icon

Prosim o radu, 6 mesačný cez noc často na prsníku

zuzik1701
16. jún 2018

Ahojte, prosím o radu. Mame 6-mesačneho a stále chce by na prsníku. V noci sa nevyspim, o 3 hod je hore aj keď ho nakojim - nespi🤨.
Co robiť
Ďakujem

zuzka38
16. jún 2018

@zuzik1701 je tu taka ista diskusia so 7m.pozri prispevky, chapem xces sa vyspat, ja kazde tri hodiny co by som za to dala :D moja je hore kazdu hodinu, hodinu a pol a to ma rok a pol.. ja uz by som mohla uregulovat nocne vstavanie natvrdo ale nexcem, ty mas male dieta, ktore je predpokladam len dojcene, mozno ste zacali s prikrmami, do roka taketo budenie je uplne nromalne..

pininka
16. jún 2018

Joj veru,kazde tri hodiny to bol este super spanok. Mne sa syn budil kazdu hodinu. Ak sa chces vyspat, tak bud naucit na flasu a ocka, alebo skus ist aspon spat do inej izby,niekedy to pomoze.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
jana005
16. jún 2018

@zuzik1701 ahoj,buď rada,že sa ti budí až každé tri hodiny. Mne sa až donedávna budil každú hodinu,niekedy hodinu a pol a teraz už konečne pospi aj tri hodiny,ale väčšinou je hore presne po dvoch hodinách. Každú jednu noc. Máme osem mesiacov.
Jedine čo by ti možno pomohlo,je naučiť ho na umelé mlieko. Ale načo,keď máš svoje? Neboj,to obdobie raz dva prejde a ani sa nenazdas a zase sa vyspíš.