icon

Poraďte opatrovateľku deti v Nitre

mrauco
2. mar 2013

Potrebovala by som odporucit nejaku spolahlivu slecnu, ci pani k skoro 3 rocnemu drobcovi, nepravidelne, vecer, ci cez den na par hodin. Preto by som rada zistila, kde ste niekoho takeho hladali,alebo ci mate nejake dobre skusenosti s niekym konkretnym.

magdalenaa
7. jún 2016

ŽILINA BYTČA a okolie.Ahojte. opatrím vaše detičky počas vašej neprítomnosti ,aj na noc alebo cez vikend ,určite sa dohodneme.č.0904 390451,mam bohaté skúsenosti.

petkaseska
20. jún 2016

Dobrý deň milí rodičia rada opatrim vaše detičky počas letných prázdnin u mňa doma v krásnom tichom prostredí s multifunkcnym ihriskom,prelieskami a parkom pri kaštieli.Mám 27r.a dlhoročnú prax s detickami keďže mam o 12r.mladšiu sestru a 5a8 ročné neterky ktoré strážim uz od bábätka.Cez voľný čas malujem detičky na tvár po čas letnej sezóny alebo pomáham ako animátorka.

veverickav
30. jún 2016

Ahojte- ponukam svoje sluzby, postaram sa o vase deticky. Som vystudovana pedagogicka, ako aupairka som pracovala aj v zahranici (milano, londyn) a s detmi som v podstate neustale v kontakte (nedelna skola) . nika 🙂 p.s. Popripade vase deticky alebo vas doucim anglictinu. See you!

silviaen
15. júl 2016

Dobry den, hladam opatrovatelku k 6 mesacnemu chlapcekovi. Ide o pracu u mna doma - lokalita Nitra, Zobor. Viac info do spravy.

inlajny
16. júl 2016

Dobrý deň, ja bývam na Zobore, mohla by som skúsiť sa postarať o Vašeho synčeka. Možno si ma obľúbi a bude nám spolu dobre.

anetkasykorova
17. júl 2016

@mrauco Dobry den ja mozem vsetkymi desiatimi odporucit Dominiku Kovacsovu. Strazievala mi deticky tiez mame 3rocnu dcerku a hned si k sebe nasli cestu 🙂 ... Je to mlada studentka pedagogika a s detmi to naozaj vie. Je velmi mila a vzdy sa prisposobi 🙂 ... nebudem Vam sem pisat jej telefonne cislo kedze nemam zvolenie ale najdete ju na FB ako Dominka Kovacsova (dve dievcata na profilovej fotke)..

Dufam ze som pomohla 🙂

ivana07
8. aug 2016

Dobrý deň prajem, hľadám dlhodobo opatrovateľku k malému 1,5 ročnému čertíkovi v Nitre. Ide o nepravidelné opatrovanie počas dňa, niekedy aj na noc. V prípade seriózneho záujmu ma prosím kontaktujte na tel. čísle 0910 846 024. Ďakujem 🙂

zuzicka73
11. okt 2016

dobry den hladam opatrovanie pre moju 4rocnu hyperaktivnu dceru za rozumnu cenu cca od 16.00h do 17.00h na zajtra

zuzicka73
11. okt 2016

@patkapa potrebovala by som vyzdvihnut zo skolky okolo 16:00 dceru zo skolky a postrazit ju cca do 17:00 kolko by ma to vyslo?

monikam3
13. okt 2016

@mrauco Dobrý deň prajem, som študentkou na Vš v Nitre,v odbore ošetrovateľstvo, deti mam velmi rada a v buducnosti chcem s nimi aj pracovat tak ak by ste mali zaujem tak rada postrazim vase dieta.

