Súvisí povaha dieťaťa so znamením zverokruhu?
Čo si podľa vás myslite? Aký máte na to názor, skúsenosti?
Nie, hviezdy, planety a cely vesmir s tym nemaju nic. Nieco je dane geneticky, nieco vychovou, nieco prostredim, v ktorom zije a jeho skusenostami a zazitkami, ktore ho ovplyvnia.
nie, moj synovec je to iste znamenie ako moje dieta a su teda uuuuuplne ine povahy
Skor ascendent....
Nie, zverokruh neovplyvňuje povahu človeka, ani iné dátumy, ani veštice a ani bludy ako píše
@maialeo
Nie, postavenie hviezd v čase narodenia nemá ako ovplyvniť povahu človeka, ktorý sa už pár mesiacov pred narodením vytváral v maternici. Môžeš to ovplyvniť akurát výberom dobrého genetického materiálu.
Netreba verit vsetkemu, co sa pise 🙂 A toto ozaj nedokaze ovplyvnit cloveka a ani jeho povahu. Vsetko je to o genetike. Ano, ja chapem, ze su ludia, ktori tomuto realne aj veria, kazdy niecomu veri, to proste musi byt 😀 Ale racionalne zmyslajuci clovek to nemoze mysliet vazne 🙂
@denisah6 presne ako píšeš, je to projekcia, všetky horoskopy sú písané tak, že sa hodia na 90 percent ľudí.
@tiika odkedy sa mi narodila dcéra, tak tomu verím. Ale nie, vseobecne na to neverím, ale na ňu to sedí

Sama si to vôbec nemyslim. Akurát nedokážem pochopiť, keď nejaké mamičky tvrdohlavosť, vzdorovitost,svojhlavost dieťaťa niečomu takémuto pripisujú. A dokonca v diskusiách častokrát padne i otázka či narážka na znamenie muža či priateľa.
@viestta to je len tvoj nazor,nic viac.netreba znevazovat ludi,ktori maju nazor iny.najma ked problematike vobec nerozumieme.
@tiika horoskopy,ako ich vnima 99% verejnosti su hlupost.znamenie je len znamenie,v akom bolo slnko pri narodeni.v nasej slnecnej sustave su predsa aj ine planety.a tiez aspekty medzi nimi,rozna vyspelost duse atd.postavenie planet neurcuje,aky clovek bude, on nim uz je.astrologia je len nastroj sebapoznania( alebo inych), postavenie planet poukazuje na temy,s ktorymi sa clovek bude stretavat.tie temy sa objavia v zivote bez ohladu na to,ci sa clovek astrologii venuje alebo nie.takze- planety povahu neovplyvnuju,iba vysvetluju situaciu.
@viestta ty hovoris o vymyslenom horoskope z noveho casu.skutocny horoskop vyzera napr.takto.a to v nom treba vediet citat,co skoro nik nevie.a to este nevravim o spravnom vyklade.vsak tu len jedna diskutujuca vie,o com je astrologia priblizne.ak riesite horoskopy z poslednej strany dennika,tak ano,je to hlupost.
@stanulienkat neovplyvnuje,ale vyjadruje,aka uz je.maialeo pise spravne,lenze ona pise o normalnych profi horoskopoch a ty o vymyslenej hluposti z bajecnej zeny.ano,horoskopy,v ktorych sa berie do uvahy len znamenie slnka- a tak to vacsina ludi chape,su hlupost.
@maialeo zbytocne pises.uplne.
Ktorý horoskop? Ten z ktorého pravidelne vynechávajú hadonosa, lebo by im rozbil dvanástkový systém? Alebo ten čínsky? A v akom znamení sa rodia ľudia na južnej pologuli, keď tam sú predsa úplne iné súhvezdia?
@tiika ja mám astrologicku. Horoskop ako pridal ciernysokol mi robí ročne. Keď mi spravila životný 1x čo som u jej bola, bol tak presný, že sa mi až plakať chcelo. Čiže áno, takýto horoskop pri mne a mojich blízkych platí do bodky.
Znamenie zverokruhu podľa mňa nevypovedá o ničom.
@ciernysokol staci, ze na to veris ty. Ty sa tym riad, je to tvoj zivot.
@viestta nekritizuj,comu nerozumies.o astrologii nemas ani ponatia.to bez urazky,len konstatovanie.
No ,ak ideme tvrdiť ,že povahu dieťaťa ovplyvňuje len výchova a genetický materiál ,tak by potom všetci súrodenci ,ktorí majú rovnakých rodičov a rovnakú výchovu mali byť rovnakí..lebo veď rovnaká genetická výbava ,taká istá výchova a napriek tomu nie sú ...
Horoskopy nečítam a drísty typu dnes to bude tvoj šťastný deň ,alebo nezadani v tomto roku stretnú lásku svojho života a bla bla bla sú podľa mňa úplne mimo ,ale napríklad charakteristika barana na mňa sedí .
Dcery ,medzi ktorými je rozdiel 11 rokov ,máji rôznych otcov ale sú narodené iba pár dní od seba 30.6. a 5.7.) Obe sú narodené v znamení raka a povahy majú veľmi podobné ..Syn je ale úplne iný ,ale zasa,charakteristika panny ako znamenia na neho veľmi nesedí ..takže neviem povedať ,či má alebo nemá vplyv znamenie zverokruhu na dieťa ..

nie.