Rodina kritizuje moju výchovu
Ahojte, chcela by som sa vás opýtať aký máte názor na spôsob výchova typu “nechať bábätko vyplakať”. U nás doma ma blízka rodina stále kritizuje za to, že moc behám okolo mojej dcérky (ma 3 mesiačiky). Neustále počúvam ako ju mám nechať “vyplakať”. Ja som opačného názoru, snažím sa vždy promptne reagovať na plač maličkej. Neverím totiž, že tak malé bábätko môže plakať z nejakej “vypočítavosti”. Je to len forma komunikácie, ktorou sa snaží dať najavo potreby/nepohodu. Je možné, aby som ju rozmaznala? Aké máte názory a skúsenosti s podobnými radami vy? Ďakujem
Nie trojmesacne neplace z vypocitavosti....tiez som nenechavala tak male dieta vyplakat ale ani som neskakala hned pri.mrnknuti...
Jo a rady vsetkych mudrych naokolo kt vedia najlepsie sa starat do druhych aby zakryli vlastnut neschopnost riesit si svoje problemy....som si vypocula stylom jednym uchom dnu a druhym von.
Moje dieta vychovavam ja a manzel

riad sa svojimi pocitmi...nie tym,co by to robil niekto iny z rodiny-predpokladam,he uz mali moznost vychovat svoje deti,tiez to robili podla seba.