Pustili by ste dvojročnú dcéru samu s otcom a jeho rodičmi?
Chcem sa spytat ci by ste pustili dvojrocne dieta same s otcom a jeho rodicmi na kúpalisko? Este nikdy s nou neboli sami ale zase nechcem im branit v niecom. Len sa strašne bojim aby sa malej nieco nestalo bojim sa ze na ňu nedaju dostatocny pozor. A hlavne mala je veľmi naviazaná na mna. Dúfam ze nebude plakat lebo to budem asi velmi tazko znasat... som len prilis precitlivelá?chcwm im ju dať nech si ju aj oni uziju ale na druhej strane mám strasne obavy 😪
Ja by som malu nedala, tiez mam dcerku ale kedze moj sa jej nikdy dostatocne nevenoval a podla mna je aj nezodpovedny takze urcite nie...hadam staci ak poviem ze s nou raz soferoval z dediny do dediny 2 km a sedela mu na nohach vpredu on soferoval a mala mala rok a vraj sa ja stale len strachujem ...ale pokial by to bol otec ktory sa dietatu venuje a vsima si ho a neaposti z oci tak by som mu ju asi dala
Nestastie sa moze stat vsade, aj doma. Je to jej otec, tak hadam vie day na vlastne dieta pozor. Trosku sa vyclapocu vo vode a mala evidentne potrebuje aj otcovu ruku, aby nebola uzkostna.
Áno ak tam je aj otec dieťaťa tak bez problémov.
Stat sa.moze aj mimo vody. Zda sa.mi to prehnane. A budu lri nej 3 ludia, preboha, ved nikto jej nechce zle. Bezne chodia otcovia alebobstari rodicia s malymi vnukmi niekam a nic sa nestane.
Preboha neprehanaj,
Moja chodila aj sama so starymi rodicmi.. ano, isla som sa potentovat od strachu (ja hlavne nemam rada, ked svokor kade tade v lete soferuje). Ale zase, napr. menej ako keby isla len s ockom :DDD
Je to tvoj pocit a ja ta úplne chápem, ja na tvojom mieste by som sla s nimi lebo by som cely den myslela na to ci je moje dieta v poriadku, určite tym ze sa bojíš nebránis otcovi aby bol s dieťatkom aj ak to tu niektoré písali

Áno jasne, a otcom určite. Brava ju aj na ihriska sam na čele popoludnie a takisto kde kade. Zo starými rodičmi samotnými nie. Zavisi aké je dieťa živé, moje je až az. A neočakávam od starých rodičov aby za ňou behavali každú sekundu.