Ročná dcéra spí zadočkom hore
Mala ma rok a zrazu cca 2 mesiace nepokojne spi, 3-5x za noc sa prevaluje zaplace, musim ju uspavat a zaspi nakoniec po skusani poloh (to skusa tak 10min katastrofa!) len so zadkom hore - tj na bruchu nohy skrcene pod sebou a zadok dvihnuty ale ozaj dost do hora. Ma nejaky problem? Doteraz spavala celkom ok max dudlu hladala...
Mi budeme mat v aprili 2 roky a aj teraz mala spavava casto na brusku asi je jej tak dobre
tak sa pridavame aj my, spi presne tak hore zadkom dole hlava, ruka vytocena a mama ho stale pretoci :D a nic stale sa da do tejto polohy xixi, a tiez je az pri kraji postele, a mame rok
Máme už pár měsíců taky polohu zadek hore.Štve mě hlavně to,že se mi malej budí každé ráno díky této poloze pročůraný.Mám strach,ze mi nastydne,jak je hodně pročůraný.Zvažuji,že začnu na noc pouýívat látkové pleny a na to gumové kalhotky.Jsem už bezradná.Mám jenom strach,abych sehnala tak velké gumové kalhotky,když máme velikost oblečení 86.
@upam, ked som bola na lieceni, bolo tam dievcatako mohlo mat 8 a ja 10 rokov. V noci som sa zobudila ako spi zadkom hore a este sa aj hojda a ona mi potom povedala ze aj doma tak spava a este si aj hmkala do toho. Takze u tak maleho dievcatka by som to rozhodne ako problem nevidela 🙂

@upam tak potom mozno len spracovava udalosti z dna, alebo sa jej fakt len nieco sniva... a mozno rastie 🙂 nas ked rastol v spanku teraz, tak sa strasne strhaval stale...