Prečo moje dieťa stále plače aj bez zjavnej príčiny?
Ahojte, nakoľko som prvorodička idem sem s naozaj debilným dotazom. Mám doma drobca v sobotu má 8 tyždňov, babo je naozaj kľudne zaplačka len keď niečo chce alebo citi diskomfort - je hladný, chce prebaliť, potrebuje odgrgnúť.
Posledný tyždeň ale plače skoro nonstop, vyskušala som všetko a vyzera to tak, že je to proste len plač, žiaden hlad, špinava plienka, nuda, že chce isť na ruky, bruško nie je nafuknuté, stolica vporiadku, prdiky tiež.
Už neviem čo by to mohlo byť čítala som rozne témy ako napriklad, že deti v tomto období jednoducho najviac preplačú alebo to, že sa mu môže rozbiehať alergia na mlieko alebo proste čokoľvek, mne jednoducho pride, že plače “len tak”.
Akonahle ho vezmem von do kočiara, chodime do lesa tak je to anjelik či spi či nie. Predvčerom som 20km nachodila hore dole len aby bol kľudný.
Spánok má v norme, nepreťahujeme bdelé okná aby bol až priliš unavený.
Stretli ste sa s niečim podobným?
@anonym_autor môj tiež takto začal plakať keď b ol malinký ..... samo to prestalo. Ináč som si všimla, že môj to robil, po tej kvapke rybacieho olejka - nepríde mi názov na rozum
ušká sú ok, nebolia ho?
Ano, stretla som sa, place mi odkedy sa narodila az do dnesnych dni a co chvila bude mat 2 roky. :D proste povaha, temperament, o sekundu prepasnem bdele okno (pricom nepreukazuje znamky unavy) a je kalamita, nieco sa urobi inak…nuz proste, treba sa s tym vysporiadat… v 8 tyzdnoch jej zivota som si skoro bila hlavu o stenu, ze co to je a preco reve a furt reve a co zas a preco nie je chvilku ticho. :D
@anonym_b8f822 haah presne moja ma 5r a reve odkedy som ju porodila 😂
Moja 5r detto… ;D Povaha… :/
Ďakujem upokojili ste ma 😃 lebo doteraz to bola rozprávka ja som vravela, že ani neviem, že nejake dieťa mám a zrazu obrat o 180 stupňov. Uška vyzerajú byť ok aspoň čo pani doktorka vždy robi vyšetrenie základne uška očka a tak. Akože ja rozumiem, že pláče je to proste dieťa 😅 len vravím šestonedelie bolo úplne kľudné a od 7 tyždna začal nonstop okrem teda toho kočiarika alenten musí byť v pohybe. Alebo aj autom včera sme šli autom celú cestu ticho ale na každom semafore plač jak o život. Ďakujem pekne, aspoň ste ma ukľudnili, lebo vravím to nie su ani koliky ani bruško ani nič vyslovene všetko vyzera byť vporiadku aj sa vozí úplne zrelaxovaný, hej a ešte vo vaničke je kľudas 😅
@anonym_autor aj moje dieta bolo take a vlastne este stale je 😅 a to ide mat 3,5 roka..je to narocne lebo ma silny temperament a vsetko hned riesi krikom alebo placom..darmo vysvetlujem ze staci pekne povedat a netreba hned kricat 🙈 ine deti ked sa kus buchnu alebo spadnu placu normalne no ale toto moje spusti taky rev ze az ludia z okna pozeraju kto vrazdi dieta..tiez by som rada vediet kedy mi z toho konecne vyrastie
si pamätám, som kočiar ťahala hore na poschodie, len aby ďalej spal vo vaničke z prechádzky 😀
neboj bude dobre - , po zúbkoch , nastane dobré obdobie 😉
Tak dieta rastie. Viac vnima.
Ja som sa vzdy pousmiala ze deti su malicke. Myslime si ze "hlupucke" ale presne vedia co chcu a potrebuju 😉
Len kym na to prideme 😂
Náš malý neplakal len vtedy keď spal 😅 takto sme fungovali skoro dva mesiace, potom už bolo lepšie 😊 teraz už plače len tak, aby sa nepovedalo že ho doma nepočuť 😂

Ano, stretla som sa, place mi odkedy sa narodila az do dnesnych dni a co chvila bude mat 2 roky. :D proste povaha, temperament, o sekundu prepasnem bdele okno (pricom nepreukazuje znamky unavy) a je kalamita, nieco sa urobi inak…nuz proste, treba sa s tym vysporiadat… v 8 tyzdnoch jej zivota som si skoro bila hlavu o stenu, ze co to je a preco reve a furt reve a co zas a preco nie je chvilku ticho. :D