icon

Spánok 6-mesačnej? O 3h v noci vstane a nespí.

zuzka255
6. apr 2020

Ahojte maminky , rada by som vás poprosila o radu pripadne vaše skúsenosti. Dcérka 6mesiacov plne dojcena + už papa obedy, sa mi pravidelne budi o 3h ráno najprv si sama v postielke vraví hra sa z cumlíkom to ju baví tak pol hodku a potom plače a plače a plače do 5-6h do rana ani na rukách nepomáha keď ju nosíme u nás v posteli nechce byt to chytí úplný amok
Kúpeme o 19h po kúpaní si dáva kasu potom si cucne mliečka a krásne spinka zaspáva sama bez placu o 20h spi do polnoci potom sa zase napije a potom začne večerný maratón o 3h plač plač plač. Zaspi znovu o 6h ale to Iba na 1-1,5h po takýchto nociach je cely deň nervózna uplakaná umrncana.
Cez deň má 2 spanky 2h doobeda 1h poobede do 16h.
Máte s takýmto spánkom spusenost ? Zuby žiadne nevidím ďakujem

miiriaam
6. apr 2020

@zuzka255 skus ju kupat rano 😊 mozno ma prehodeny den s nocou..ja som tiez tak byvala celu noc hore a cez den som chcela spavat..potom ma zacala mamina kupat rano a bolo to lepsie😊

janinah
6. apr 2020

Celé noci asi 2mesiace som sa s malou 8mes. hrala od polnoci do tretej ráno,potom sme spali obe.....treba len vydržať a spať-ty kedy sa dá....

mariah0307
6. apr 2020

Pozname pri nasej, bude mat v maji dva roky a od septembra do januára bola kazdu noc hore 3hodiny... A nevieme preco... Len vydržať, prejde to....

lenka2710
6. apr 2020

@zuzka255 ja ti len poviem, že naša sa budila istý čas o polnoci, pripadne o 1 ráno a zaspala ráno o 6,ale to mala už niečo vyše roka! Aj sme ju nosili na rukách, prekladala som ju k sebe do postele, zaspala o 6 ráno a spala tiež tak hodku a pol až dve hodiny, no proste celý deň hore nohami! Trvalo to asi 3 mesiace a potom to prešlo
Skúšali sme aj spanky posúvať, aj kde ako, proste aj keď zaspala večer o 20,alebo o 23,aj tak sa zobudila medzi polnocou a jednou hodinou

fiafia
6. apr 2020

@zuzka255 ja som toto mala s dcerkou len o nieco neskor. Kazdu noc bola hore od cca 2 do 4 az 5. Bolo to velmi narocne a dodnes si pamatam, ze som ledva drzala otvorene oci. Po niekolkych tyzdnoch to nastastie preslo

bakita24
Odpoveď bola odstránená