icon

Rady pre zvládnutie nekočíkovateľného dieťaťa

19. mar 2025

Dobry den,
mali ste niekto nekocikovatelne dieta? Ze absolutne mevydrzalo ani chcilu v kociku? Moje dieta ma 4 mes a pri prelozeni do kocika bliaka ako najate.. uz sme skusali vsetko… rozne hracky, šum, oblečenie, otvorenu striesku, polohy na boku, na bruchu, ist von ked je unavene aj ked je vyspate.. no proste nic nefunguje.. sedime doma a do kocika len v nevyhnutnych pripadoch aj to cely cas prereve, prekrici az nedycha.. v momente ked ho vytiahnem je dobre.. bohuzial nosit v nosici nemozem kvoli zdr.komplikaciam s ramenom..a tak mame režim len doma.. mali ste to niekto podobne? Preslo to po nejakom case alebo po prechode na sportovy kocik? Rozmyslam ze potom mi mozno vydrzi ked uz bude sediet a pozerat na svet..
Dakujem

Strana
z2
fiirsttiime
19. mar 2025

Napodobne, tak som zavidela matkam co kocikovali a ešte si aj sadli na kavu🙈 môj iba rev, bolo to pre mňa ako za trest, dopotena som chodila z kocikovania a par x som myslela ze kocik necham bokom a zutekam 😁❤️
Ešte že som mala kocik z bazar a nie novy, a áno sportovy už bolo lepšie ale radšej mal potom odrazadlo alebo peso keď už vedel 😊🙂

juliacenc
19. mar 2025

Ano, extrem, sportovy pomohol na chvilu. Ale vacsinou na rukach nosit som musela a potom uz kociar minus a len chodza

pralinka86
19. mar 2025

Mali sme.. kocik nie, nosic nie, auto nie.. velmi tazke.. co to na dvore na rukach, na deke..inde boj. Bolo leto a nikde sa asi tolko nevrieskalo ako u nás 🙈
Zmenilo sa kolo 5-6mes, pomaly sa zvykalo na kocik, potom v sportovom uz bolo lepsie, pochopila, ze sa je na co pozerat a vidiet a lepsie je to, ked nereve pri tom

daja07
19. mar 2025

Moj prvy mal mesiac a pol a aj ked sme kazdy den skusali, nahodou par krat zaspal, inak to bol vreskot. Pomohol mi nosic. Dieta ako vymenene, vyspalo sa a ja som porobila co sa dalo. Kamoska mala velke problemy s chrbticou a nosila dokonca aj 2 deti naraz. Kombinacia spravneho nosica, spravne nastaveneho alebo satky a fyzioterapie zabezpecili to ze mohla nosit cca 3 roky.

terry658
19. mar 2025

Vo vajíčku by to nešlo? Niektoré sa dajú pripnúť na kočík.

janickacrazy
19. mar 2025

Možno skús iný kočík, neviem aký máte, ale viem, že v tých starších typoch, čo sa dali hojdat sa všetky deti rady vozili a rýchlo zaspali. Alebo nechaj zaspať doma a potom prelož.

natall113
19. mar 2025

Opisuješ moje dieťa? Ani normálny a ani športový kočík nechcela, tak isto ani nosič, fungovali sme na rukách

luxus10
19. mar 2025

autorka aky mate kocik? odpruzeny? nafukovacie kolesa?hojdaci?-toto maju deti radi...inak je to zhutnovaci stroj, a navyse sa nudi ked nic nevidi..., pomoze bud nakliknut vajicko na podvozok, alebo v cca 5 mes. prejst na sportovy kocik.-ak uz co to posedi..

kikiballa
19. mar 2025

Skús dať vajíčko na konštrukciu. Možno nechce byť v ležiacej polohe.

lauricka
20. mar 2025

Máte partnera? Zaviažte ho do šatky alebo ergonosiča partnerovi a choďte na prechádzku. Nech nie ste stále doma. U detí sa stále niečo mení , sú všelijaké fázy. Toto je ešte mini mimi, možno keď podrastie trochu, kočík znesie. Alebo nemáte dvor? Už sa zlepšuje počko, dáte si aspoň leháro na deke na dvore...

