Prečo bábätko silno cucá prsty?
Ahojte maminka, chcem sa iba tak informovať že či to aj vaše detičky tak robili, nejdem tu robiť žiadnu drámu iba čisto pre info, môj synček bude mať o týždeň 4 mesiace a poslednú dobu si počas dňa NONSTOP saje prstíky ale tak silno že to sanie je počuť cez všetky izby😂 má ich až rozmozečené ako keď ste dlho vo vani, vôbec neviem či to robí iba tak z nudy alebo mu každú chvílu pôjdu zúbky (pozerala som mu dasienka a nikde nič) alebo je velký hladoš? Spapá mi 160-170ml každé 3 hoďky no fľašu si tiež počas jedenia dáva von z úst aby si objedal prsty, skušali sme náhradu hrýzatká alebo dudlík no všetko vydrží 5 min a potom zase cmúla ručičky😂
@nikulienka2002 dostava okrem mlieka aj vodu, cajik? Nebude smadny?
@nikulienka2002 nasa tiez ruky ako keby nebolo prsa, mlieka ma dost
@nikulienka2002 dostava okrem mlieka aj vodu, cajik? Nebude smadny?
@anonym_69976b ano davam mu pit vodicku aj cajik
@anonym_69976b ano davam mu pit vodicku aj cajik
@nikulienka2002 vodicku aj cajik 4m babatku preco? 😕
@nikulienka2002 vodicku aj cajik 4m babatku preco? 😕
@anavixy lebo nie je kojený, od narodenia je na UM a trošku dojčenskej čistej vody alebo feniklového/harmančekového čajíka ktorý je mimochodom vhodý od 1. Týždna mu nijak neuškodí keď mu dám cucnúť 20-30ml
Je to ok. Robi to kazde dieta.
Skus si aj nieco precitat kedy ako... teraz su to ruky. Neskor to budu aj hracky. Noha. To neznamena ze je hladne. Len spoznava co ma okolo seba.
Pripadne pojdu zubky tak si bude takto masirovat dasienka.

Moja si tiez tak cmulala rucicky az mlaskala cez pol domu a nemala sa kvoli tomu ani kedy najest 😅 casom to preslo 😅