Spánok 8-týždňového dieťaťa.
Mamičky kolko vam spal dietatko ked malo 8 tyzdnov? Moja ma také dni ako aj dnes ze len papá a hned by spala aj teraz bola hore len mozno 1 hodinku a uz bola unavená.A večer mi potom tažko zaspáva.Malú dojčim.Dnes sme boli u doktorky a podla nej je ešte trošku žlta ale ževraj pri dojčených bábätkách je to normálne.
Už mám synčeka ale unho to bolo iné kedže bol predčasne narodený.
Vopred dakujem za rady
Môj druhý syn tiež tak, prvý mesiac prespal a druhý a tretí mesiac ako hodinky - bol hore presne 1 hodinu a po hodine zaspal 🙂 viac nevydrzal, ani vecer. Potom sa to zmenilo, teraz bude mať 4 mesiace, už vydrží dlhšie hore. Ja som sa ale nesťažovala, užila som si ho aj tak naplno 🙂
@pereczova ahoj, aj môj dojčený syn mal dlho žltačku. V nemocnici ani nebol pod svetlom, takže tam asi nemal vysoké hodnoty. No potom ju kvôli iným zdravotným komplikáciám brali krv a na tie hodnoty povedali, že keby ich mal po narodení, šiel by pod lampu. Nijako sa to ale neriešilo, najviac na to pomáha dojčenie a slnko.
Čo sa týka ospalosti, deti si žltačkou bývajú ospalejšie. Môjmu to ostalo aj po prekonaní žltačky, stále si rád pospí, hore je max 2 hod, väčšinou už po hodine-hodine a pól si šúcha oči a to bude mať 4 mesiace.
V utorok ideme na poradňu tak jej dam zobrat krv.Manžel má bilirunima tak možno to zohráva rolu v neakej miere
Nas krpcek asi do stvrteho alebo piateho mesiaca vydrzal byt pocas dna len hodinku hore, potom ostal placlivy, lebo chcel spat, a spal aj 2 - 3 hodiny, len vecer sa ten interval natiahol na dlhsiu dobu a tiez vecer tazko zaspaval, ale spal celu noc s 2 kratkymi prestavkami na kojenie.. teraz ma 11 mesiacov a spanie sa upne otocilo, pospi max. 30 minut dvakrat za den, tazko zaspava a v noci je aj 10krat hore 😀 takze ja len s nostalgiou spominam na jeho spacske casy 😀

@pereczova a nezobrals jej krv na zltacku?