Spánkový režím bábätka.

dreamer4
28. feb 2020

Zeny poradte mi. Mne mala 4 mesiace od narodenia spinka celu noc s 1-2 nakrmeniami. Cez den tiez super...obedny spanok aj 4 hodky. Nieco sa ale zlomilo a pokazil sa mi cely moj rezim. Prva dcerka bola chronicky nespac.. .preto nechcem nic podcenit. Nas rezim je taky: o osmej ide s flasou do postielky a pospi hodku. Okolo 11-12 do kocika a spi 3-4 hodky, o 17. na pol hodky do kocika. Vecer okupat a s flasou do postielky. Tak spinkala do tretej a napapat a spat do siestej. Ale posledne dni obedny spanok place a spi trhane, dudi sa. Nocny spanok kazde dve hodky hore. Robim nieco zle? Ucim ju zaspavat s mojkacikom. Premna je uspech ze spi pri fladi, lebo mala silny reflux a uspavala som ju na rukach. Dakujem za radu.

lenka2710
28. feb 2020

@dreamer4 jooooj, spánok sa ešte toľkokrát pomeni, že sa nebudeš stačiť diviť! Moja do pol roka spavala pomaly cez deň, v noci skoro vôbec, po pol roku spala zasa celú noc a cez deň chvíľu doobeda a chvíľu poobede! Po roku sme sa zas vrátili k tomu, že v noci nechcela spávať a pomaly ani cez deň! Takže nemôžeš čakať, že bude spinkavat stále rovnako

petra2019
28. feb 2020

Mne malá začínala spánkom od 10-13 potom prešla na 9-12 a teraz sa budí o 7 ráno a spi tak, ze hodinku a pol až dve je hore a hodinu spí... Akurát dnes výnimočne ťahá obedny spánok už dve hodiny..

carduelis
28. feb 2020

Je to normalne, v tom 3-4 mesiaci dieta spi skoro celu noc a potom sa to meni. Nie je na tom nic zle, len sa tomu treba prisposobit a nesnazit sa za kazdu cenu vratit to “spät”.

dreamer4
autor
28. feb 2020

@carduelis dakujem za odpoved.

chillily
1. sep 2020

@dreamer4 asi neskoro, ale sedelo by to na 4 mesačnú spankovu regresiu. Ak si neviete rady skúste navštíviť stránky lepsispanokbabatiek.sk