icon

Prechádzky s bábätkom

Dnes o 09:25

Ahojte , mám 12 dňové bábätko a už sme boli 2x vonku keď bolo pekne , ale išli by ste normálne v tomto období za každého počasia ?? Samozrejme by bola adekvátne oblečená

anonym_317598
Dnes o 09:32

Denne aspoň hodina vonku, keď nie je víchrica, hustá hmla a silný mráz, trocha pod nulou vôbec nevadí. Pozor na oblečenie, nie málo, ale zas nie príliš veľa, také malinké sa rýchlo prehreje

anonym_391236
Dnes o 09:32

Určite áno, ak nie je výchrica kedy nafúka aj do kočíka... Dĺžku prechádzky by som prispôsobila počasiu. Najhoršie čo môžeš urobiť je izolovať ju medzi štyrmi stenami.

anonym_e409c0
Dnes o 09:34

Doma sme ostali len keď bola hmla, resp veľká vlhkosť, inak sme chodili každý deň 2-3x vždy aspoň na hodinu, ale ja mám veľkých spacov takže oni mi v pohode vydrzali

anonym_ceac18
Dnes o 09:36

Vo víchrici a v lejaku by som von nešla, za iného počasia ano

anonym_063a83
Dnes o 09:43

@anonym_autor osobne by som šla na 30 min. A nie keď bude -. Ale to som ja. Tu ťa pošlú aj do -20 za každú cenu 😂

a0
Dnes o 09:48

@anonym_autor choď vtedy, keď to je tebe príjemné. Ja som chodila veľmi skoro s deťmi (do týždňa od pôrodu, takmer každý deň), lebo ma nebavilo sedieť doma, potrebovala som sa hýbať. A áno aj v -15 som šla kočíkovať. A nebolo to na škodu ale tu som za to pre niektoré premotivovaná, no vďaka silnej imunite (ktorá sa buduje aj týmto) som nikdy nemusela riešiť očrky 🙂.

autor
Dnes o 09:51
@a0

@anonym_autor choď vtedy, keď to je tebe príjemné. Ja som chodila veľmi skoro s deťmi (do týždňa od pôrodu, takmer každý deň), lebo ma nebavilo sedieť doma, potrebovala som sa hýbať. A áno aj v -15 som šla kočíkovať. A nebolo to na škodu ale tu som za to pre niektoré premotivovaná, no vďaka silnej imunite (ktorá sa buduje aj týmto) som nikdy nemusela riešiť očrky 🙂.

@a0 no veď práve preto sa pýtam , som prvorodička ale bola som zvyknutá na každodenné prechádzky aj so psom u rodičov tak už ma to doma nebaví 😄a malej sa v kocari páčilo hneď zaspala

anonym_317598
Dnes o 09:55
@anonym_autor

@a0 no veď práve preto sa pýtam , som prvorodička ale bola som zvyknutá na každodenné prechádzky aj so psom u rodičov tak už ma to doma nebaví 😄a malej sa v kocari páčilo hneď zaspala

@anonym_autor Potom nechápem prečo si za 12 dní bola vonku s bábätkom len 2x

autor
Dnes o 10:00
@anonym_317598

@anonym_autor Potom nechápem prečo si za 12 dní bola vonku s bábätkom len 2x

@anonym_317598 ešte niesme úplne zohrate, bojujeme s kojenim a navyše som mala zápal prsníka tak som sa necítila dobre

pribinak
Dnes o 10:15

Určite treba každý deň, krásne sa tým buduje imunita.
Teda okrem dňa keď padajú furiky

a0
Dnes o 10:22
@anonym_autor

@anonym_autor tak vidíš, nemusíš sedieť doma, keď sa jej aj páči v kočíku 🙏. Poviem ti tak, v severských krajinách úplne bežne nechávajú aj novorodencov spať von počas dňa a prospieva im to. Veľmi som sa riadila ich “pravidlami” čo sa týka imunity a vyplatilo sa. Už mám väčšie deti a chorobám sa vyhli aj v škôlke aj v škole.

