
@lenuliatko84 netreba hned urazat “lacne z lidla” ...my ich pouzivame od narodenia a su mi ovela priatelnejsie ako pampersky...kazdemu vyhovuje ine netreba hned dehonestovat
Skus inu značku, mame dm ich znacku a uplne super su. Lidlacke mi v tejto veľkosti nesedia, hrube, divny povrch, menšie velkosti boli fajn, ale tieto nie
@pralinka86 skúsim len sa bojim experimentovať lebo mame ekzem
len cez den mi ich neprecika, nechapem tomu, ze plienka takmer sucha a všetko konci v posteli 🤔🤔
Ahoj, moja mala sa napríklad totálne vychádzala z Dady, lupilu a pampers a active, jedine ktoré jej sadli boli pampers prémium. Však prečo nie :D ale tiež sa mi takto pre cikavala a potom sa dala o číslo menšiu plienocku a riadne napravila na zahyboch na ritke a bolo po probléme 🙂
@lenuliatko84 po jednom dni používania plienok Pampers mal moj celu zapareni ritku. Takze tie lacné z Lidla ako hovoríš, sú pre nás prijateľnejšie, lebo mu nich mu nič nie je.
@vladka2503 toto ma nenapadlo, každý praveze odporúča na noc väčšie, ale moj malý je také špáradlo že možno by to pomohlo ďakujem
@orangiiina no ja si pamätam jeden prieskum plienok kde pamper vysli ako najhorsie 😁
Ale nemam toto rada ked niekomu nieco nesadne a hned to takymto sposobom dehonestuje ze je to odpad hnus neviem co 🙂 mne tiez vela veci nesadlo napisala som svoj nazor/skusenost ale nikdy som to takto nekomunikovala
skus nocne kolorky, su super.
Nám vyhovovali babylove z DM. A dobre zalepit aby nebehali. A samozrejme gumenu podložku pod plachtu keby náhodou.
@smejko25 moj muž pracuje v odbore kvality a ja zase v marketingu. Upozorňujeme každého, najmä čo majú deti,aby používali detskú kozmetiku a prípravky, ktoré nie sú reklamovane vo veľkej miere. Vždy to je vyvážené. Tam kde ide viac do marketingu, ide menej do výrobkov a naopak 🙂 reklamovane veci sú aj drahšie, lebo ľudia masírovaní reklamou si to radi potom kupujú ako tie, ktoré stoja menej. Je to aj o statuse. Čím drahšie, tým lepšie. A pritom to tak vôbec nie je.
@orangiiina kazde dieta je ine.nas mal len pampers nikdy nemal zaparenu ritku.
@smejko25 no ja by som icg nikomu neodporucila,radsej som priplatila a mala pokoj celu noc
@lenuliatko84 lenze nie vsetko sa cene rovna aj kvalite 🙂 a sama vidite ze su tu aj komentare ze z pampers sa zaparila nie jedna ritka 🙂 takze kazde dieta je ine 🙂 zato pisem ze netreba hned totalne dehonestovat
Skus pozriet ked davas plienku ako ma pipik. Kamaratka mala tiez problemy s precikanim a zistila ze pipika smerom dohora a ked to uz vedela, tak potom uz nemali problem
@bibiqa presne! Môj mal s úžasných pampersiek úplne od malička prdel vyhadzanú až strach!

@bibiqa ake mas plienky ? 🙂
Ja sice stale pouzivam Lupilu ale tiez sa mi niekedy stalo to iste 🙂 a tak som zistila ze bud som jej ja zle zapla alebo tym ako sa vnoci prevalovala si plienku posuvala 😁