Prečo 5-mesačné dieťa opäť plače?
Dobrý deň chcela by som si nechať poradiť alebo aspoň aby ste mi skúsili pomôcť mám 5 mesačne dieťa ide o to že do 3. mesiaca sme bojovali s veľkým plačom strašne vystierala nožičky dávala sa do luku pučila sa Teraz budeme mať pomaly pol roka a znova to isté robí boli sme na Sone bruška všetko v poriadku Ja už neviem si rady používame probiotika coliprev kvapky
Vyšli nám 2 zúbky neviem čo to môže spôsobovať masírujem cvičíme už som z toho na nervy doktorka o týchto veciach vie chcem sa spýtať či to náhodou nejaká mamička nemala podobne
@ivusa1516 skusali sme ale nepomohlo to zapekalo to tak ze sme mali az krv a espumisan sab simplex coliprev vsetko od skusane ale skor si myslim ze to budu zubky a mozno takto prejavuje tu bolest alebo uz neviem 2 mame vonku a horne uz sa nalievaju
Ahoj moja má pol roka a to isté , vkuse len mrnči ,plače , nikde nie je spokojná ani na podložke ani v kočíku ani na rukách proste nikde , my nemáme ani jeden zub zatiaľ v noci spi pekne ,vstáva 3krat na mliečko ale spi ďalej do cca 8 rána a potom to začína a cez deň spi len v chodiacom kočíku 3krat po hodine ,ešte že máme veľkú obývačku s kuchyňou a tak chodím hore dole lebo vonku strašne teplo .....čiže ja vôbec si neodychujem lebo keď spí kocikujem a keď vstane hneď okolo nej ....som aspoň z noci vyspata inak by som padla , doma mám ešte 6rocneho ....pomáha iba muž , babky ani z jednej strany ani druhej nepomôžu - nevadí je to moje dieťa prežijeme nejako . Fyzicky vyčerpaná niesom ale psychicky total .
A uz skusas prikrmy? Ci nemozes z jedla nieco robit zle..
@karolinkaaaa005 ahoj to ti rozumiem mam to podobne ale niekedy je chvilku ticho a znova rev neviem ci je to mlieko alebo nieco ine neviem uz mame problem s tou stolicou ako som vravela ci aj to neni problem dr nam dala ine mlieko teraz ale nemeni sa nic davam aj stravu ale davam pozor co jej robi zle a co nie
@pralinka86 ale ano skusame vies co davam si nato pozor sledujem to ale nemeni sa nic

Neskúšala si antikolikove mliečko?
Skus ak nekojis od nutrilonu+espumisan, nám pomohlo