Preskočenie nočníka - skúsenosti s učením detí na WC
Ahojte, je tu niekto kto preskočil nočník? Chcem aby sa syn zoznámil s WC, nočník by sme radi vynechali. Má 9 mesiacov.
Vďaka 🙂
No tak ale snad nie v 9m 🙃 inak samozrejme pokojne mozete nocnik vynechat a ucit rovno na wc, ak sa ti to zda praktickejsie
Obe moje deti nesedeli na nocniku. Rovno šli na WC. Mali 2 roky.
@anavixy prečo by som to nemohla robiť v 9 mesiacoch? Sú deti čo kakajú napr. hneď ráno. Ak to robí aj moje dieťa, prečo by som nemohla hneď zrána posadiť na záchod na redukciu alebo ho mad záchodom držať?
Veď keď chceš skúsiť tak skús. Každé dieťa je iné a redukcia na wc predsa nemá vekové obmedzenie.
Ja na také posádzanie a zbytočne dlhé “privykanie” na nočník/wc nemám nervy. Ja som syna vo vyše 2 rokoch posadila na nočník (s wc by to bolo rovnako) a do pár dní bol bez plienky bez nehody… a ušetrila som si mesiace zbytočného úkonu, ktorému dieťa aj tak nerozumie 🤷🏻♀️
Abo, ale musis mat tu nasadu na wc, a dieta neustale istit. Inak je jedno, kde ho posadis, len nocnik ma vacsiu bezpecnost a dieta nemusis cely cas istit.
Lebo v 9m dieta nechape co s nim robis. Toto co chces robit ty je BKM. Kludne to rob, len to nie je odplienkovanie, ale ty si vlastne pisala o zoznamovani s WC, tak ten ucel to splni.
Áno obaja synovia hneď na záchod, no 18 mesiacov...moja pohodlnosť, neznášala som čistenie nočnika ..a ani nevydržali na ňom sedieť

Áno.