icon

Prespí vaše dieťa celú noc, keď spapá večer kašu?

lusia222
29. apr 2013

Maminky,prespalo vase dieta az do rana ked ste mu dali na vecer kasicku????

Strana
z2
katie555
30. apr 2013

@lusia222 ako cez den je to podla mna ok, ono to nocne spanie funguje vlastne tym ze dieta sa nasyti dost cez den.. Ja som zacala prikrmovat 2 tyzdne dozadu, a teraz vlastne okolo 10tej ma ranky kasu - bud ryzu alebo ovsenu a potom davam zeleninu o cca 2hej (plus minus podla toho ake aktivity mame) Len ja robim baby lead weaning takze mi toho malinko spapa ale uci sa...A okrem toho kojim v podstate stale kazde 2 hodiny....
mne uz ani vonku v kociku nechce spavat, este tak v autosedacke, aj to uz musi byt poriadne unavena, zaspi a potom este potiahne chvilu aj po prichode domov ..Hold ale co by sme chceli , cim vacsie tym menej spanku potrebuju...Podla mudrych kniziek je to cca 15 hodin - vo veku 6-12 mesiacov, aj ked mne osobne tolko nespi ...

lusia222
autor
30. apr 2013

@katie555 ja davam prikrm na obed,tvori ho zelenenina a zelenina s maskom a okolo piatej kasa.cerstve ovocie mi neche a z presnidaviek sa mi obspava tak este pockam. A vlocky mi nechce absolutne s nicim.A inac zbytok kojim.Teraz sa jej rezu zubky tak ani papat sa jej nechce.

lucia006
30. apr 2013

@lusia222 mojmu davam od 5mes kasicku na vecer teraz a 6mes,ale zobudi sa vtakom istom case ako po mliecku,a zje jej este viac ako mliecko 😖

aduskao
30. apr 2013

@lusia222 vydrz prespi kasou to neni urcite 😉

lucia006
1. máj 2013

Mojmu synovi davam uz mesiac na vecer kasicku vo flaske ,no zobudi sa vtkom istom case ako po mliecku,a dokonca tej kas spapa viac ml ako mlieka, 😒

Strana
z2