Pomáha červená šnúrka na zápästí bábätka?
ako sa pouziva cervena snurka pomaha to proti urieknutiu a na ktoru rucku sa uviazuje mate s tim niekto skusenosti chcem to dat dcere ma 6 mesiacov strasne je nepokojna len krici nevie zaspat to uz od druheho mesiaca je taka a stale sa nanu lepia aj choroby vzdy daco uz so stoho zufla tak chcem skusit aj tu cervenu snurku
@jajka257
keby si pozornejsie citala, pisala som jasne, ze je to na kazdom cloveku, informacie ma, ako to vyuzije, je na kazdom separe... nikto tu nikoho nepresviedca o nutnosti verit veci, ktorej veri...
ale chapem, ze pisany text skresluje a nedava take porozumenie ako face to face rozhovor..
@mima4 no si pre nas prenesmoerne zaujimav. Uz som ta stretla v mnohych debetach. Ty si schopna debatu o zrazenej majoneze otocit na PSM (kto nepamata, skratka z armady CSSR - Politicke skolenie muzstva). Prestan sa svojou jedinou spravnou vierou ohanat a zhadzovat ostatnych, ktori v nu neveria ako menejcennych jedincov, prestanes byt zaujimava... Nie som na tieto veci odbornik, to naozaj nie, ale mozno by bolo lepsie pre tvoju vieru ak by si sa v ustrani tisko modlila, lebo takymito debatami len siris hriech a zle vasne, nie vieru a lasku ako hlasa Pismo svate.
@gabikacentrum snurka tvojmu babatku nepomoze. Nielen cervena, ale ani zelena ani cmavobľadokravincova. Tvoje babo je uplne v poriadku, zdrave, zvedave, vyzadujuce si pozornost a lasku. Snurka by mozno pomohla tebe, ze si nieco spravila pre to aby sa tento, podla mna uplne normalyn stav, zmenil a budes zrazu veci vnimat inac. Tak sa predovsetkym ukludni ty, potom aj babo budes vnimat inac.
Ano pomaha 🙂
@mima4 tak uz len toto by mi k stastiui chybalo!!! TEBA spehovat. 😅 No narazim na teba obcas a zakazdym zasnem. Ale mas pravdu, s tebou nemusim diskutovat. Len som musela napisat svoj nazor.
A neboj(te) sa, aj ked si mnohe namyslate, ze vas spehujem opak je pravdou. Napriklad dnes som na rozdiel od teba, ktora cca od dvanastej diskutujes v tejto teme, usila pre vnuka pyzamo. 😅 Tiez som zacinale tesne pred obedom. Mam ja inu zabavu ako vas spehovat.
ja Ti vyjadrím názor ako veriaca žena a môžem Ti s istotou povedať, že Tvoje dieťa žiadna šnúrka neochráni. Ak svoje dieťa miluješ modli s aza jeho ochranu a štastie a chrán ho i sama ako najlepšie dokážeš. Ja sama mám 2 deti a jediná ,,energia,,a sila ktorej som verila a odovzdala svoje deti, bol krst. Prajem všetko dobré 🙂
cervena snurka je prilis drasticke riesenie ...sice prestane revat, ale z dietata potom vyrastie presvedceny komuniska. treba skusit preplieskat ostatou plienkou - aj ked tam je zas mala sanca, ze z neho vyrastie fekalovy demon. tak neviem, co si vybrat ...
ono tieto woodoo techniky v 21. storoci .... ono mozno len treba babu nejaky rezimzaviest a respektovat ho. moj bol nervozny vzdy po nakupoch, ked sme museli s nim chodit po obchodoch, tam bolo vela svetla, vela vzruchov, neoddychol si, vsade hluk, tak bol nervozny, ale nemala sompocit, ze by ho niekto uriekol. ked sa mu zacalo driemat, prehodila som cez kocik/vajco plienku, aby mu nesvietilo do oci a aby mal "sukromie", to niekedy zabralo.
ak je babo nervozne, nieco muje, brusko/spanok/zuby/- dovod poznat nemusime, ale urieknutie to nebude.
jasné, že nepomáha 🙂...treba veriť v niečo iné, ako v kúsok cverničky ;)
@gabikacentrum No zo snurky nič😄 veľmi vnimave babo som mala aj ja. Potrebuje pravidelný režim,spávať v čas. V pohode môže mať koliku aj keď v šiestich mesiacoch to už nie tak normálne. No ale dieťa na um myslím, že by malo mať stolicu každý deň ci? Ja mám dojcene deti a tie nemuseli mať stolicu každý deň. Ale mavali a poviem ti,keď pri prikrmoch začala kakat mala raz za týždeň, iné peklo sme prežívali. Pozri si to s tou zelenou stolicou ,nastuduj, aby si mala argumenty pre lekárku. Určite si dobre urobila žiadať testy. Intolerancia môže spôsobiť aj zapchu nielen hnačky. Dokonca aj alergia na mlieko to môže byť. V prvom rade zistiť príčinu plačú. Či je len naviazane na mamu, idúce zubky,tiež doki povie,či je to bolestivy plač. Potom riešiť dôsledky. P.s. zubky môžu ísť od dvoch mesiacov,s tým že vyjdú v ôsmich. Plus v ôsmich môže začať separacka. Niektoré deti sú proste náročné.
