icon

Stolica pri dokrmovaní UM

veronikamilan_00
3. okt 2018

Ahojte. Ake kakaju vase babätka ktore su kojene aj dokrmovane UM??

janynyna
3. okt 2018

Ahoj. Mi sme iba na UM keďže mne sa niekde mliečko stratilo. Teda nenabehlo skoro vôbec. Malý ma väčšinou problém s kakanim. Musím mu pomáhať rektalnou trubkou.

lila59
3. okt 2018

Odkedy musim maleho dokrmovat UM, dost sa s kakanim trapime. Ma velmi hustu stolicu a nevie ju sam vytlacit. Tiez musime pouzivat rektalnu rurku....

evittam
3. okt 2018

@veronikamilan_00 Normálne, bez nejakých problemov.

veronikamilan_00
autor
3. okt 2018

Moja papa nutrilon a cez noc ju kojim a kaka take redsie a niekedy do zelena

evalin88
3. okt 2018

Ked ma aj cez den odstriekane materske + v noci tak dobre.. cim je materskeho menej tym horsie

29simona29
3. okt 2018

@veronikamilan_00 môj maly bol dokrmovany od 3.tyzdna a nemal vôbec žiadny problém so stolicou, mal ju stále rovnaku,takú riedku- nemali sme ani koliky. Stolica sa mu zmenila až keď som začala dávať prikrmy v 5. mesiaci.

beuss
3. okt 2018

@veronikamilan_00 normalne, len treba najst vhodne mlieko, ktore mimču vyhovuje ☺️

veronikamilan_00
autor
4. okt 2018

@evalin88 cez den len UM

emuemu
4. okt 2018

My sme sa s klasickým Nutrilonom veľmi trápili, ani rektálna rúrka nepomáhala. Potom sme prešli na Nutrilon vhodný pri zápche (z DMky) a stolica zmäkla, bola pravidelne 1x do dňa - ráno. Veľmi odporúčam, malý bol odvtedy úplne v pohode.

lenzas
4. okt 2018

@veronikamilan_00 My sme mali naopak hustejsiu stolicu, ale nemali sme s tym problem a zelena bola, ked krmili HA UM a este od zeleza, inac by nemala byt zelena. Pokial viem, tak od um nemala by byt stolica riedsa ako pri materskom, skor naopak, mozno vam nevyhovuje mliecko.

lila59
4. okt 2018

@emuemu prosim ta, myslis Nutrilon comfort? Ja som z toho jeho kakania uz zufala...Mali sme klasicky Nutrilon, to bol cisty horor. Doktorka nam predpisala Sunar HA - koliky sa zlepsili aj vetry odchadzaju, ale stolica je stale velmi husta a nevie ju vytlacit :(

janynyna
5. okt 2018

@emuemu to UM z DM sa vola normálne ze Nutrilon? Už som o ňom počula aj ja ale našej lekárke sa moc nepozdáva to UM z DM. Ja som z tých UM už zúfalá.

veronikamilan_00
autor
5. okt 2018

Neviem ci nevyhovuje lebo mala je kludna a ani neplace tak uz neviem ci je to ok. 😕

malinajahoda
5. okt 2018

Nám veľmi zle robil Nutrilon. Dcérka sa nemohla vykakat, vyprdkat. Katastrofaaa😟. Vymenili sme ta Bebu.

malinajahoda
5. okt 2018

* za Bebu

emuemu
8. okt 2018

@janynyna Áno, volá sa Nutrilon pri zápche a drobných zažívacích ťažkostiach - sivá plechovka so žltým lemom...nás fakt zachránil....dovtedy neustále zápcha, koliky, cvičenie nožičkami, rúrky, čípky, akonáhle sme začali tento, stolica raz denne, brucho nebolelo, dieťa kľudné, prospievajúce...hneď bol život krajší :D

lila59
9. okt 2018

@emuemu dakujem.uvidime, od vcera testujeme bebu, co nam predpisala doktorka