icon

Ročná dcéra spí zadočkom hore

upam
22. jan 2015

Mala ma rok a zrazu cca 2 mesiace nepokojne spi, 3-5x za noc sa prevaluje zaplace, musim ju uspavat a zaspi nakoniec po skusani poloh (to skusa tak 10min katastrofa!) len so zadkom hore - tj na bruchu nohy skrcene pod sebou a zadok dvihnuty ale ozaj dost do hora. Ma nejaky problem? Doteraz spavala celkom ok max dudlu hladala...

Strana
z2
matrix87
25. jan 2015

@upam tak potom mozno len spracovava udalosti z dna, alebo sa jej fakt len nieco sniva... a mozno rastie 🙂 nas ked rastol v spanku teraz, tak sa strasne strhaval stale...

alexandra1104
25. jan 2015

Mi budeme mat v aprili 2 roky a aj teraz mala spavava casto na brusku asi je jej tak dobre

lucka1987
25. jan 2015

@upam aj nas tak najradsej spal do urciteho veku.. a radostne si spinkal a poprdkaval cez tu plienku 😀 😀 a ja som sa len usmievala, ze bude kludna noc, bo nas brusko nebude boliet 😀

majica11
9. nov 2015

tak sa pridavame aj my, spi presne tak hore zadkom dole hlava, ruka vytocena a mama ho stale pretoci :D a nic stale sa da do tejto polohy xixi, a tiez je az pri kraji postele, a mame rok

mimina00
9. nov 2015

@upam moje ma 5 roky a tiez casto zaujme tuto poziciu.

malga
13. nov 2015

Máme už pár měsíců taky polohu zadek hore.Štve mě hlavně to,že se mi malej budí každé ráno díky této poloze pročůraný.Mám strach,ze mi nastydne,jak je hodně pročůraný.Zvažuji,že začnu na noc pouýívat látkové pleny a na to gumové kalhotky.Jsem už bezradná.Mám jenom strach,abych sehnala tak velké gumové kalhotky,když máme velikost oblečení 86.

katka1981
13. nov 2015

@upam, ked som bola na lieceni, bolo tam dievcatako mohlo mat 8 a ja 10 rokov. V noci som sa zobudila ako spi zadkom hore a este sa aj hojda a ona mi potom povedala ze aj doma tak spava a este si aj hmkala do toho. Takze u tak maleho dievcatka by som to rozhodne ako problem nevidela 🙂

Strana
z2