icon

Spoločnéspanie s bábätkom

24. okt 2022

Ahojte. Čo hovoríte na spoločne spanie s bábätkom ? Do akého veku je to dobre/zle ? Robím si prieskum. Ďakujem
Hlavne dojciace maminky

petulkahu
24. okt 2022

Dcerka kojena vyse 2 r. spime spolu stale ( nomentalne ma 5r. ) a este aj dlho budeme. Mne to max vyhovovalo. Nic by som na tom nemenila. Som opat tehotna a babo bude spat s nami v posteli.

suezuzu
24. okt 2022

Ja spím so 4 ročným synom a ročnou dcérkou. Vyhovuje nám to, keď sa budú cítiť pôjdu do svojich izieb.

annie6
24. okt 2022

Nasi maju 8/10 a este kolko krat vecer si spolu polezime (potom idu do izby alebo ich prenesiem ak rýchlo zaspia 😀 )

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ell_mala
Autor odpoveď zmazal
kiki68
24. okt 2022

Ja spavam s mladym a aj starym v posteli uz dva roky. Pokusy o postielku zlyhali hlavne skrz muza. On je na neho citlivy, ze len zakvika uz je hore ako na ihlach. Takze neviem dokedy budeme takto. Sak raz si najde nejaku prsnatu bloncku na ine kojenie a nam da pokoj 😂 podla mna to pride nejak s tym, ze bude chciet ma svoje sukromie a nie stale mojkat. Je to velmi citlive dieta, proste taky je. Stary je tiez velmi pritulny typ, tak co s nimi.

mamamasama
24. okt 2022

Budeme s nimi spať, kým budú potrebovať.

nikasekese
24. okt 2022

Spíme spolu s dcérkami 7r a 2m ❤️ milujem to a nechám to na nich, dokedy budú chcieť

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
patka06
24. okt 2022

Dcéra od narodenia spávala vo postieľke, pri našej manžellskej posteli. Vedela som ju pohladkať, upokojiť, dať dudlík - bola blízko, ale zároveň vo svojom.
Neviem si predstaviť, že by spala s nami, nevyspali by sme my ani malá.

evica17
24. okt 2022

Je to pekné ,ale j by som sa bála v jednej posteli celú noc spať s deťmi, a navyše keď oni spia a ja idem tak za dve tri hodiny spať. Ale starsieho som brala tak nadránom k nám do postele,keď sa zobudil na mlieko, a vyhovovalo mu to,kým sa nenarodil mladší, to mu vadilo,že som odbiehala k mladisemu a budili ho to a odvtedy chce iba v svojej postieľke spat. A mladšieho som tak isto brala k sebe nadránom, ale teraz už ako polročný nezaspí pri mne, furt mi dačo ťahá na tvári,tak on spí v svojej postieľke a je spokojný

jesenzima
24. okt 2022

Dvojročný s nami spáva skoro každú noc, staršie dieťa sem tam príde nadránom tiež 🙂

lamonita
24. okt 2022

Ja som začala spat s malou keď ma začalo vstavanie z postele kvôli kojeniu nenormálne unavovat. Cize po par tyzdnoch. Teraz ma rok a zaspáva na prse. Spíme spolu v jej izbe samé 2. Cumel nechcela. Budí sa cca 4x za noc

ankare
24. okt 2022

Spite spolu tak dlho, ako Vám to bude vyhovovať. Deti sú malé len chvíľu, uži si to! ❤️

tani777
24. okt 2022

5 rocna spi s tatikom,2 rocna so mnou..mladsiu uz odstavujem od kojenia v noci,takze za chviku sa vratia k nam a budeme vsetci spolu..a casom zas len ja s muzom,aj ked neviem,ci si este zvyknem na chrapanie 🤔😁😁
Ked dozreju,odpadnu ❤️ Neverim,ze budu s nami spat do maturity,aj ked starsia tvrdi,ze az do 18 rokov 🤷‍♀️😁

