icon

Poplatok za opatrovanie detí

alexandra0620
18. okt 2012

Milé mamičky. Myslíte si, že cena 260 eur a k tomu strava je veľa za opatrovanie detí v minikolektíve, je tam zabezpečený individuálny prístup, vysokoškolsky vzdelané opatrovateľky, lukratívne priestory v centre mesta a k tomu možnosť komunikovať s detičkami v anglickom jazyku. Zdá sa vám to veľa alebo nie? Neviem si o tom nejako urobiť úsudok, hm 🙂

lienka21
5. okt 2015

MALACKY
hľadám pani/slečnu/mamičku na doprovod 7- ročného syna zo školy na krúžok v utorky a štvrtky v čase cca 14.00 + postráženie do cca 16.30. Cena dohodou.

mimaopatrovatelka
5. okt 2015

Dobrý deň, rada opatrím Vaše detičky ak potrebujete pomoc, príp.poupratujem, navarím, mám skúsenosti s opatrovaním dvojičiek a sama som matkou troch detí, skúsenosti mám, v prípade potreby mi volajte na t.č. 0944900847. Dohodneme sa na krátkodobom aj dlhodobom opatrovaní, podľa potreby. Dakujem. Nitra.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
janamalu
22. okt 2015

Ahojte baby,hladam surne opatrovatelku pre mojich synov. Hlavne rano a nie kazdy den,nakolko s muzom skoro rano chodime do roboty. Len ich zobudit a odniest do skoly a skolky. Viete niektora o niecom. Je to v Leviciach.

emuskaaa
30. okt 2015

#opatrovanie PRESOV

Mile mamicky ponukam opatrovanie vasich ratolesti u mna doma emoticon Skusenosti mam opatrovala som vela deticiek ,momentalne mi odchadza dievcatko do skolky tak som volna . Ponukam kazdo dennu cerstvu stravu......... ucenie sa hravou formou ,prechadzky ihriska .... #cena : 150e v cene je uz vsetko

Info do IP alebo emiliapirochova@gmail.com / 0908 081 861

kristy0304
11. nov 2015

Dobrý deň,hľadám opatrovateľku k 7mesiac.dievčatku na pracovné dní,odmena 250 eur na mesiac ďakujem

r1000
20. nov 2015

@kristy0304 dobry den a odkial ste?

castelina
23. nov 2015

Ahojte, hladam au pair pani/slecnu na vypomoc 5 dni v tyzdni v Partizanskom na asi 3 mesiace 350€/mesiac .Jedna sa o vypomoc s 3 rocnym dievcatkom. Zostat s nou skolke na hodinu a pol a potom pockat kym matka pride z prace.dakujem

lili1205
30. nov 2015

Ahojte hladam pani alebo slecnu na strazenie malemu 7mes dievcatku tak mi napis a dohodneme sa .pis mi na fb radsei prosim ta nejdu mi citat emaily

eeelnka
1. dec 2015

Opatera vo VEĹKOM KRTÍŠI :Podnúkam dlhodobé, krátkodobé aj príležitostné stráženie deti u mńa v rodinnom dome v peknom prostredí s dvorom, terasou a bazénom. V prípade potreby postrážim dieťatko aj vo večerných a nočných hodinách alebo cez víkend. Som spoľahlivá, zodpovedná s veľmi pozitívnym vzťahom k deťom. Kontakt: eelenka@centrum.sk , 0908 283 691

maminecka2
16. dec 2015

Dobrý deň maminy, potrebovala by som pomoct, potrebujem napisat odporucanie pre opatrovatelku ktora u nas prave konci a netusim ako by to malo vyzerat, co tam napisat (inak boli sme spokojni), nemate niekto skusenosti? Dakujem pekne.

lerinka
22. jan 2016

Spoľahlivo opatrím Vaše dieťa, lokalita BRATISLAVA - STARÉ MESTO

Ponúkam možnosť dlhodobej opatery alebo príležitostne. Rešpektujem výchovu Vášho dieťaťa zaužívanú u vás, poskytujem stravu, ak dieťaťu nenosíte.
Som na RD s dvojročným synom. Mať ďalšie malé dieťa v opatere prospieva aj môjmu synčekovi, cez deň keď sme sami, ale nebol by problém príležitostne poskytnúť aj večerné hodiny.
V pestúnskej starostlivosti som mala dnes už dospelého chlapca.

