Spánok a dojčenie 10-dňového bábätka.

fufko123
29. dec 2019

Ahojte mam 10 dňovú dcéru a dojčím ju aj hodinu potom na rukách ju uspavam 30 minút a ked ju položím do postieľky tak bud vydrží 5 minút a sa zobudi a na rukách opäť zaspí alebo spi 2 hodiny a potom je opäť hladná. Viete mi poradiť ? Stačí jej mlieko co mam?
Ďakujem

lucy0807
29. dec 2019

@fufko123 Také malé bábätko je na prsníku skoro stále, dve hodiny je úplne v pohode 😊 neznamená, že keď je na prsníku hodinu že hodinu pije. A na prsníku ti nezaspí keď uspávaš na rukách? Po dojčení keď tak zábal do perinky, majú to radi a lepšie sa im spinká 😊

kukulienka83
29. dec 2019

Áno, kojene deti jedia aj každé 2...moji obaja chlapci jazdu hodinu a pól 😁 a prečo uspavas na rukách...keby dáš odgrgnut a ľahnete si, nezaspí?

fufko123
autor
29. dec 2019

@kukulienka83 na prsníku zaspí položím si ju na hruď nech si odgrgne tam tiež spi a ako náhle ju položím už je hore a nespí

moor
29. dec 2019

@fufko123 Ja som kojila často po ležiačky - malý sa napapal, podudlal a keď sa odpojil krásne spal ďalej. Alebo na rukách - pil, dudlal a pri tom driemal. Tiež vedel byť dllllho na prse 🙂 Ja som si vtedy čítala, driemala, oddychovala... Pokiaľ bude priberať, nemusíš sa báť či jej mlieko stačí.

ivangeline
30. dec 2019

Ako vraj sa to nemá robiť ale môj spal na mne. XD Prvé 3m...bol predčasný a ja som si užívala do istej miery, že je na mne. Neskôr vedľa mňa a po 3m pomaly viac a viac do postieľky... ale postieľku som skúšala stále, cez deň nebol problém.

jvasenka
30. dec 2019

@fufko123 ak dieta zaspi pri krmeni a je spokojne netreba davat na odgrgnutie

katkamh
2. jan 2020

@fufko123 kojene deti si nemusia odgrgnut ak to vyslovene nevyžadujú. Keď ti pri kojeni zaspí, nechaj tak. Môj bol neodlozitelny prve týždne. Vkuse na prsníku. Všetci mi “radili” že to nie je dobre ale keď si to vezmem tak to boli ľudia ktoré mali deti na umelom mlieku a s kojenim skúsenosti nemali. Alebo skús šatku, tam mi vedel pekne pospinkat aj tie dve hodiny. Inak bez prsa skoro nespal.

essenceee
28. feb 2020

nedojčila som, davala som Sunar ale po každom napapani sa som dala odgrgnut a to mi hned usnul na ramene a iba som preložila do postielky. Ale kde boli vačšie, tak som im mlieko davala iba večer a vydržali mi celu noc.