icon

Som tehotná a nemám kam ísť

20. júl 2020

Ahojte trosku sa vyrozprávam keď nemám komu, s priateľom sme 4roky spolu nikdy sme nemali žiaden problém Teraz nastal finančný Vyhodili ho kvôli korone s roboty Žiadna robota iná sa mu nejak nedarí nájsť, ja som tehotna nepoberam nič som na rizikoovom 23tt Nemám jak platiť nájom tento meciac nám konci nájomná zmluva Otázka je kde pôjdem.. U mami nemám kde ísť je tam len detská izba o ktorú by som sa musela deliť zo sestrami Tak isto aj u svokry.. Neviem kde mam ist Co mam robiť kde dám moje veci môj nábytok a kde položím hlavu.. Uz mam pocit ze nevladzem

klarissa25
20. júl 2020

máš kde ísť máš...sice sa budete tlačiť ale lepšie ako nič, a priatel nech si nájde čo najskôr robotu....lebo robota je

nafka0483
20. júl 2020

Ty nemas narok ani na PN? Vobec si nepracovala? Kolko mas rokov? byvate s priatelom spolu? Co ste planovali po tom co vam skonci najom, chceli ste ho predlzit, alebo kam ste chceli ist? Alebo si mala v najme byt iba ty, na teba je len zmluva? Ak si skutocne uplne bez prijmu, tak nemas na vyber, jedine sa vratit k mamke a delit sa o izbu so sestrami, ved nezostanes pod mostom snad. Priatel chce ako riesit vasu situaciu? Co on navrhuje? Odkial ste, to naozaj ani len do skladu, alebo ako operatora, alebo pokladnik, cokolvek nenasiel? Ved zatial nech ma aspon nejaky prijem.

mogaa
20. júl 2020

Nuž priateľ do práce a prenájom....dovtedy ty nejaké krízové centrum pre mamičky alebo kým sa zamestná a zoženiete prenájom tak k mame.... veď si len tehotná, dieťa zatiaľ nemáš.....

bert22
20. júl 2020

fuha, je to velmi neprijemna situacia to ti verim ale je fajn, ze stale mas kde ist. myslim, ze vzdy lepsie tlacit sa v jednej izbe ako byt niekde na ulici a este ked si tehotna. nabytok skus predat, aspon nejake financne z neho budes mat. a priatel nech zoberie hocijaku pracu, len nech nejaky prijem ma! v takejto situacii moc priebercivy nemoze byt!