icon

Schudli vaše baculaté bábätká keď začali loziť a chodiť?

lius
11. aug 2019

su tu take maminy, ktorych babatka boli baculate a ked zacali lozit, behat, tak postupne schudli? Dakujem za kazdy nazor

Strana
z2
le4
18. aug 2019

@lius 2 z 3 mojich deti mali podobnu vahu v podobnom veku, uplne gulky, pekne pochudli... ukaze sa to tak v 7mom mesiaci a v 10tom uz moze byt chude 🙂. Davaj na vela brusko...

momi86
18. aug 2019

Áno ,aj môj bol baculaty....ale uz ako začal loziť tak už až tak nepriberal a teraz má dva roky a stále si drží svoju váhu 12,5kg..a nieje zneho už baculko,riadne sa do výšky vytiahol

lilien1914
18. aug 2019

@lius jezis jasne ze ano, moj syn sa narodil s 4220g a 56cm, ako rocny mal 14,5kg...chutilo mu a krical za jedlom, a teraz? Ked mi chce pozovat tak ma vonku vsetky kosti...ma 5r, 22kg a 119cm....baculko bol len ako maly...

domidomi123
18. aug 2019

@lius aj náš Hugo bol bacuľaté babatko a všetci má strašili že bude motoricky pozadu a že to pôjde s tou jeho baculatou postavou ťažko. Momentálne má 10 mesiacov 11kg a 81cm a ako začal chodiť popri nábytku v 9 mes. sa kilá akosi stopli a rastie do výšky Skorej 🙂 U každého bábätka je to iné hlavne je ako písali aj baby vyššie nekrmit hlúposťami a bude to Ok 🙂

ankare
18. aug 2019

Detičky neschudnu, ale zostihlia sa. To by bolo zle, keby im ubudlo na váhe. 😊
Áno, keď sa syn začal viac hýbať, zostihlil sa, faldiky zmizli.

gven22
18. aug 2019

@lius moja dcéra sa narodila ako 4,60 kg... teraz má necelých 5 rokov a 37 kg... takže nie, zatiaľ z toho nevyrástla. posielali nás na kontroly na endokrynológiu, kontrolovali krv aj jedálniček a všetko bolo v norme. má aj riadnu výšku, 130 cm, ale váha bohužiaľ stále priveľká

reuska1
Autor odpoveď zmazal
mobilka
18. aug 2019

Ahoj môj syn má v zdravotnej karte v prvom roku napísané obezita. Doktorka má tak zjazdila, keď mal 4 mesiace, a to bol čisto kojeny do 7 mesiaca. Dnes má takmer 8 rokov, 128 cm a 25 kíl. Čo je akurát.

evita138
18. aug 2019

Ak sa narodilo zdravé, to je to najdôležitejšie. ;)

camelotka
1. okt 2021

@gven22 my máme ten istý problém

sandrasandrasandra
31. aug 2022

@lius Ahoj raz si tu davala komentar, ze mas baculate dieta chcem sa spytat ci z toho vyrastolo dakujem? Nasa je tiez taka gulicka moja 🙂

Strana
z2