icon

Prečo sa nesmú deti dávať pred zrkadlo?

gabikacentrum
10. jan 2016

mam 3mesacnu dceru a znama ju dala pozriet pred zrkadlo a ze sa to do roka nesmie sice sa vtedy smiala ale od vtedy je strasne nervozna

Strana
z2
pribinak
10. jan 2016

Jaaaj povery nase uzastne

mia265
10. jan 2016

Ja mojeho stále strkám pred zrkadlo a ako sa smeje, najprv len pozeral,koho to maminka drží a potom sa smiaaal a tešil,že maminku je tu aj tam,dva krát 😀

nikush
10. jan 2016

No asi budem mimozemstan. Ako sa ma potom dieta spoznat? pozeranim do hrnca??? Pane zem, sak trosku rozmyslaj!!!

bonaqa2013
10. jan 2016

hovoria , že dieťa nenarastie... podľa mńa povera - moje sa tiež pozerali do zrkadla - a aj za zrkadlo... 😀 😀 😀

lorela
10. jan 2016

😀

janka54321
10. jan 2016

Jaj, cista babska povera ...neznasam tieto primitivne veci...co by sa asi tak malo stat????....

8291
10. jan 2016

Jááááj ja som na túto poveru priam alergická,ked bola malá drobčiatko tak som to počúvala xxxyyyykrát,uz by som aj vraždila😁😠,vraj dieťa nerastie.teraz má 18 mes.83 cm a topanočky 22.ale to labu bude mať asi po tatovi ten má č.47 a to ma potom švihne,ked mala rok ta pediatrička mi povedala že má dosť dlhé nohy a veľkúúú šlapu.kebyze sa z pozerania do zrkadla nepriberalo😃😁 tak by som si teraz možno povedala,ze som ju pred zrkadlo nemala dávať😜 lebo má len 9300gr.

lexilaracroft
11. jan 2016

To su len povery. Nasa mala ma v izbe velke zrkadlo co aj spieva a blika uz od pol roka a velmi sa jej paci do neho pozerat dokonca sama sebe dava pusinky na zrkadlo a teraz ked za nou stojim a vidi ma v zrkadle h ed sa otoci lebo vie ze je to len odraz a to ma 18mes. Vraj to detinerozoznaju az do troch rokov...

maria117
11. jan 2016

Zrkadlo, ktoré je umiestnené vedľa matraca, mu poskytuje pohľad na izbu z inej perspektívy. V zrkadle vidí svoj vlastný odraz a to mu umožňuje začať si spájať svoje vlastné pohyby s pohybmi svojho odrazu v zrkadle. Ak sa dáva bábätko na bruško pred zrkadlom, sledovanie odrazov v zrkadle ho motivuje k tomu, aby začalo zdvíhať hlavičku. http://www.mothering.cz/vytvorenie-priestoru-pr...
Zrkadlo je v Montessori prístupe jedným z hlavných prvkov v období prvých mesiacov bábätka
http://www.montemother.com/zrkadlo/

mawka
11. jan 2016

@8291 no tak ja ti nevim, karle, ale moje deti maju nohy jak lyze a mala je pred zrkadlo furt - sa s nim hadam narodila a je jej viac nez dost co do vysky alebo do sirky. asi sme to s tymi zrkadlami naopak prehnali 😀 😀

boze tieto povery, to je nieco ze fakt. ako tomu niekto moze verit? nekupovat kocik dovtedy a dovtedy, nevidiet nevestu v bielom skor, nedavat to, nerobit hento. by ma musel slak trafit. asi by som nerobila ja nic a ani deti nic 😅

natalka13
11. jan 2016

Jajajaj, no pretri jej tvaricku pocikanou plienkou "VRAJ" to pomaha. 😀
Niektore matky by to potretie tiez potrebovali.

horana
11. jan 2016

Cez den to nevadi samozrejme vobec, v spali ale by som to nedala ani dospelemu, toboz dietatu, polorozospaty clovek sa moze zlaknut, pri spanku okrem toho uvolnujuce sa etericke telo na to moze zle reagovat, jedna z hlavnych zasad Feng suej (tisicrociami overene zasady, ziadne povery) nemat v spalni zrkadlo...