@gabikacentrum
gabikacentrum @pribinak tak stim UM cakame na vysledky lebo uz som tlacila na pediatricku nech jej zroby testi na intoleranciu laktozy kvoli stolici lebo ju ma zelenu a niekedy sa stane ze nekaka aj 5 dni ako teraz
Dnes o 11:47 • Odpovedz • Páči sa mi to • 2 • Pošli IP •
Nejako tu zanikol prispevok, ze dietatko ma traviace problemy. Zelene hnacky a 5 dnove zapchy nie su normalne! Takze prosim ta, ak tvoja pediatricka dietatko riadne nezacne riesit, zmen ju. A to urychlene, si hovorca svojho dietata. Malicka moze mat velke bolesti, s ktorymi sa ti nevie postazovat, len placom puta pozornost. Nechapem, tolko dospelych zien a pre svoje ego v diskusii neriesia PODSTATU problemu ale svoju pravdu.
@filipal co mam robit ked tie testi este niesu ze s na to caka aj mesiac ona najpr mala hnacky potom som zacala davat probiotika a teraz nekakala uz 5 dni dnes sice trosicka ja som uz rozmyslala ze ju zmenim
@gabikacentrum pokiaľ si kresťanka, ta by si takéto nemala robiť, ani tomu veriť. Keď niesi, tak si tomu veri a skúšaj čáry-máry
@gabikacentrum prosim ta ziadnu snurku jej nedavaj ,urcite to nieje od dobreho,podla mna sa tym viac skody ako osohu narobi.
je to vec hlavy...keby cervene snurky, overene tabletky a blbosti na chudnutie a nevie co este fungovali tak uzasne...tak nikto nema kilo navyse, vsetci sme stastni spokojni, nic nas netrapi a mame za vagon penazi, ziadne manzelske krizy, deti su 100 percent dokonale, len spia kakaju kus pobavis a mas vybavene.....a vlastne mk by ani nefungoval...lebo by nebolo co riesit...ja to vsetko volam finty na hlupych, aby sa zarabalo....
moja mala je dost casto "skapata z oci" a ja s nou najme ked sme na slovensku .. ide o to ze clovek pvatsine s modrymi ocami sa uprene zadiva do vasich ci oci dietata ..nemusi v zlom ale proste sa tak silno zahladi ze z toho druhemu pride zle.. cervena snurka alebo hocico cervene sa dava aby to pritiahlo zrak .. kedze je to ziariva farba a ta odvracia zrak inych od priameho pohladu . .. ja osobne cervenu snurku nenosim a ani malej nedavam ale na kociku mala cervenu maslu a teraz ma cervenu maslicku na kabatiku ,,, kazdy nech veri v co chce nas to ukludni a pre dobry pocit to robime.. nic to nestoji a pekna maslicka je i vkusny doplnok 😝
Môj malý nikdy nič nemal a ani ho nikdy nikto neuriekol. Čím viac tomu budeš veriť,tým viac dôvodov nájdeš,že sa jedná o urieknutie
@gabikacentrum
@gabikacentrum ZOTROČENÍ ŠNÚRKOU
DIABLOM PROTI DIABLOVI ?
“Dám si šnúrku na ruku. Vraj to má ochraňovať proti urieknutiu. Super !”
No naozaj je to až tak super ako to propaguje dnešný svet? Vieš čomu (alebo komu) sa týmto zavezuješ?
Priamo diablovi. A teraz sa zamysli. Môže ťa diabol ochrániť od diabla?
Jediný účinok tejto šnúrky je spútanie seba samého. Na začiatku môžeme mať pocit, že nám to pomáha, no skôr či neskôr prídeme na to, že sme na seba uvalili jedine kliatbu. Rôzne choroby, rozvrátenie rodiny, strata zamestnania a následne financií, aj to môže mať za dôsledok nosenie tejto “ozdoby”.
Prečo práve červená? – Červená je znak pekelného ohňa.
Prečo práve na ruku? – Boh chce obsadiť 3 časti na tvojom tele: Čelo, srdce, zápästie. A diabol ich chce obsadiť tiež.
