icon

Prečo dieťa vrtí ritkou pri sedení?

ivana376
8. apr 2025

Dobrý deň mamičky, prosím o radu.... Stretli ste sa niektorá s tým,že vaše dieťatko pri sedení hlavne v jedalenskej stoličke a v autosedačke a teraz už aj hocikde kde sedí, vrtí/krúti ritkou akoby ju svrbela. Mysleli sme si, že má nejakého parazita dali sme vyšetriť stolicu aj moč všetko bolo v poriadku. Má atopický ekzém ale telo ju nesvrbí, prestali sme používať vlhčené obrúsky aj kozmetiku na atopický ekzém čo nám odporučila pediatrička.mame fenistilove kvapky ale nezaberajú. Čím to môže byť spôsobené? Ďakujem za rady

simdob
8. apr 2025

neskusala si vymenit jednoducho plienky za nejake ine? robi to aj ked sedi s holou ritkou?

ivana376
autor
8. apr 2025

@simdob robí to aj s holou ritkou

dettilv
8. apr 2025

@ivana376 malé deti zvyknú masturbovat☺️možno je to aj váš prípad☺️

ivana376
autor
8. apr 2025

@dettilv 10mesačné ??

soffy14
8. apr 2025

To isté robí aj moja mala a ma 6 mesiacov a tiež neviem z čoho. Ja si myslím ze sa tak zabávajú 😁😁

dettilv
8. apr 2025

@ivana376 10 mesiacne neviem, nechcem trepať blbosti .

ivana376
autor
8. apr 2025

@soffy14 naša pritom sčervenie do tváre a niekedy ma slzy v očiach no nie vždy , niekedy sa kus povrti ale keď jej pozornosť na niečo odvrátim prestane to robiť. Ako sa vaša pri tom tvári?

soffy14
8. apr 2025

@ivana376 ona sa smeje , no môže to byť aj z toho ci ich po kakani niečo nepali no človek u takého malého dieťaťa nikdy nevie . 🫠