Pomáhajú muži so samostatným kúpaním detí?
Ahojte kupu vasi muzi niekedy babatko sami? Lebo moj muz si mysli ze mam z toho padnut na zadok tak som zvedava ci to nie je bezne ze by chlap sam kupal.
U nas kupe babatko moj muz (uz druhe). Ja som kupala iba v porodnici🙈
Nech je to inde akokolvek padni z toho na zadok a pochvál ho.
Moj muz kupe maleho od narodenia uplne sam a kazdy den
syn bude mat 2r a ja som ho kupala asi 10x
jeho kamosi tiez kupu vsetci deti bez zien , kedze je to ich chvilka za cely den kedy si mozu naplno uzit deti
je velmi smutne ze niekto to tam nema a berie to akoby robil ktovie čo
su muzi ktory proste chapu co je to byt otcom a nielen spolubyvajucim
Tak ma dve ruky a vsetko k dispozicii ako ty. Nechapem. Moj muz kupal hlavne prveho ked som ja bola po sekcii. Inac som kupala ja. Ja som si to vychutnavala.
Padnut na zadok nemusis, ale zas aspon ocen to, ze si rada, ze sa o vase spolocne dieta stara spolocne s tebou, co mnohi ini otcovia nerobia.
Záleží ci chceš aby v tom pokračoval 😆 ak áno tak mu povedz ze je výnimočný lebo ostatní to nerobia 🤣
Kým bola dcérka bábätko, užívala som si kúpanie ja (99% prípadov sme kúpali s partnerom spolu). Asi posledný rok (teraz má dcérka 3r), kúpe výlučne ocko, je to ich čas, bláznia sa spolu 🙂. Na zadok z toho nepadám, ale som rada, že je im spolu dobre a aj mu to hovorím.
Padni na zadok a povedz, že ty to tak dobre nevieš už bude kúpať len on.
Môj muž kupe od narodenia. Maly miluje kupat sa s ocinom. Je to už ich rituál, a samozrejme ho vždy chválim, že okupal malého. Čím viac chválim, tým viac muž berie malého na prechádzky, dava mu jesť, uspáva ☺️ ale myslím, že on by to robil aj keby som nepochválila. Ale aby si si nemyslela autorka, kúpem malého Aj ja 😊🫠☺️
Ja by som padla na zadok, keby moj muz sam od seba okupal. Zvladnut by zvladol, ale netrha sa. Stoji pri mne, vezme vanicku, urobi opicky, a to je asi tak vsetko. Starsieho okupe uz sam
Prve dieťa sme kupali spolocne, lebo som sa bala ho drzat vo vanicke, druhe tiez...a uz aj ked bola starsia vacsia, tak ju sme kupali spolu alebo sam...druhe kupe prevazne uz len on, lebo ja zatial pripravim postel,pyzamo a vsetko....ked nebol doma, tak som kupala ja...uplne prirodzene pre nas...a nikto z toho nepadal na zadok, ale muza som vzdy pred ostatnymi aj kamoskami,ze aky je šikovný 😆😉
Diky baby za odpovede. Len aby som vysvetlila my sme s muzom uplne v pohode mame dve deti a on ss plnohodnotne podiela na vychove a starostlivosi, ale obcas sa tak podpichujeme a dnes som mu nakladala co ma vsetko spravit a on do toho hrdo ze ja som maleho vcera okupa SAM a ja som sa zasmiala ze a co ja ho kupem skoro vzdy sama a on ze ini chlapi to isto nerobia spytaj sa na koni. Tak to som sa zase zasmiala, ze uvidi aka je realita a nie je to nic vynimocne 🙂
Moj kupal obe deti od prichodu z porodnice. On kupal, ja som akurat nachystala osusku 🙂
Prvykrat kupal maleho on, potom zvacsa kupaval on, doteraz je to jeho domena. Zasa mam znamu ktora svoje babatko sama nikdy nekupala, ked nemohla jej mama, musela prist okupat svokra.
Prve 4 mesiace zivota kupal dceru len muz. Ja som sa bala 🤪 on ju okupal a ja potlm zvysok, osusit, nechtiky, uska..potom kto mal cas..ked pribudol syn, tak sme v tom pokracovali, on kupal syna, ja som ho susila,..on zatial okupal dceru, ja potom cesala, atd. A kedze uz davno obaja robime, tak kupe ten, kto je vecer doma. Ale vlasy dcere na 90% umyva vzdy moj plesaty muz. Odo mna ani nechce, ze papi jej ich umyva lepsie.

Áno kúpal bežne sám keď som nebola doma