Rýchle priberanie dieťaťa
Ahojte neviete akú príčinu môže mať extrémne priberanie u dietata bude mať rok a 18.5 kila endokrinologicke bolo v poriadku niečo zvysene ale doktorka hovorila ze len tesne nad hranicou a z jej strany teda v poriadku co môže ešte spôsobovať takýto stav nejaké skúsenosti
Ďakujem ❤️
@lianka123 už sme to absolvovali výsledky veru 6 až 9 🌙 prišli zatiaľ cytogeneticke tie boli negatívne ešte čakáme ďalšie tak uvidíme
@yanni ona začala priberať už medzi 3 4 mesiacom kedy ešte prikrmy nedostávala čiže bola len na UM tam mala nejakých 10kil už od vtedy sme videli ze ma vyššiu váhu a také ze kasicky na dibru noc piskoty blbosti sme nedávali ani to jest nechcela lebo kúsky nechce papať
@timuska551 u nas prve vysledky boli tiez negativne, to co hladali nenasli, a potom prisli druhe vysledky. Nemusi to byt zrovna celkovy syndrom, moze to byt nespecifikovana mutacia na gene a ta sa prejavi potom napr takto. Napr u nas nasli to iste aj muzovi a ten o tom nevedel cely zivot. Lebo vtedy by to nikomu nenapadlo, inak muz ma 190cm a normalnu vahu, a maly je uplna kopia. Cize by som sa toho genetickeho vysetrenia nebala..
@lianka123 uvidíme už len to ze ma 6 prstek tak asi tam nejaká chyba už nastala zdedila aj dilatilaciu obličkovej panvicky sestra a mamina mali problém s tým
@timuska551 tak to je urcite na genetiku, dobra geneticka bude vediet kde hladat 😉

@lianka123 ochtomate pravdu aj s tym nutrilonom neviem co to za famy koluju MK takziet uzivanie femibionu v tehotenstve ze su z toho velke deti- nie niesu