anonym_421e39
Dnes o 10:48

Nechodim s dietatom vonku za kazdeho pocasia, lebo sa to musi. Niekedy sa mi nechce, tak nejdeme. Ak sa mi chce, tak ideme. S 12 dnovym dietatom by som ale urcite uz bola viac nez 2x niekde. Ved ani zima poriadna nie je, takze ak ti len toto brani, tak nemusi.
So synom sme prisli z porodnice zaciatkom januara. Bolo -10 a sneh a spaval mi aj na balkone velakrat.

svetlonos
Dnes o 11:37
@anonym_autor

@anonym_autor
kludne choď ked ste v pohode. Ja som mala take plany a "vdaka" kolikam som sa z domu prve try mesiace takmer nehla. Ale musis aj ty byt fit a nie nadilu lebo sa musi.

anonym_d95a74
Dnes o 11:46

Bla bla bla, co by sa malo a nemalo. Chod kedy chces. Pripadne ak mas balkon tak tam vies dieta vyvetrat. Kolko deti v kociku ani nechce byt a v takej zime, kde vezmes take male dieta. Tak nechodia.

anonym_667c48
Dnes o 12:02

Určite áno.. Náš syn sa narodil v októbri,v zime každý deň za každého počasia 3-4 hodiny prespal v kočiari.Pri horšom počasí za domom pod strechou

jaskolka
Dnes o 12:16

Riad sa počasím u vás a vlastným úsudkom. Ja som napríklad nechodila v snežení,či daždi,alebo keď veľmi mrzlo,lebo sa mne samej jednoducho nechcelo. Nie som typ matky,že deti musia ísť von za každú cenu aj keby tragače padali. Ani teraz ma v snežení a daždi nikto vonku nedostane,deti sú v tom počasí dnu, žiadne že"gumáky, pršiplášť a ideme"🙈🙈🙈
Deti pritom nie sú často choré (vlastne vôbec)takže ani to budovanie imunity nemusí až tak súvisieť s tým,že budú dennodenne vonku.

jaskolka
Dnes o 12:18
@anonym_667c48

Určite áno.. Náš syn sa narodil v októbri,v zime každý deň za každého počasia 3-4 hodiny prespal v kočiari.Pri horšom počasí za domom pod strechou

@anonym_667c48 ak máš také kočíkove dieťa,je to super. Môj zase kočík nenávidel a čo s bábätkom v zime vonku? Behať s ním na rukách?

jaskolka
Dnes o 12:19
@anonym_d95a74

Bla bla bla, co by sa malo a nemalo. Chod kedy chces. Pripadne ak mas balkon tak tam vies dieta vyvetrat. Kolko deti v kociku ani nechce byt a v takej zime, kde vezmes take male dieta. Tak nechodia.

@anonym_d95a74 presne tak,môj reval ako besny v kočíku a čo s ním vonku? Na chvíľu na rukách a zase dnu sa šlo. A žije,je v poriadku a zdravý.

anonym_762a04
Dnes o 12:25

@anonym_autor chodila som doobeda aj poobede, kým nebola víchrica v každom počasí, dieťa super spalo, potom doma bolo pokojné a hlavne nebývalo choré.

elz1920
Dnes o 15:50

Do - 5 v pohode. Pokiaľ nie je víchrica, fujavica či iná pľušť, dá sa. Máš balkón alebo dvor? Dokonca v byte/ v dome vieš v 1 miestnosti otvoriť okno, dieťa naobliekať a pospí si ako vonku.

slavomira236
Dnes o 17:22

@anonym_autor sttedny narodeny v londyne pred vianocami na druhy den po porode nas poslali domov a hned dalsi den smee boli von. Dvakrat denne doobedu 4hodiny poobede 3;hodiny aj po dazdi teda vatsinou po dazdi. Bol kocikove dieta. Najmladsia v kociku nikdy nespala len revala az bordovela. Ked sme prisli domov dala som do poatielky spala do minuty. Ona cisto postielkove dieta bola