icon

Prechádzky s 5 týždňovým bábätkom

veto2
19. nov 2019

Ahojte mam 5 tyzdnove babatko. Kam chodite s babatlami na prechadzky a ako dlho?. Ak potrebujete nakupit idete nakupit aj s babatkom do obchodu alebo radsej poviete muzovi aby siel po praci? Dakujem

Strana
z2
evittam
20. nov 2019

@hennyinnsbruck Ja som len rada ze som obe deti vynosila, porodila,oddojcila, prikrmovala aj bez MK lebo tu niekedy co čítam....

hennyinnsbruck
20. nov 2019

@evittam 🤣🤣🤣🤣🤣 tiež si to myslím.... Veeela som ti čítala z nudy keďže som bola na rizikovom, ale našťastie mi zdravý rozum zostal 🙈🙈🙈

yanni
20. nov 2019

@evittam Mne sa obcas az rozum zastavuje, ked to tu obcas citam. Aj tie otazky, ze, je 15 stopnov plus, uz davate detom pancusky?🙉

hennyinnsbruck
20. nov 2019

@yanni 🤣🤣🤣🤣👍

yanni
20. nov 2019

Co Ja viem, nejaky tyzden mala. Zaciatko januara. Kosa ako v z.... Nejakych minus 15 bolo. Rano o 8. Zaviezla som starsiu do skolky a potom takto. Hmla, ze som na krok nevidela. A co. Deculu bolo lepsie ako mne.

hennyinnsbruck
20. nov 2019

@yanni my sme raz takto "dopadli" 🤣🤣🤣🤣

yanni
20. nov 2019

@hennyinnsbruck juuuuj toto tiez poznam🙈

hennyinnsbruck
20. nov 2019

@yanni 🤣🤣🤣🤣

yanni
20. nov 2019

@hennyinnsbruck Prosit ta. AKo 6 tyzdnova sa uz "lyzovala". V kociku a v nosiči🙈😂

yanni
20. nov 2019
hennyinnsbruck
20. nov 2019

@yanni brrrrr až mi zima zostala ako som na obrázok pozrela 🤣🤣🤣🙈🥰🥰

yanni
20. nov 2019

@hennyinnsbruck to bolo tento rok vo februari. A vies co, ja som sa skor potila. Ono to nosenie nie je zle. Ty zohrievas telom babo a babo teba. take male sa fajn nosi. Este nevymysla a nie je zvedave. Teraz ma 10 mesiacov a uz sa nosit nechce.

hennyinnsbruck
20. nov 2019

@yanni ja som mala nosič v zálohe ak by výťah nešiel..🤣🤣🤣
A to máš pravdu, 2x som ho použila a tak mi bolo teplo že až....

Strana
z2