icon

Prečo je moje štvormesačné bábätko neustále uplakané?

15. sep 2025

Ahojte,máte niektorá rovnaké bábätko?
Kde začať 🤣🧏‍♀️
Je tomu už 4mesiace a moja malá je 4mesiace vkuse uplakaná🫣 nie nieje to len obdobie je tomu už od narodenia tak.
V skratke vydrží byt v hojdacom kresle sama max 10min.
Na hracej podložke max 5min.
A potom spustí rev,niekedy aj keď som pri nej dávam jej hračky tak sa nerváči,ešte sa rozplače aj preto že sa jej hryzadlo nevošlo do úst 🤣
Je to velmi ťažké na psychiku premňa,plus este keď čítam ze niektoré ake mate zlatička že všetko stíhate a že sa "pohrajú" aj samé ja pri mojej malej musím byť nonstop
Vycikať sa idem max keď spí
Varím na etapy keď zaspí🫣
Bruško ju nebolí (teda myslim ze nie)zubky nejdú ja uz neviem co jej môže byť.
Dokedy vám toto robili babätká?
Tie ktoré k tomu nemáte čo napísať prosím ani sa neozývajte nepotrebujem este vašu negativitu.

anjelicek26
15. sep 2025

Ziadne 4 mesacne dieta sa "nepohra" viac ako tych 5-10 minut same... su ano povahove flegmaticke jedince, ty mas normalne dieta 😅 Neporovnavaj, len ta s toho bude porazat, nerobis nic zle, a ano ta hlaska, ze ona s toho vyrastie, tak fakt vyrastie... ako zacne lozit, hybat sa, objavovat svet, viac sa zabavi, ale teraz este fakt nie... mam 1,5 rocneho a neexist ist od neho dva metre prec, lebo je este stale - uplne blbucky... a pridala sa k tomu rychlost a motoricka sikovnost...takze vyhadzuje, rozhadzuje, vsade lezie, vzdy sa ide niekde prizabit 😂 Ked bude mat tri roky, uz to bude fajn 😅

anonym_d3cb15
15. sep 2025
@anjelicek26

Ziadne 4 mesacne dieta sa "nepohra" viac ako tych 5-10 minut same... su ano povahove flegmaticke jedince, ty mas normalne dieta 😅 Neporovnavaj, len ta s toho bude porazat, nerobis nic zle, a ano ta hlaska, ze ona s toho vyrastie, tak fakt vyrastie... ako zacne lozit, hybat sa, objavovat svet, viac sa zabavi, ale teraz este fakt nie... mam 1,5 rocneho a neexist ist od neho dva metre prec, lebo je este stale - uplne blbucky... a pridala sa k tomu rychlost a motoricka sikovnost...takze vyhadzuje, rozhadzuje, vsade lezie, vzdy sa ide niekde prizabit 😂 Ked bude mat tri roky, uz to bude fajn 😅

@anonym_autor nerbíš nič zle, skrátka je to také bábätko, že potrebuje neustáe tvoju prítomnosť, časom sa to bude lepšiť, bude viac mobilné, prehrá sa dlhšie. Požiadaj o pomoc koho sa dá, muža, mamu, sestru, kamarátku, susedku. Drž sa.
@anjelicek26 nepohrá sa, ale vydrží bez plaču aj pol hodinku, aj dlhšie, stačí, keď vidí mamu.

kiki68
15. sep 2025

@anonym_autor mne kamosky povedali, ze mali kraniosakralnu terapiu pre babatka tu v AT a ze to pomohlo, deti mali nejak strpnute casti svalstva, ze to pomohlo.

eli60
15. sep 2025

@anonym_autor neboj nic bude lepsie. Zatni zuby a vydrz este, fakt !!! Viem je to asi na nervy ale musis este vydrzat, treba vzdy vylucit vsetky mozne nezname...ako hlad , spanok a bolenie bruska a zubky. Ak si skusila vsetko, ako masaz bruska, krmenie a pod. Tak asi treba len ponosit babatko upokojit lebo chce teba a tvoju blizskost... ale ak to bude este stale pretrvavat poradila by som sa s doktorkou skor v zmysle ci ju nieco neboli alebo tak, ale skor si myslim ze to ma len taku fazu. Drzim palce, urcite to zvladnes a za par mesiacov sa len pousmejes mad tymto obdobim...a ver mi, nie kazde babatko je ako na videach, teda velmi vela nie je! len to na internet nikto nedava, zelam vsetko dobre

beata_k
15. sep 2025

@anonym_autor No, mne to normalne nepride aby dieta stale revalo. Skus osteopata.

christie11
15. sep 2025

Po 6 mesiacoch to uz nebolo take kriticke, dovtedy dokazala prerevat 5 hodin, nikto nam neveril. Vsetky vysetrenia ok. Od roka bola spokojna, nemala ani nejako problematicke obdobie vzdoru

terry658
15. sep 2025

@anonym_autor mal som tri takéto. Trochu sa to zlepší keď začne loziť a chodiť. Dovtedy len vydržať. Nie každý má zlatíčko