icon

Prečo sa nesmú deti dávať pred zrkadlo?

gabikacentrum
10. jan 2016

mam 3mesacnu dceru a znama ju dala pozriet pred zrkadlo a ze sa to do roka nesmie sice sa vtedy smiala ale od vtedy je strasne nervozna

Strana
z2
iwusiak
17. jan 2016

Aby nemala krive zubky

lucifera
17. jan 2016

To pocujem 1x....😆 jej,tieto vymyslene povery neznasam!

katkarina
24. jan 2016

Hehe :D

micha7
24. jan 2016

😕 😅

l3yla
25. jan 2016

😀 😀

senta_sofia
25. jan 2016

ja som o tejto povere pocula v tom zmysle, ze pojdu tazko zuby 😀

guiseppinka
25. jan 2016

no jasneeeeeeeeeeee, to preto mojej krpani vysiel prvy zub az vcera. skoda, ze som o vyzname tejto povery nevedela skor 😀 😀 😀

anik128
25. jan 2016

Fuuu...tak tu polozit otazku do fora...asi by som sa bala 😀 😀 😀 ja som o tejto povere tiez pocula...ale urcite by som hned maminu nevysmievala a nebombardovala odpovedami typu: "kde to zijes?" "nie si normalna" a pod. Pochybujem o tom, ze ziadna z vas, ktora ste jej takto vysmesne odpovedali, neveri na absolutne ziadnu poveru... 😀 @gabikacentrum je to Tvoje dieta, rob s nim co len chces a ked si myslis, ze nie je dobre ho tak male pred zrkadlo davat, nedavaj...a nabuduce si radsej rozmysli, aku otazku tu polozis...aby si zasa "nepadla na hubu" 😉

1234lubka
25. jan 2016

jaaasj trapne babske povedacky...baby zobudte sa

minnie55
25. jan 2016

To nemyslíš vážne ! To tu fakt už niekotrým babám pekne šibe ! Nedávaj ju pred zrkadlo, ani za zrkadlo, ani ju nekúp, ani jej nestrihaj vlásky a v podstate nerob s ňou vlastne pre istotu nič 😠

evana11
9. feb 2016

Jaj to je somarina, keď je nervózna to nemá s tým nič spoločné ako tu už bolo spomenuté v Montessori je zrkadlo dôležité, nás má stále zrkadlo pred sebou a veľmi sa mu to páči a ma necelé tri mesiace

ziwka
2. mar 2016

Moj bublifuk ma rad zrkadlo o chvilu ma pol roka a ked ma vidi ako stojim za nim v zrkadle otoci sa ku mne, po sebe capka ked je blizko. Na polovici hraciek co ma su male zrkadielka... Ale aj do mna hucali ze ho nesmiem davat pred zrkadlo na moju otazku preco som dostala odpoved no lebo sa to nesmie... Tak som len povedala ze aha dobre to je adekvatny dovod a pozerame do zrkadla aj tak.

zdenkatimo
7. mar 2016

Pre kristove rany.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mmoni89
7. mar 2016

Ja som myslela že to sa týka iba upírov že sa nepozeraju do zrkadla či?? 😂

smoni
7. mar 2016

lebo je to povera...

evicaveverica
9. mar 2016

Co? To je daka blbost... Nasa ma tiez 3mesiace a ked ju dam predzrkadlo tak sa chcechce.. Nema z toho ziadnu traumu.

anjika42
12. jún 2016

Tak môj syn by sa potom ani na mňa nemal niekdy pozerať, aby sa nezľakol 😅

scandinavia
12. jún 2016

baby baby ja mam super primtívny vtip k téme pre poverčivých.

,,Čo znamená, keď vám čierna mačka prebehne cez cestu?
Že niekam ide! ,,

:D

pumpkincake
19. jún 2016

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 toto je aka debilina 😀 😀 😀 😀 😀 som sa uz davno tak nezasmiala 😀 😀 😀 moja dcera ma 4mesiace a miluje sa kukat do zrkadla

zuzipap
22. jún 2016

...osobne som este nikdy nepocula o tom, ze sa deti nesmu davat pred zrkadlo, prekvapilo ma, ze taka povera existuje... ja by som urcite tu nervozitu neprikladala za vinu zrkadlu... ked mala 3 mesiace, je mozne, ze ju zacali svrbiet dasienka, ako to bolo u nasej malej alebo jej vadilo nieco ine... dufam, ze ju to uz preslo... 🙂 no dalsia vec, fascinuju ma odpovede niektorych mamiciek... preto, ze sa potrebuje niekto neisty nieco opytat, uz musi byt automaticky trafeny? a ze co su to za otazky? pokial neviete cloveku normalne a trpezlivo odpovedat a poradit, na co tu chodite, citate a vyjadrujete sa k otazkam a diskusiam, ktore sa vam zdaju byt nenormalne? nikto uceny z neba nespadol, no poniektori sa tak tvaria...

roxi
22. jún 2016

gabika - o tejto povere som počula v detstve, ak si dobre pamätám, tak v kontexte, že zrkadlá akoby prepájajú náš svet so svetom duchov a malinké deti tieto nadpozemské veci vnímajú citlivejšie.
My máme veľké zrkadlo na chodbe a deti zbožňovali prezerať sa v ňom.

papricka33
22. jún 2016

...lebo sa mu tam ukaze cert! ... 🙂 Prave do 1 roka je Dobre, ak ma dieta k zrkadlu volny pristup. Napriklad ked lezie, tak na mieste kde sa hrava, je dobre polozit pozdlz steny zrkadlo. Obcas sa tam objavi, zacne robit grimasy a uvazovat kto je to 🙂 je to dolezite pre uvedomenie si sameho seba. Mozno by som sa vyhybala, aby v nom videlo seba aj maminu. Do isteho veku si dieta vnima seba a matku ako tu istu osobu (az po prvu separacnu uzkost). Zrkadielko na hracke, knizke, alebo v aute je tiez vhodne 😉

foterlotor
18. júl 2016

Ano je to pravda. Idealne aby mali nosil na ociach cely den satku lebo co ked nahodou stretne zrkadlo :D

Chcelo by to pri registracii prejst IQ testom ako podmienka.

Nas synacik ma zrkadlo rad a rad sa v nom obdivuje. Je dobre aby deti vnimali seba aj v zkradle.

tibor007
29. mar 2021

Je to uplna hlúposť. Svokra aj svokor aj žena vždy kričia že nesmiem dať malu dcéru sa pozerať do zrkadla 😀 neviem aká blbosť To je ale ja tomu neverím. Takú blbosť som nepočul nikdy živote

Strana
z2