carduelis
20. mar 2025

Ja som mala takych vsetkych 3, pri poslednom som ani nevytahovals hlboky kociar. V 4 mes som ho dala do sportoveho do lahu a dalo sa ist tak aspon na nakup 🙄 ale v podstate nikdy tam nebol vela a pre mna to bolo vzdy strasne stresujuce niekde sa vybrat s kociarom. Sice som nosila, ale casom to bola dost zataz

katrin21
20. mar 2025

Skusali ste vystlat ho makkou dekou? Niekedy detom vadia otrasy a do makkej deku telicko sa oprie a nehadze to s nimi

katrin21
20. mar 2025

Ano, ma to vplyv na imunitu,dieta ma ist von v kazdom pocasi..aky typ kocika mate?

saxana000
20. mar 2025

Baby a mal niekto opacny priblem?v hlbokom bola uplne ako reborn babika ani nemukla.v sportaku katastrofa ani spat ani sediet ani priputana ani tvarou ku mne ani do sveta.. skusila som 3 kocare..modlim sa nech zacne chodit...

maya_hi
20. mar 2025

Mala som to pri dcérke. Veru som musela vaničku vymeniť a sklopiť veľmi skoro "aby videla na svet". Vtedy bola spokojná 🤦‍♀️ Ona celkovo málo spávala aj spí (už má 23 😁) Vždy jej dlho trvá kým sa upokojí a dostane organizmus do relaxu. To sú také naštartované deti

niki78281
21. mar 2025

My sme museli mať vo vyvýšenej šikmej polohe v kočíku malú od 3 mesiacov aj to vydržala max hodinku. Viac zniesla vozenie v autosedačke. Nosenie v šatke alebo nosiči už vôbec nie takže len na rukách a to tiež len otočená chrbátikom takže sme si užili😅 no a keď bola v športovom kočíku tak len chvíľku, potom na rukách a potom zase v kočíku len chvíľku 🤷‍♀️ som rada že je to už za nami na koľko málá bola vždy väčšia váha takže sme si užili svoje. Držím palce zvládneš to ako každá z nás.

alexanderkovacs
21. mar 2025

@dzejsik na sportovy kocik je mala ked ma 4m. Najpr musi vediet si sadnut diata sam. Takzy min 10m

mariaa79
21. mar 2025

Normálne športový kočiar a v poloľahu.Nič sa jej nestane.

andymady
21. mar 2025

Ojooj, tak to ani neverim 😁. Nas maly to zboznoval, spal ako dudek 😊. Skusali ste dat mu papat..(neviem, ci sa jedna o dievcatko alebo chlapceka), ponosit doma na rukach, aby zaspalo a tak ho dat do kocika a vozit?

petrusa87
21. mar 2025

Ja som to tak mala, zacala mi vrieskat od 2 mesiacov, dala som ju tam len ked som ju uspala v rukach a na 30 minut prechadzky sme isli ked spala, potom sa jned zobudila a vrieskala,, ako trojmesacnu som ju mohla dat do kocika ale na tu autosedackovu a to bola spokojna lebo videla svet, vobec som si pri nej neuzila kocikovanie 😔 ani druha neoblubovala hlboky kocik

pomaranc24
21. mar 2025

Nemala som take dieťatko, ale keď bolo zle, tak vždy zabralo dať na bruško a odzipsovať korbu, aby pekne videl aj do boku aj pred seba.
U nás bol kvôli tomuto výhľadu problém prechod na športový, lebo nevidel toľko a otočený ku mne úplná katastrofa

dzejsik
21. mar 2025

@alexanderkovacs vacsina poriadnych sportovych kocikov sa da dat do uplneho lahu

alexanderkovacs
23. mar 2025

@dzejsik tak moze mat aj klasicky kocik . Ci? To je to iste ked musi lezat.

majonezka
31. mar 2025

Môj syn bude mať dva roky a stále to neprešlo, vidí kočík len odstavený a už krúti hlavou nie nie. Vzdy keď ho tam dám tak o tom vie celé sídlisko. Ja som nosila v šatke, ináč by som sa nepohla z domu.

diaszoky
31. mar 2025

Proste niektore deti neznasaju ked lezia a nic nevidia len ten strop kocika .. Aestrina taka bola pomohol az sportovy.. dcera zas tri mesiace nespala v izbe denne spanky… a tiez to muselo v zime LEN prejst.. ale to uz je pribeh o inom.. Drzim palce

Strana
z2