icon

Tažké materstvo s 2-ročným dieťaťom

20. apr 2020

Chcem sa vyzalovat.Mam dvojrocne deta a uz o sebe ako matke pochybujem.Cely cas mame vrucny vztah,mozno je aj rozmaznany,hrame sa,nahaname,spievame si,citame,no vzdy aspon raz denne pride ten den,kedy jednoducho uz to nedavam,robi naschvaly a ja vybuchnem.O,ale valdam sa 99%casu,no akonahle si napriklad trieska hlavu alebo robi nieco jemu nebezpecne,ked ieco robim a je to po milion peknych upozorneniach,vychovnych postupoch a neviem ,com,proste to pride.Potom ma pol dna hryzie svedomie.Vzdy si vecer premietam den,co ako urobit inak,no vzdy to zas nejak pride.Maly sa mi viac menej smeje,ked vidi,ze zuri.Dnes rano ale tak chvilu pozeral,ze som sa hned ukludnila a este ked pytal tatu,tak mi srdiecko zovrelo.Ako pisen len tie negativa.Cely den sa hrame,vareniu a upratovaniu sa snazim venovat co najkratsi cas,venujem mu vela casu,snazim sa onho co najlepsie starat,len jednoducho je to tazke niekedy.mam to tak vtedy,ked som par dni s dietatom sama,mm je odcestovany.Tak dala som to von,lebo uz som to fakt potrebovala.Dakujem zienky za pochopenie.

Strana
z2
autor
20. apr 2020

Dakujem.🙂

danusa63
20. apr 2020

Buď v pohode. Ja mám doma tiež takého 1,5r šintra. Kde sa dá uskutočniť nejaká lotrovina, tam je 🙂 (vypínať myčku v programe a oblízané prstiky pchať do zástrčky je TOPka momentálne. Samozrejme zástrčky zabezpečené) vždy si poviem radšej nech ma 100krát do dňa vytočí, ako by mal ležať nedajbože s nejakou chorobou na posteli.

myela
Autor odpoveď zmazal
eliska13
20. apr 2020

O takých sa píše v časopise a potom sú ženy sklamané zo seba, že také nie sú😊tak syn trénuje tvoju trpezlivost učís sa.Najhorsie je, že tie čo by mali mať výčitky ako sa správajú k deťom tie ich nemajú.Uz len to, že Ťa to trápi je znak, že si dobrá empatická mama ktorej občas ujde para😊

autor
20. apr 2020

@eliska13 Aj mi slzicka vybehla.Dakujem,dufam,ze je to v mojom pripade tak.Budem sa snazit,aj ked niekedy je to naozaj moje waterloo.☹🙂

autor
20. apr 2020

@danusa63
@myela Dakujem krasne za skusenosti a aj nazor.🙂

maminuska
Autor odpoveď zmazal
autor
20. apr 2020

Co je to za otazku?

autor
20. apr 2020
maminuska
20. apr 2020

ach prepáč, otázka mala ísť do inej diskusie .

autor
21. apr 2020

@maminuska Aha😀

Strana
z2