Kľudne napíšte IP pre ďalšie informácie....Krásny deň.

jajaa4
23. jan 2016

Ahojte maminy, som študenkou UKF v Nitre - Učiteľstvo pre primárne vzdelávanie. Momentálne mám dostatok voľného času piatky - nedele, rada vám vypomôžem s opaterou vašich ratolestí, v prípade záujmu vypomôžem s domácimi prácami - mám už skúsenosti s touto prácou, práca s deťmi ma veľmi baví. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Žilina, Dolný Kubín
Tel. kontakt: 09150 047 550 - Jana Zubajová

domin868
15. feb 2016

Ahojte,
som študentkou magisterského stupňa odb.Biologia/pedagogika v Nitre, a ponúkam opatrovanie detičiek. Mám skúsenosti s prácou ako aupair v Škótsku aj na Sk.Taktiez som ucila deti AJ v jazyk.škole.
V prípade záujmu ma kontaktujte prosím🙂

domin868
15. feb 2016

Dobrý deň maminy,

som študentkou magisterského stupňa odb.Biologia/pedagogika, a ponúkam opatrovanie detičiek cez letné mesiace 2016. Mám skúsenosti s prácou aupair v Škótsku aj na Sk.Taktiez som ucila deti AJ v jazyk.škole. Jedná sa o mestá Bratislava,Nitra alebo Považská Bystrica, na celé prázdniny. Čas by sme trávili aktívne, hrami,tvorivými aktivitami a pod. -čo bude záležať aj od veku detí samozrejme.
V prípade záujmu ma kontaktujte prosím🙂

luckalucka83
11. mar 2016

@klaudiakaminska
Klaudia posielala som Vam mail, dakujem

erika2014
29. mar 2016

Dobrý deň, opatrím dieťa v Moste pri Bratislave vo veľkom rodinnom dome so záhradou. Pracovala som ako učiteľka v materskej škôlke. Bližšie info:0948427110 alebo zvila88@gmail.com

biancaadamko
22. apr 2016

Dobry den, som mamina dvoch deti a byvame v malom domceku na Ciernej vode pri BA. Dcerka ma dva roky a tak k sebe hladame kamosa alebo kamosku. Mam nadstavbu specialna pedagogika a vysoku skolu socialnej prace. Deti som opatrovala edte ako studentka,referencie aj od znamejsej osoby. Blizsie info cez spravu

naolina
9. máj 2016

dobry den, rada postrazim deticky 🙂 Nove Zamky, Hurbanovo, Nesvady a blizke okolie. Mam skusenosti a certifikat pracovnika z mladezou a detmi. Blizsie informacie cez IP.dakujem

kukuckad
10. máj 2016

MINIKOLEKTÍV BA-RUŽINOV :
Drahé mamičky, opatrím Vaše dieťatko od 1-5 rokov v minikolektíve max. 3-4 detí u mňa doma. Mám VŠ vzdelanie a bohaté skúsenosti s opatrovaním detí doma i v zahraničí (detské jasle). . Poskytujem občasné i celodenné opatrovanie, podľa potreby aj cez víkend. Domáca strava, kreatívne hry, pobyt na čerstvom vzduchu a jazyky hravou formou. Ak sa potrebujete rýchlo vrátiť do práce a neviete sa rozhodnúť, komu zveriť vášho drobca, neváhajte a kontaktujte ma.
Daniela : 0948180690/0940202612

mako5
22. máj 2016

@zebra41 velmi dobry a zdravy napisany komentar !!! dieta potrebuje nahradu za mamu a nie aku ma skolu individulany pristup a dalsie blbosti 😵

stanka1986svk
24. máj 2016

dobrý deň, hľadám pani na opatrovanie dcérky od augusta/septembra ktorá bude mat 8 mesiacov v septembri. Jednalo by sa o opatrovanie trikrát do týzdna na 3hodinky /doobedu/a jeden den by to bolo od 6,30 do 18,30 hod. Najlepšie u mňa doma na Síslisku Ťahanovce. Len Košice.Ďakujem

