icon

Ročné dieťa zjedlo čokoládu

20. aug 2020

Ahojte. Strasne mi je blbo kedze som nedavala pozor a dcera jedla cokoladu tak dala aj malému. Citim sa hrozne. Riadim sa podla Co jedia zdrave deti a trz toto. Malá dostala cokoladu na sviatok tak sem tam kusok dostane ale maly este nemal a trz toto je mi strasne z toho 😔

autor
20. aug 2020

@3009 Nie nevaria bio ... v skolke je v skolke ale doma trvam na tom co plati u nas.
@0martina0 Preboha auto a cokolada su 2 rozdielne veci ...

autor
20. aug 2020

@ckatka nemal nic ziadna reakcia nic. O to ide ze mohol mat reakxiu ale tu hysterku robia zo mna

macekovam
20. aug 2020

poznam deti co v 6. mesiacoch nakrmili segedinom.. neboj.

adalmba
21. aug 2020

@macekovam môj jedol v 7m držky

ajka0207
21. aug 2020

@malinovka333 však autorka píše že mu ju dala staršia sestra. Moja takto nakŕmila dvojmesačnú parkami. Tiež som nebola nadšená.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
malinovka333
21. aug 2020

@ajka0207 pochybujem ze dvojmesacnu

jaskolka
21. aug 2020

Ročné dieťa a také stresy kvôli kúsku čokolády? Aj keby celú zjedlo, maximálne sa pár dní nevykaka. Veď sa tým nekrmi denne, tak co na tom? 🙈🙈. Nepreháňať to s tou super bio eko raw stravou, lebo teraz sa mi zdá, že čím zdravšie deti sú krmene, tým viac je teraz alergii, intolerancii a podobne.Nijako autorku nechceme uraziť, ale ta reakcia je skutočne trochu hystericka. Ročne dieťa už môže jesť všetko.

ktochytavzite
21. aug 2020

@leuchtturm al co tam po cokolade ale Nemcom uz sibe ,kto bude mat psa musi zo zakona denne 2xvencit min hodinu,to uz ozaj drbe ludim

ktochytavzite
21. aug 2020

pane boze ty si conza hysterku?Ta skupina co jdoa zdrav dti j inak poiadne drbbuta cela,a vy co zeriete doma cokoladu kd ju malemu ndovolis?Inak pockaj podrastie a sa nvude vsiet dojst cokolady ak je rwz na skadke tazzko morning nebude chutit

autor
21. aug 2020

@ktochytavzite nauč sa písať prosím Ťa

acrobaleno
21. aug 2020

Chúdence deti, mať j*bnutú mať.

ajka0207
21. aug 2020

@malinovka333 no lovila som jej ich z úst. Ona jej to aj "predžula"

asia83
21. aug 2020

A čo je na tej čokoláde také nezdravé, povedzte mi? Kakao? Cukor? Kakaové maslo? Iba preto, že dospelí od nej môžu pribrať? DOSPELÍ NERASTÚ. Vy nechcete, aby vaše dieťa rástlo? Áno, aj z cukru rastie. ZO VŠETKÉHO, lebo na zdravý vývin potrebuje všetko jesť. Jasné, že keďže dospelým už nerastú kosti, svaly, komplet organizmus, tak im to ide do tukových zásob. No zdravému dieťaťu VŠETKO čo prijme ide do rastu a neustálym pohybom aj tak takmer všetko spáli. Nie ste normálna, ak čokoládu nazývate "sajrajt". Mali by ste sa nad sebou zamyslieť. Chúďatá vaše deti.

maggie1978
21. aug 2020

Neboj, ak nemal žiadnu reakciu, tak je v poriadku. A musíš vysvetliť dcérke, že mu nesmie dávať hocičo papkať. Ona to tiež nemyslela zle..

janinuska
21. aug 2020

Nečítala som všetky diskusie, ale ja si myslím, keď ročné dieťa zje čokoládu vôbec nič sa mu nestane. Samozrejme občas, nie každý deň, ale keď sa niektorá mamička rozhodne, že čokoládu deťom vôbec nebude dávať je to jej vec.

iwesska
21. aug 2020

Hlavne sa z toho nezrúť. Viest deti k zdravej strave je jedna vec,ale chovat sa hystericky po zjedeni inej potraviny mimo povolenych, uz hranici s nabehom na psychicku poruchu. A to vazne hovorim,nerobim si srandu,takze pozor,aby si tam nesklzla. Pochopila by som tvoju reakciu v pripade,ze mas dieta alergicke na nejaku potravinu a dcera mu ju da. Ale,ze mu da ochutnat v 1.roku! nie v 1.mesiaci cokoladu a ty hned studujes co kde pisali a ci ti to schvalia na FB,tak to uz ozaj smeruje tam,kam som pisala.
Trosku by si sa mala uvolnit,lebo ked zistis ako deti v skole ochutnavaju od spoluziakov kadejake farebne eckove cukriky, croassanty,kekse...,tak ta vystrie.

tncka
21. aug 2020

@iwesska 👏👏👏😂 presne tak

zuzanka2302
21. aug 2020

Odpadnem 😂😂😂😂 menej webinarov ci jakych sprostisti.. Chudáci deti budu luzri

nika_m
21. aug 2020

No uz sa stalo tak co teraz s tym :D ano mohol mat reakciu ale tu moze mat dieta aj z paradajky, jahody a podobnych zdravych potravin 🙂 je mile, ze sa snazis dieta krmit podla CJZD, ja to tam tiez jednym okom sledujem ale riadim sa aj vlastnym rozumom...nedam dietatu slaninu samozrejme ale zase ani nebudem cakat do 15tky kym mu dam rozok do ruky 🤷

ktochytavzite
21. aug 2020

Tak este raz,nezer ani ty cokolady,nevude ju jest ani tvoje decko.Jednoducho ked to doma nemas a neskryvas sa pred detmi za rohom v ruke s cokoladou,alebo necakas kym deti zaspia a ty sa budes ladovat cokoladmi,tak nebudu to ani tvoje deti jest!

alenkay7
21. aug 2020

Okamžite do nemocnice😂 , ciganske deti jedia od 4mesiaca jedia normalne cokoladove pudingy(robila som veducu v obchode) a také sú zdrave a života schopne že až. To skor Vaše čo sú tak zdravo stravovane chytia všetko. Na zamyslenie😉 Neboj to vykaká a po pár dnoch ani stopa v tele, ak teda princezná sa nezlutuje zase😅

stanislavicenka
21. aug 2020

@alenkay7 tie zdravo stravovane deti maju zdrave navyky, a to je najlepsie dedicstvo do buducnosti, any ich nic nechytilo. Takto to funguje. A ze niektore romske deti, takto jedia, to je mentalitou rodicov, ale zeby mali kvalitnejsi zivot, tomu ani sama neverite

stanislavicenka
21. aug 2020

@zuzanka2302 ked neviete nic o stravovani dietata, Tak a zdrzte komentarov.

zuzanka2302
21. aug 2020

@stanislavicenka nemam preco... Sloboda vyjadrovania... Potom maju deti alergie. Ked nic nemozu zjesť

autor
21. aug 2020

@ktochytavzite moje decko ako si ho nazvala coko casto neje a ka tiez nie

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
ktochytavzite
21. aug 2020

aha a co tu cokoladu k vam niekto vycaroval?Tak musis zacat hlavne od seba,nejedz to,co nechces aby jedli tvoje deti;)