icon

Problém s nočníkom

sofia1979
18. aug 2021

Ahojte dievčatá idem si k vám po radu mám skoro 2 a pol ročnú dcérku pekne od začiatku prázdnin sa naučila čúrať do nočníka. Bez problémov sa z obliekla sadla si vyčúrala sa uzrela obliekla. Akurát s kakanim je to problém má z toho strach a teda chce do plienky tak som si povedala že ju nebudem stresovať. No pred troma dňami chytila vírus dávali sme čipky do dupky. A myslím si že tým sa pokazilo aj to čúranie keďže sa blokla a do nočníka nechce čúrať doslova ju musím prehovárať sama nepôjde radšej sa počura. Myslím, že je to tým že ten cipok je trocha pomastil stolicu a teda ako curala išlo jej aj na kakanie a tým pádom sa zľakla. Neviem čo robiť aby som ju nejako odblokovala. A ta chvíľu do škôlky. Viete mi poradiť pomôcť stretli ste sa s tým niekto už? Inak je to veľmi šikovné dieťa. Ďakujem za každú radu a pomoc.

ivangeline
18. aug 2021

Hmm. Pockzt chvilu. Zas vysvetlit a ist na to odzaciatku. Verim,ze sa chyti. Maly tiez nechcel kakat. Uz kaka do wc a tesi sa,ze moze splachnut...ma skor stres z cikania,lebo na obed sa obcas pocikal,ked spal... a odvtedy menej pije! Plienku ma uz len na noc. Ma 2r 8m.

sofia1979
autor
18. aug 2021

@ivangeline no moja kakat ani náhodou ale cikanie aj večer v postieľke sa pýtala a teraz úplný blok, čiže opačne ako u vás

sofia1979
autor
18. aug 2021

@ivangeline ďakujem v každom prípade za odpoveď