Skúsenosti s odplienkovaním pomocou tréningových nohavičiek
Ahojte...po kožných problémoch mojej dcérky zo všelijakých plienok vrátane tých eko/bio, som sa rozhodla ju odplienkovať čo najskôr a potrebujem vaše rady, ktoré ste si týmto prešli pomocou týchto tréningových nohavičiek z tejto stránky...koĺko ste si ich nakúpili ? Koĺko si mám nakúpiť tých extra vložiek tzv extra vrstiev (booster).? Velmi pekne vam dakujem za rady, som nestastna zufala, dcerka proste na ten nocnik/zachod nechce...a len od doktorky som sa dozvedela o takejto moznosti treningovych plienok...dakujem za rady !
V tomto veku by sa už mohla naučiť chodit na záchod/nočník. No pokial to odmieta, bude to boj či s tréningovým nohavičkami alebo bez nich. Tie pretečú raz dva, význam som v nich nevidela.
Ak cikat do záchoda odmieta, skús 1-2 týždne pauzu. Nech je to pre ňu taká možnosť a no nech vidi, že pokial tam nepôjde, nič sa nedeje (aj keď u teba sa deje), zostaň v absolútnom klude (aj keď ta bude trhať, predychavaj), nerieš. Cim väčší tlak, tým väčší protitlak a odmietanie.
Skúste na nocnik posadiť macika, hrajte sa s ním, akože cika a kaká. Zapoj akokoľvek fantáziu a hravosť. Alebo nech si tam sadne iba tak v nohaviciach a citajte si nejakú knihu. Ak niečo z toho nebude chcieť, nechaj tak, netlac. Radšej skús neskôr opat a s pokojom.
Pokial to nepochopila doteraz tak budes mat velky boj aj s treningovymi nohavickami
Cim viac na nu budes tlacit tym horsie
Uprimne nezavidim ti situaciu v akej sa nachadzas
@tiika
@taktotedanie dobre baby..dakujem vam..ano aj macko aj myska aj vsetci uz kakaju do zachoda/nocnika 🤣 ja uz mam 11 rocnu, s tou to slo proste lahko...a s touto som ano zufala...akurat presne sme v tej faze ze neskusame nic..cakam cca 2 tyzdne a znovu..akurat ze ma problemy z plienok, jedine co som objavila a je to ok ked jej davam anionove svoje vlozky do plienok...akurat ze to ide extremne do penazi...lebo jeden balik nejakychplienok nam vydrzi 3 dni..to iste vlozky...ach :(..ale dakujem vam
Ahojky. A normálne plienky nemáš? Také aké sme mali my, keď sme boli malí, biele štvorce. Kúp si nejaké na to a máš. Ja som to u malého istý čas používala. Dajú sa kúpiť asi aj sťahujúce. Počula som už aj pediatricky hovoriť, že miznú ekzémy u detí, ktoré netolerujú jednorazové plienky. Lebo tie tréningové nohavičky, to je len taká minivlozka, to ti precika hneď. To sa dáva, že keď dieťatko si cvrkne.
@snehulak77 skusala som..malej to vadi ze tak.potom trosku nasiroko chodi :( ...naozaj som snad skusala asi vsetko..velmi pekne dakujem

Este dopíšem info...dcérka má 2 roky aj 3 mesiace...nočnik odmieta...a zadrziava moč aj kakanie kym jej plienku nedam...kvoli problemom ake ma uz ale nemozem jej davat ziadnu jednorazovu plienku...