Sú tu mamky 30 minútových spáčov?
Moj syn ma 11mesiacov a od 6tyzdnov spava po pol hodinke vzdy a vsade...aj v noci sa po ulozeni zobudi po cca 30min.
Zdiela tu nejaka mamicka rovnakeho spaca??
Ja si baby myslím, či to nie je tým,že ho uspávam na prsníku a on sa zobudí a nevie zaspať sám. Ale zas v kočíku zaspí sám bez problémov,tak to nechápem. Keď ale spím s ním, spí vyše hodinu aj dve...Od dneska začínam učiť,aby zaspal sám. Asi pred týždňom začal spávať na boku a od rovnakého času mi to príde,že už tak nechce spinkať na prsníku. Tak vyskúšam vedľa neho čakať,či zaspí. Možno by sa aj zlepšil ten nočný spánok a prsníčkovanie 😀
Dievcata, ja mam taky pocit, ci to nie je aj tym kojenim. Oni skratka su na tom uz zavisli, a potrebuju mat tu maminku pri sebe! Nepoznam taketo dieta,ktore by bolo na UM. Svagrina dala malemu sunar, napraskal sa a spal do rana do 5. A asi aj tym ze to nekojene dieta nie je tak na matku priputane. Nemoze to byt aj tym?
@mirkaaa80 no a ja nedojcim od 8tyzdnov a spanok sa zhorsil od pol roka...takze nie vzdy to plati 😉
@cervikpepik tak to som rada teda ze aj nekojene deticky nespavaju😉, aspon nebudem rozmyslat nad tym ze som mu od pol roka mala dat flasu a bol by pokoj.
@mirkaaa80 ono svojim sposobom je to to iste...ked zacne mrncat priskocim a uz okolo neho pendlujem...v oboch pripadoch si deti zvykli,ze sa bude nieco diat....vy ponuknete prsnik a ja ponuknem cumel
🙂
Ano, mas pravdu, mamicka na gumicke, vzdy dobehne. Ale je to aj o dietati. Pri starskm ked som hnes nepribehla, reval jak zmyslov zbaveny, susedia si museli myslet ze ho vrazdim. K mladsiemu ked som nepribehla ihned, poplakal si a ked sa nic nedialo, stichol 😉
A porod ste mali vsetci uplne v pohode?s tym to nemoze suvisiet??
@cervikpepik no ja som mala v pohode 2 sekcie ☹, Prvy v 40.tt 3,75 kg, 53 cm a druhy v 39.tt 3,15 kg a 50 cm. Takze neviem....
@cervikpepik ja uplne pohodovy rychly bezbolestny, aj tehotenstvo take, takze toto vylucujem 🙂
@cervikpepik ja som mala zly.maly mal zle ozvy.nechali nas oboch dlho trapit az nakoniec bola akutna sekcia.este aj dlho bezomna bol po porode.10 dni v nemocnici a asi 3 dni z nich som ho mala pri sebe.a to az ku koncu
No este ma napadlo, ze vacsinou to rkbia chlapci, ci? Na mam 2.
tak tak, aj mam 2chlapcov a obaja su taki
Tak je to jasne, od prirody su to take citlivky a uz v detstve to poznat. Podla mna ich trapi brusko + zubky + separacna uzkost (chlapci su na maminku viac naviazani)- uz som to tu aj pisala a myslim ze to jedno s druhym suvisi. Ale na druhej strane vam poviem - neviem ci mate aj vacsie deti - moj starsi uz pojde tento rok so skoly a veruze sa bojim, lebo zakial ho mam doma, aj ked nespi ale viem kde je, co robi, ze je v poriadku....No v tych 8,10...rkkoch ked uz bude niekde s kamaratmi vonku vymyslat...kiezby bol este len male babo a trapilo ma len to ze nechce spat 🙂. Lebo naozaj plati, ze male deti- male starosti, velke deti- velke starosti.
aj moj je chlapec a ozvy boli tiez zle pri porode,no neviem....my sme dnes.prerevali cas od 2 30 do 4 30 a do rana spal potom otrasne....,,vstal o 7 30 a pred 15minutami zaspal dnes prvykrat!!predpokladam,ze na.30min.
Aku ste mali noc vy?
Ja mam tiez chlapca, porod sekcia a je na um, zuby mu nejdu... dnes bola "dobra" noc, bol hore asi len 5 krat 🙂
Je tu niekto, kto ma 30 min spaca a dieta neuspava? Ze zaspi same, zaujimalo by ma, ci aj tieto deti sa v noci tak casto budia....
@jessie222 tu sommm 🙂
@jessie222 neuspavam a budi sa
@cervikpepik a my neze sme hore x krat,syn ked sa zobudi,je schopny aj dve tri hodky revat...ako dnes a niet mu rady ani pomoci
@cervikpepik pocula som ze existuje nejaky detox po ockovani,skus sa opytat v lekarni. Kedy ste boli napisledy ockovany?
@jessie222 tak nas spi sice az 45 min 2x denne, mame 16 mesiacov, ale spaval omnoho lepsie, teraz asi posledny mesiac sa to dost zhorsilo, myslim, ze sa zase pripravuje nejaky zubok. Vecer zaspal o 20., dam ho do postielky a len cakam kym zaspi, priemerne to trva 7 min. Za 45 min sa zobudil,znova som ho dosla uspat ale uz u nas v posteli, hned zaspal, po 10 min som ho dala do postielky, jak som zavrela dvere,hned plac, tak naspat, nakojit, potom uz si lahol aj do postielky ale preto ze uz som aj ja isla spat a videl ma, to uz bolo 22 h. Potom plac a kojenie o pol jednej, potom asi 3 x mrncal ale ukludnil sa sam. O 5 znova plac a prso, potom do pol 7 mrncal a uz sme aj vstavali. Takze spal zle, no a az ked rano vstal tak sa mh podarilo 2x prdnut, takze cela noc v haji kvoli 2 prdom.
A ta vlastne teraz rozmyslam ze uz asi tyzden varim nieco s kukuricou, hraskom, brokllicou, dnes mame kel, no a sa divym ze kadi az za usami to ma pomaly a boli ho brucho...

@sorciera24 to som rada teda, uz som si myslela ze "tak mi treba" ked neviem bez kavy vydrzat 🙂