Plienky na noc u 5-mesačného
Ahojte, potrebujem poradiť, mam čoskoro 5 mesačného chlapca. Posledne tri noci sa mi precural, záhada je ale že plienka nieje plná len trosku nacurane a zvysok na v posteli, spinka na boku vždy. Neviete kde bt mohol byť problém? plienku ma zapnutu tak ako vždy. Ďakujem 🙂
@lenuliatko84 prosim citaj s pochopenim co pisem ....ano napisala si svoju skusenost ale ako...ze je to obycajny lacny odpad a tvoje drahe pampersky “su najlepsie”....nato som ja reagovala ze netreba vsetko dehonestujuco opisovat lebo je vela mamiciek ktorym prave nesadli tvoje drahe pampersky 🙂
@smejko25 lenze vela ludi tie drahsie ani nevyskusa ale chváli vzdy len to lacne
@lenuliatko84 skoda energie na teba uplne...
Ja pouzivam Dada plienky a teda velmi ma prekvapili,nadmieru spokojnost.Jedine co musim utobit aby sa mi v nich neprecural v noci ze musim mat dost.velku plienku,resp.jeho spravnu velkost.Nie taku ze len tak tak.A to ma rano plienka aj stvrt kila a drzi moc dobre.
@smejko25 venuj a dietatu radsej
@lenuliatko84 my sme mali tiez lacne z Lidlu, aj ked vtedy boli trochu ine, ale pampers sme nemohli, alergicka reakcia jak vysita z pampers a to hned v porodke. a Huggies to iste. jedien tie lacne plienky ci uz z Lidlu, Tesca, Dm sme mohli.
@orangiiina u nas to bolo rovnake,. do krvi zaparena z pampers.
a sestra ma problem, ze sa malemu vzdy pampers prilepi na zadok. ja som toto mala kedysi pri plienkach z DM.
@bibiqa skus si dat pozor aj na to, ci ma dobre okraj zalozeny, medzi nnozickami by mal byt okraj plienky v ohybe - slabine, inak nemusi dobre tesnit. aj ked u babatiek je to niekedy tazko, lebo mavaju dost zahybov na nozickach. len treba dat pozr a netahat - nenapnut pllienku moc, aby sa nezarezala. musi volne priliehat.
@lenuliatko84 tomu neverim. ano su mamicky, ktore nemaju dost penazi a preto neskusia, ale castokrat ammicky aj dostanu tie drahsie do daru a mnohe ich skusia. a teda ked neitkora napise, ze doeta sa jej z pampers zaparilo, tak asi ich musela skusit, moja dcera bola zaparena uz s tych novorodeneckych. sice teraz su ine ako boli, ale vobec nepochopim ako taky vyrobca moze urobit pre novonarodene babatko vonavu plienku. udajne v nej boli pasiky aloe vera. akoze aloe poznam a teda taku vonu urcite nema.
@bibiqa určite skus baby love. Dcéra mala strašný ekzém a v pohode. Za mňa naj plienky
Wickies alebo Bevola z Kauflandu su dobre 🙂
@lucia147852 skúšali sme ale trojky su mu ešte moc volne inak som bola veľmi snimi spokojná 🙂
pišulak je stále podstivo založený dolu, v tom problém nebude 🙂 sestra mala dvoch chalanov dvojičky tak tento trik som sa ešte pri nich naučila

@smejko25 ja som pisala svoje skusenosti