Spánok 20 mesačného dieťaťa

majca88
16. jan 2017

Ahojte. Mam 20. mesacne dieta a po chorobe mi prestalo uplne pit mlieko (nutrilon). Je to asi 3 tyzdne. A odvtedy sa nam strasne zhorsilo spanie. Pravidelne sa budi s placom medzi dvanastou a jednou hodinou rano a place a place a place. Plienka sucha, cajik nechce, ani prdiky nas netrapia. Zubky nam teraz momentalne nejdu. Uz som z toho zufala.
Myslite, ze za to moze to mlieko?
Dakujem za nazory.

janickacrazy
16. jan 2017

My sme taký problém nemali, ale neskúšala si mu ponúknuť iné mlieko? Napr. obyčajné kravské alebo iná značka UM?

majca88
autor
16. jan 2017

@janickacrazy inu znacku um sme neskusali. Kravske teple s cukrom som jej ponukla, alebo kasu alebo granko a nic. Kase zje tak 5 lyziciek a v granku musi mat tie cokoladove gulicky (to sa naucila s mojou sestrou jest),ale.teraz uz ani to nejako neje. Mne samo o sebe nevadi,.ze nechce nutrilon. Iba som si to nejako spojila, ze prestala pit mlieko a ma horsie spanie, ci to nemoze mat nejake spojenie.
Tak len ci aj ostatne mamicky nemaju podobnu skusenost.
Zda sa ti skoro,.aby 20 mesacne dieta nepilo na noc mliecko?

janickacrazy
16. jan 2017

@majca88 Tak moje deti pili mliečko na noc tak do 3 rokov, ale sestrina ked prehryzla oslintaný svoj cumel, tak iný nechcela a to mala 2 roky.

emilia25
16. jan 2017

@majca88 no moja ma 10mesiacov a veru vobec v noci nepapa mlieko.dam jej posledne okolo 8 a max ked je moc zla este o 10 potom zaspi a spi az do 9 rana.treba skusat.

majca88
autor
16. jan 2017

@emilia25 pred mesiacom sme aj my takto existovali. O osmej vecer mliecko,.potom maximalne o druhej (aj to nie vzdy) a spala mi do osmej rana. Skvele to dieta. No teraz je to cele.noci plac a krik a myslim,.ze.sama asi nevie co chce. Mliecko som uz darovala co nam ostalo. Rada by som uz nemlieckovala, ale ak by sme takto isli dalej, tak radsej budem nutrilon vylievat....

emilia25
16. jan 2017

@majca88 skus ju supnut k sebe do postele kym sa neukludni a nezaspi.ja to tak tiez robim potom ju prelozim naspet do postielky.

majca88
autor
16. jan 2017

V spalni existujeme takto. Mala ma postel velku 90x200 hned nalepenu na nasej. Ja sa len presuvam od nej k sebe, kolkokrat spim viac u nej ako s muzom. Ona tiez nema problem preliezt k nam. Mozno v tom je problem, ze place ked ma pri sebe neciti,ale takto sme spali aj pred mesiacom.....

mom311
16. jan 2017

Ja to skor vidim na nocny des ako na mlieko. Nie je nieco nove v dennom programe? Hlavne v case medzi 12-13 na obed. Nas maly ma 2a stvrt roka a donedavna sa budil kazdu noc medzi 2-3. Vyzera to tak,ze to pomaly asi preslo. Teda aspon dufam. Podla mna to prejde. A skusit najst pricinu. Myslim nejake rozrusenie pocas dna.