Kde v Písme nájdeme stáť o tom, ako nám Ježiš hovorí, že ak chceme byť v pohode, zdraví, úspešní, mať radosť, a pocit ochrany máme nosiť na ruke červenú šnúrku ? Nehovorí ti náhodou neboj sa, veď som s tebou Ja, nezaoberaj sa, veď ja som tvoj Boh, posilňujem ťa, ba pomáham ti, držím ťa svojou spásnou pravicou. (Iz 41:10). Boh je ten, ktorý ti dá 100% ochranu. On jediný Ťa dokonale miluje. Ak chceš ochranu, jednoducho ho o to v modlitbe požiadaj. Ak sa cítiš ohrozený, povedz mu to. On ťa počuje. Nepotrebuješ na to žiadnu extra magickú šnúrku 🙂
Ak si nosenie tejto šnúrky praktizoval a nevedel o týchto skutočnostiach mám dobrú aj zlú správu. Dobrá je, že Ježiš ospravedlňuje nevedomosť. Zlá, že diabol nie. Preto je dôležité vyznať to vo sv. spovedi, šnúrku spáliť, zrieknuť sa toho + ak pociťuješ nejaký démonický súvis obrátiť sa na kňaza.
@gabikacentrum si robíš srandu, však?
Problém nie je v šnúrke, ale vo viere a dôvode, prečo sa nosí. Volajú sa to aj tzv. kabala náramky proti urieknutiu. Je to povera, pretože duchovnú ochranu pred zlom zverujeme hmotnému predmetu, ktorý túto moc nemá, a pritom neprosíme Boha o pomoc. Je to hriech proti viere a dôvere v Boha. Keď šnúrku používame za týmto účelom, v podstate ju zbožšťujeme, lebo jej pripisujeme schopnosť, ktorú má iba Boh. A keďže ona ju nemá, vstupuje tam do hry diabol, ktorý vytvára dojem, akoby to fungovalo, aby človek čím dlhšie zotrvával v tomto klamstve a neutiekal sa k Bohu. Magická moc sa pripisuje aj červenej farbe. V minulosti sa cervenou snurkou oznacovali obete Baalovi. Je to vstupna brana do okultizmu, co je duchovny problem..... prikladam svedectvo otca Matusa Marcina: Pamätám si jeden prípad s červenou šnúrkou z mojej dávnejšej kňazskej praxe... Bolo to v Medžugorí. Spovedal som jednu mladú ženu a všimol som si červenú šnúrku na jednej ruke. Veľmi podrobne som jej vysvetlil, prečo by ju nemala nosiť a radšej by sa mala spoliehať na Krista a na Jeho pomoc. Veď samé Božie slovo nám hovorí, ak Boh s nami, koho sa mám báť? Žena prikyvovala, že rozumie a tak som sa nakoniec spýtal, či je ochotná si ju dať dole? Pozerala veľmi začudovane, čo od nej chcem. Snažil som sa jej vysvetliť že pokiaľ si ju nedá dole nemôžem jej dať kňazské rozhrešenie. Žena stále váhala. Prečo si ju nechcete dať dole? Pýtal som sa. Nosím ju už aspoň 15 rokov, znela odpoveď . Veľmi citlivo som sa snažil ju presvedčiť, nech si ju spokojne dá dole, nič sa jej nestane, a v budúcnosti ju bude chrániť Božia milosť. Žena bola nesmelá, akosi nechcela pochopiť že sa nedá aj žiť podľa Krista, aj podľa pohanstva. Keďže celkove jej spoveď bola naozaj veľmi úprimná, tak som sa jej snažil pomôcť. Povedal som. Môžem vám tu šnúrku dať dole? Veľmi nepresvedčivo prikývla a ja som sa naklonil cez kľakátko v spovednici a zo zápästia som tú červenú šnúrku pretrhol. To čo sa začalo diať v spovednici ma ale poriadne šokovalo a vystrašilo. Žena stratila dych, začalo ňou prudko triasť a vzápätí strácala vedomie. V prvej chvíli som ani nevedel čo robiť, takú reakciu som nečakal. Rýchlo som otvoril dvierka spovednice, aby sa mohla nadýchnuť a snažil som sa ju prebrať k životu. Žena začala prudko dýchať, akoby sa práve teraz vynorila spod vody, a lapala po vzduchu... Trvalo to pár minút, pokiaľ úplne prišla k sebe, upokojila sa a my sme spoveď mohli dokončiť. Spovede v Medžugorí sú vždy výnimočné, ale tento prípad sa mi vryl do pamäte. Jedna obyčajná šnúrka a predsa koľko neplechy urobila v živote človeka. Bola na ňu tak silno naviazaná, že pretrhnutie šnúrky bolo pre ňu akoby pretrhnutie pupočnej šnúry pri pôrode. Zlo ju úplne zväzovalo a ona sama nebola schopná pochopiť, koho je už otrokom.
@tana85 ten ubohy vigantol do toho netahaj, ten za nic nemoze... bachorky

@mima4 ak si si nevsimla, odpovedala som. Konkretne jej🙂 asi si nestihla citat, ked si sa ma snazila o niecom presvedcit.