monikam3
13. okt 2016

@zuzicka73 dobrý deň, ak este hladate opatrovatelku pre vasu dcerku rada ju postrazim. Studujem na Vš tu v nitre v zdravotnickom odbore a deti su mi velmi blizke. ak by ste ma potrebovali tak ma kontaktujte. prajem pekný večer

marhulka13
18. okt 2016

@monikam3 dobrý deň, tiez hľadám opatrovateľku pre deti na nepravidelné stráženie, no aj počas vikendov

megi11
2. nov 2016

Dobry vecer, hladam opatrovatelku na obcasne strazenie mojej dvojrocnej dcerky, dakujem pekne

alexianr
5. nov 2016

@megi11 dobrý deň ak máte záujem rada sa postaram o vašu dcérku

alexianr
5. nov 2016

Dobrý deň rada sa postaram o vaše dieťa-skúsenosi mám.V prípade akýchkoľvek otázok má kontaktujte v správe alebo na tel čísle 0940741875

kanadanka
Odpoveď bola odstránená
luienka
13. nov 2016

dobrý deň, niekto z Pároviec (Nitra) najlepšie na stráženie 6mesačného chlapčeka, kým ja odnesiem do škôlky staršieho brata? išlo by o pol hodku dáno na 7 45. 🙂

kanadanka
13. nov 2016

Dobrý deň. Hľadám milú, láskavú a spoľahlivú pani na pravidelné opatrovanie 1,5 ročného dievčatka v Nitre.Kontaktujte ma na 0944400859. Ďakujem.

aleisa
16. dec 2016

Dobrý deň. Hľadám milú pani/slečnu na občasné celodenné opatrovanie v Nitre (centrum) pre moju 2 ročnú dcérku.

kimi1810
18. jan 2017

@nitrancanka dobry den, rada by som sa informovala ci je to opatrovanie deti este aktualne. A ci teda mate aj zivnost. Ak ano mozem vás kontaktovat? Dakujem

basquiat
22. máj 2017

Hladam niekoho na opateru mojej 5 a pol rocnej princezničky v ivanke pri nitre cez obdobie letnych pazdnin.Dakujem.

nika007963
24. máj 2017

Rada postrážim Vaše dieťatko. Som mamička na materskej. Bývame na dedine v RD takže prevažne sme vonku. Hráme sa, zabávame ale aj učíme 😊 milujem deti 😊

babysko
21. jún 2017

Zdravim, hladam oatrovatelku pre moje deticky 7 a 5 pocas choroby a niekedy pocas prazdnin...u nas doma v Nitre - Klokocina.

lau_ra
13. júl 2017

@aleisa Dobrý deň, mám 17rokov a 4 mladších súrodencov, najmenšia má práve dva a často ju strážim, rada sa postarám aj o vašu 🙂 v prípade záujmu tel: 0944438885

lau_ra
13. júl 2017

Dobrý deň, som Laura, mám 17 a rada by som si trošku privyrobila vreckové popri gymnáziu. Týmto by som rada oslovila Vás, mamičky, a bola by som rada ak by ste ma kontaktovali v prípade, že by ste potrebovali postrážiť deťúrence 🙂 mám štyroch súrodencov (mladších) a tak isto skúsenosť so strážením. Na cene sa viem dohodnúť. Ideálne z Nitry prípadne Nových Zámkov. 🙂
tel: 0944438885
Laura Švecová 🙂

kimi1810
19. jan 2018

@nitrancanka dobrý večer, chcela by som sa spýtať či je to opatrovania detí ešte aktuálne? A máte aj živnosť na stráženie detí ako uvádzate? My sme tiež z Golianova. Ďakujem Kunkelová

eicon
29. jan 2018

Keby dakto mohol pomoct s obcasnym strazenim deti 6,8,13 rokov pri NItre dajte vediet, dakujem. eicon@centrum.cz

aduska502
7. feb 2018

Dobry vecer,volam sa Adriana,mam 40 rokov,jedneho,uz dospeleho syna,milujem deti,zdravotny stav ,mi ale nedoprial viac ratolest,som z Risnoviec,mam auto,od 1.3,zostavam doma,nezamestnana,som spolahliva,flecibilna,prosim ozvite sa,mozme sa stretnut,porozpravat a sama zhodnotite,ci sa vam budem pozdsvat,moje cislo je 0907190876,dakujem za ozvanie,pekny vecer,s pozdravom Bojdova

petras05
21. feb 2018

Dobrý deň, zháňam milú pani ktorá opatruje detičky u seba doma. Mám dvoch dvojročných chlapcov. Keby viete o niekom napíšte mi prosím.

andreablabla
25. feb 2018

@aduska502 Adka,je Vasa ponuka este aktualna?