Syn sa budí, keď ja zaspávam. Prečo?
Ahojte mám 7 mesačného syna a v posledných asi 2 mesiacoch sa dosť často budieva ako keby naschval práve vtedy, keď ja konečne pôjdem spať. Niekedy vtedy, keď sa rozhodnem, že ešte túto tému rýchlo prečítam a už idem do sprchy, alebo keď sa práve chystáme zhasnúť svetlo, či už sme zhasli ale ešte sa potichučky rozprávame v posteli a niekedy keď už manžel spí a ja už napoly tiež a fakt už ho nič neruší. Stáva sa to asi tak 1-3x do týždňa, ale teraz napr. už 3 dni po sebe a dúfam že dnes nebude štvrtý... a je to úplne jedno, či idem spať o pol desiatej alebo o polnoci... v tom lepšom prípade ho nakojím a zvyčajne ešte treba trochu pohojdať ale tak za 20-30 minút ho uspíme, ale niekedy je potom hore 2 hodiny, a to iba na rukách je mu dobre a som z toho zúfalá, lebo dosť často s ním takto ponocujeme a pritom mu nič nie je!!! Keby bol chorý, alebo by ho bolievalo bruško, by som to brala inak... podla mňa ani zúbkami to nie je... tak mi povedzte, prečo to robí??? Prečo práve vtedy, keď ja konečne padám do postele??? Nemáme druhú izbu, ani kuchyňu zvlášť, takže za celý čas sme pri ňom, pohybujeme sa okolo neho (samozrejme v nevyhnutnom rozsahu), takže nie je to tým, že dovtedy spal sám v izbe a zrazu tam pôjdeme zo sprchy a začneme buchotať a vyrušíme ho. Dovtedy sa budieval na kojenie až o pol piatej. Zatiaľ som časom našla vysvetlenie na všetky jeho "netradičnosti" ale tomuto fakt nerozumiem a som z toho riadne na nervy, samozrejme ráno nespí moc dlhšie ani po takýchto akciách, o pol piatej - pol šiestej je už hore, potom je celý deň mrzutý lebo sa nedospal, a ja tiež... prosím pomôžte...
Dobrý otázka 😀 😀 😀 U názvu diskuze jsem se pobavila 😀 😀
@feb13 je mi to luto,co sa stalo s vasim druhym babatkom
inak neboj, co ako bude, ked budete mat dalsie...kym pride, tvoj maly bude uz velmi rozumny, tieto problemy, co mate teraz, pominu...bude to celkom ina situacia...ja som sa velmi bala ako si syn zvykne na vlastnu izbu, ked pride druhe babo...do izbicky sme ho dali az ked som sa vratila z porodnice a on to zobral v pohode, ze ma inu postel a spi sam...deti vedia milo prekvapit 🙂
ahoj, je to blbá situace, mě tohle dělala starší dcerka taky zhruba od 4-5 měsíce.. do té doby spala krásně. Já vždycky otevřela dveře a třeba 3 minuty stála potichu, vstoupilajsem do ložnice a zase chvíli stála než jsem zavřela dveře atd.. a stejně se vždycky vzbudila.. 🙄 pak už s ebudila i v noci co cca 1-2 a chtěla kojit. byl to zlozvyk, prostě mě vžýdycky vycítila.. děti na to mají asi 7. smysl.. 😀 u nás tedataky pomohlo jen "vybrečení" a přesun do vlastního pokoje.. od té doby se spaním daleko lepší, ikdžy jsou samozřejmě blbé období atd.. ale fakt se to zlepšilo. Píšeš, ž enemáte jiný pokoj, to nevím, jak to řešit. Ale ais to budete řešit i tak, vzhledem k roszrůstající se rodině.

heh, presne toto robí občas náš synátor... ideme spať - zobudí sa. Sadneme k telke k filmu - zobudí sa 😀
Neviem akú radu chceš, čo chceš počuť... jedine, že ti napíšem: "keď to urobí, dones ho k nám" 😀 No čo iné čakáš? Asi len útechu, že nie si sama, však?
Tak nie si... ako vidíš, je nás tu plný vagón 😎