sardinka335
11. jan 2016

Cele si to namýšlaš a je to tvoja bujna predstavivosť. Si jednoducho typ človeka, ktorý je lahko ovplyvnitelný a skor uverí, cele je to o psychike. Ako chapem na deti sme všetci háklivý. Ale toto su fakt bludy typu ,,non plus ultra,,. Naši predkovia si mnohé veci nevedeli vysvetliť, nemali také poznanie ako je dnes a preto podliehali poverám, mýtom...Ja mam zrkadlo aj v spalni na roldore kedze ked sa obliekam tak sa chcem vidieť a dokonca mam v spalni aj vchod do kupelne a isty čas som tam mala aj velku dracenu čo ma listy ostre ako take šipy čo je podla feng šuej nonsens ...a tu som. Su to povery. Ale pokial ty tomu uveríš tak to ,,funguje,,. Lebo si začneš všimat take veci čo ti dovtedy ani netrkli a spajat si to s kde čím.
Ak si myslíš ze ti malu ,,uriekla,, tak jej očuranou plienkou pretri oči a mas po probléme....ty budeš kludna a mala začne byť kludna tiež....uvidíš.
Nenadarmo ten Ježiš hovoril ,, Nech sa ti stane ako si uveril,,. 😉

sarahh09
11. jan 2016

Ja som tiez o tom pocula,ze ked sa dieta pozrie do zrkadla prestanu rast zubky...upozornujem ze som to pocula babske povery...

ninda25
11. jan 2016

Hahaaaa🙂beriem to ako dobry vtip

vieruska25
11. jan 2016

Och povery :D urcite nie je nervozna z toho dovod hladaj inde, ta moja sa pred zrkadlom pretrcala stale a myslim ze nema ziadne nasledky 🙂 aj zubov ma plnu pusu 🙂 ale to keby ste videli ten cirkus co svokra narobila, ked som dceru ostrihala pred prvym rokom a svagrina davala synovi sponky ked mu sla ofina ociek :D ten sa jej podakuje ked v puberte uvidi fotky :D

zuzi0911
11. jan 2016

Skor ju znama uriekla..zrkadlo s tym nema nic spolocne...

sakura77
11. jan 2016

Nieeeee😂😂😂

ivetkab.
11. jan 2016

taká istá povedačka ako s červenou šnúrkou ... a furt niekto sa nájde kto to rieši a hlavne tomu verí. Treba sa zamerať na hodnotnejšie veci ako zrkadlo a iné povery. Proste dieťatko spoznáva veci a každé je inak zvedavé, každé inak veci prežíva. Skús položiť otázku inak. Napríklad ... prečo je moje dieťatko za posledné mesiace nervózne?

qidko
11. jan 2016

Blbost moje sa od mala chodili "vyskierat"do zrkadla a boli v pohode hlupe babske povery

jabadaba
11. jan 2016

to je co za facina? Otazku myslis uplne seriozne? Odkial pochadzas? Z valalu mimo civilizacie? Zasnem... 21. storocie a niekde este pretrvavaju zadubene babske dristy! 😝

dominikav123
11. jan 2016

no, jedine ze ste rodina upirov...ale vtedy by sa tam vlastne nevidela...takze je to cipovina 🙂

katarinka289
11. jan 2016

To skor ty si od vtedy namyslas...

perzefona
11. jan 2016

Boze vy sa nehanbite vobec nieco take sa pytat? Asi preto radsej ani fotku nemate co? Ano nemoze sa to... A ked poviete o polnoci 12x krvava mery a otvorite chladnicku tak z nej vyjde a uškrti vas :D

bubula_007
11. jan 2016

JE TO POVERA!!!!! A ze je nervózna??? Deti sa stale menia a menia... raz bude nervózna, potom kludna, potom usmievavá atd. Môj syn je od pôrodnice nervózny. Desne reval prvých 4,5 mesiaca svojho života. A zrkadlo nevidel v pôrodnici...

gviera
11. jan 2016

Totálna blbosť! Ty kde žiješ moja?

erka2014
11. jan 2016

Ale prosim ťa, je to babska povera od tetušiek, ktore nemali na zrkadlo a už nevedeli čo so sebou :D

pellet1
17. jan 2016

No teda!a ja že prečo to nefunguje a to je povera!my sa tam furt cumime aj s malým aby uz nenarástol a on ti má aj tak 4 mesiace a 9kg🙂

ukulela
17. jan 2016

rychlo preplesnut ostatou plienkou a na rukucerveny naramok a na kocar mega cervenu maslisko.
... a dufam, ze na cintorine si s nou nebola (teda ak nie je pokrstena) - lebo to sa tiez nesmie.
...a ako zrkadlo vie, kedy ma dieta rok a uz sa moze pozerat?

lavinis
17. jan 2016

nesmú? vážne? náš malý zrkadlo miluje... 😀 baby...halooo...sme v 21. storočí už pre pánajána kašlite na tie povery. Prečítaj si pár baby webov, že akéaktivity pre deti okolo 3 mes. a práve jedna z nich tam bude, aby si nechala dieťa pozabávať sa so svojím odrazom v zrkadle 😉
@ukulela....ja keď počujem o tej ocikanej plienke, radšej si kusnem do jazyka 😀

Strana
z2