simona1306
24. okt 2022

Ja si to osobne neviem predstavit. Dcerka spala vzdy vo svojej postielke, do 7 mesiacov u nas v spalni a teraz uz vo svojej izbe. Maximalne nam to vyhovuje, nevadi mi vstavat k nej. Ja som toho nazoru, ( samozrejme ze tu bude malo zien ktore budu suhlasit ) ze manzelska postel je pre manzelov . Prichodom dietatka sa vela veci v manzelstve zmeni, zena sa venuje 100% babatku, a chlap je vacsinou na poslednej kolaji. Ale na chlapov netreba zabudat a treba aj im venovat nejaku tu chvilku osamote ( nemyslim len sex ). Ja milujem po celom dni si lahnut s manzelom do postele, kde sa rozpravame , obijmeme sa, pozrieme si serial, alebo nejaky film. Je to chvilka pre nas, a som rada, ze sme si to takto nastavili. Je to stale chlap, ktoreho milujem a pocas dna mi chyba jeho spolocnost a jeho blizkost a aspon v tu vecernu hodinu si to vynahradzame 🙂

veronika3110
24. okt 2022

Ja mám 6 mesačnú a nikdy s nami nespala v posteli.. raz bol pokus keď zvracala, ale po polhodine som ju dala do svojej postieľky… nedalo sa to..

kate_cs
24. okt 2022

Za mňa nič lepšie ani nemôže byť. Syn spal so mnou od narodenia a v noci som z postele ani nevstavala, prebalovala som ho tam, nadojcila a opäť sme spali. A spi so mnou doteraz, hoci bude mať dva roky.

thoughtfulweirdo
24. okt 2022

Staršia spávala vždy v postieľke, bola som totálny odporca spoločného spania, lebo veď každý má mať svoje miesto, manželia manželskú posteľ, dieťa sa predsa dá naučiť a bla bla, teraz sa až hanbim 🤭 lebo čo sa nestalo, narodilo sa druhé dieťa a ja som pokorne stiahla chvost, uznala, že nie každé dieťa sa dá naučiť a uložila bábätko k sebe. Aj tak sme moc nespali, ale už sa to dalo ako-tak prežiť 😅 no a teraz mám v posteli oboch, lebo nebudem staršiu odháňať, keď mladší môže. Viem si síce predstaviť, že by boli obaja vo svojej, ale nevidím dôvod lámať to cez koleno, veď malí sú len chvíľku a o pár rokov budem na tú preplnenú posteľ a ukradnutú perinu nostalgicky spomínať 😊

kris_tin257
24. okt 2022

My sme mali postieľku Chicco baby Hug, v noci som ju prisunula k posteli a spával pekne tam nebrala som ho k nám, ked sa budil na mlieko už iba dvakrát do noci začala som ho dávať k nemu do izby a dvakrát sme vstali buď ja alebo muž a dali mu mlieko (ja som si potom už odsavala mlieko takže muž vybral ohrial a dal mu nech sa vyspím občas aj ja). Kojeny bol do 10 mesiacov

doriiis
24. okt 2022

U nás nie.V noci od narodenia spali deti vo svojich posteliach.

majlo1234
24. okt 2022

My spavame tiez sami dvaja. Syn sa vela budi a mna unavovalo vstavat k nemu. Muz s nami spat nechce, tuez by som sa k nemu rada pritisla, ale co uz😃aspon mame kazdy svoje pohodlie

terezka2911
24. okt 2022

@simona1306 presne ja to tak mam.🙂

danielledan
10. nov 2022

Syn ma dnes mesiac a týždeň spávame spolu všetci traja nakoľko v postieľke to bolo ako za trest, toľko kriku som ešte nepočula, hodiny trvalo pokial zaspal. Som aj rada, že ho mame pri sebe, stačí 4 minúty v našom objatí a spi až do papania ❤️