sim_sis
6. jún 2016

Milé mamičky z Prešova 🙂 volám sa Simona, mám 23 rokov a študujem na VŠ v Prešove (2 stupeň). Mám vyštudovanú Animáciu voľnočasových aktivít (prvý stupeň). Milujem prácu s deťmi a mladými. Opatrím, postrážim vaše dieťatko vo vašom domácom prostredí v Prešove 🙂. Nemám problém poupratovať domácnosť, uvariť pre vašeho drobca, spraviť menší nákup vrámci prechádzky. Som priateľská, zodpovedná, kreatívna...V prípade ak hľadáte iba upratať domácnosť z dôvodu zaneprázdnenosti, kontaktujte ma na email simonadziaková@centrum.sk
cena dohodou ;)

magdalenaa
7. jún 2016

Dobrý deň. Pomôžem s opaterou Vašich detičiek ,počas Vašej neprítomnosti ,cez víkend alebo aj noc u nás doma na dedine v rodinnom dome,v tichej lokalite. . Sme veľká rodina a detičky mame veľmi radi ,sama ich mam štyri chlapci sú dosp .a dievčatá 9 ,mám bohaté skúsenosti . ŽILINA a okolie BYTČA 0904 390451
A OKOLIE ďakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

biancaadamko
9. jún 2016

Dobry den, Bratislava a okolie:
Som mamina dvoch deti, dcerka 2, a pol roka, syn 8mes. Mam vystudovanu socialnu pracu, nadstavby specialna pedagogika, nakolko mi dcerkymu nevezmu do skolky, hladam si kamosa, kamosku na opatrovanie. Opatrovaniu som sa venovala estw ako studentka. Byvame na Ciernej vode( hned za ba), v malom domceku, kde mame pieskovisko, v lete bazenik a nafukovaci hrad.
Detickam sa snazim,varit zdravo a plne sa im venujem. V pripade zaujmu sprava. Pekny den

monny222
10. jún 2016

Ahojte, ponúkam opatrenie detičiek v Žiline. Som 24-ročná čerstvá absolventka VŠ. Mám bohaté skúsenosti s detičkami od narodenia až po vyšší vek. Mám deti veľmi rada, rada sa s nimi zabávam. Deti môžem opatriť sama, alebo ako výpomoc pri viacerých detičkách. Najlepšie u Vás doma, prípadne aj u mňa. Môžem pomôcť pri doučovaní predmetov z 1.stupňa ZŠ, upratovanie alebo varenie nie je problém. Som spoľahlivá, deti si ma veľmi rýchlo obľúbia. Budem rada ak mi napíšete a dohodneme sa.. 🙂 🙂 🙂

slnecnica28
14. jún 2016

Dobry den, som z Kosic, hladam pani k opatrovaniu 1 rocneho chlapceka od septembra... Dakujem za odpovede

mirkarose
14. jún 2016

Dobry den. Vezmem do opatery dietatko akehokolvek veku. Naposledy som opatrovala 4 mesacne dvojicky. Povolanim som ucitelka v MS. Trnava Pezinok a okolie. Volna budem od septembra. Dakujem za napisanie.

mata2
14. jún 2016

Zabokreky nad Nitrou - opatrim dietatko 0-3r.Od septembra. 🙂

mata71
14. jún 2016

mata71 mata71 Stráženie detičiek u mňa doma Šurany Dobrý deň. Som 44 r mamička na rodičovskej dovolenke . Môžem postrážiť Vaše deti denne od pondelka do piatku u nás doma v rodinnom dome zo záhradou v Šuranoch. Mám ukončený kurz na profirodičovstvo,kurz prvej pomoci, Prípadne sa vieme dohodnúť.od 1.7.2016 stráženie . mata71ha@gmail.com
stráženie 1 dieťa … 3€/ hod
Príplatok za každé ďalšie dieťa /Surodenec… +1€/ hod
na strave sa dohodneme

Bez príplatku za choré dieťa
Bez príplatku za opatrovanie cez víkendy a sviatky
Rovnaká cena opatrovania cez deň aj v noci
mata71ha@gmail.com